- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #57.501
Ama napiyim önemli bişey
Oldu canım bekliyorum haber
Ben hep 3-4 çocuk sahibi olmak istiyordum o nedenle yaş araları çok olmasın dedik eşimle bu nedenle kızım 7.5 aylık iken hamile kaldım. Kızımı sütten kesmedim emzirmeye devam ettim Hale’n daha emziriyorum hatta. Bu nedenle hamileliğim zor geçti hamileyken emzirmek çok ama çok zormuş. Hamileliklerim ağır geçti Benim (1i düşük 3 hamilelik yaşadım) ve kan sulandırıcı iğne oldum her gün o çok yıprattı üst üste olunca. Ama kızımı hep ben banyo yaptırdım hep parka götürdüm onu hiç ihmal etmedim. Aşırı zordu bunu anlatamam ama ben çok istedim o nedenle göğüs gerdim yani. İkisi de sezaryen oldu doğumlarım çok acı çektim ve en kötüsü oğlum yarık damaklı doğdu çok acılar çektik 1 ay yoğunbakımda kaldı. Şimdi oğlum 4 kızım 20 aylık o kadar tatlılar ki anlatmam mümkün değil. Benim yapım çok sabırlı ve sakinimdir çocuklarıma hiç sinirlenmem hiç bağırmam uykusuzluktan yorgunluktan ölüyorım ama çok mutluyum evlatlarımı çok seviyorum oğlum yarık damaklı doğmasaydı hemen 3. Yü de istiyorduk ama bir müddet olmaz artık oğlum ameliyat olacak 1 yaşına kadar. İki çoçuğumu da aynı anda emzirmeyi hayal ettim ama oğlum yarık damaktan dolayı ememiyor ona süt sağıp veriyorum bu da biraz yıpratıyor.
Eşinin muhakkak yardım etmesi lazım çocukları paylaşmanız gerek birini sen uyuturken diğerini o uyutacak mesela birini in altını sen değişirken diğerini o değişecek vs Çocuklar birbirini uyutmuyor ben kızımla yatak odasında yatıyorum oğlum babasıyla çocuk odasında yatıyor ben kızı uyutuyorum eşim oğlanı uutuyor. küçükle ilgilenebilmen için büyüğü oyalaması gerekecek eşinin, bir anne gibi bakım yapmayacaksa sakın kalkma bu işe. Kamera lazım bir de biri uyurken üzerine 3 kapı kapatıyorum diğeri onu uyandırmasın diye o nedenle kamera ile takip ediyorum uyuyan çocuğu. Bir de öğle uykusu Faslı zor aynı anda uykuları gelirse nasıl uyuyacağım şaşırıyorum biri uyurken diğerini uyutacaksam uyanmasın diye dua ediyorum ya da biri uyanıkken diğerini uyutacaksam çıt çıkarmasın diye uğraşıyorum her gün ayrı maraton bende :) bir de biri ağladı mı diğeri de ağlıyor korkuyorlar birbirlerinin ağlamasından. Bir de büyük olan küçüğe oyuncak muamelesi yapıyor :)
Son düzenleme: