- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #57.541
cnm sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. ince ayrıntılı düşünürsen, yer yatağı dışında tüm yataklar tehlikeli. ben de büyüyen yatak aldım. o alt açma yeri varya o alt açma yeri. o kadar tehlikeli ki anlatamam. hele de erkek çocukları tırmanmayı çok sever. benim oğlum 9,5 - 10 aylık koşmaya başladı yürüyordu. yatağında uyudu 10 aylık olana kadar. taki bir gün alt açma yerinin üstüne çıkıp cama uzanana kadar. yatağı verdim ihtiyaç sahibine. çift kişilik yatak aldık odasına. yatakta uyuyor. ben kullandım büyüyen beşik ama çok tehlike arz ediyo bebek büyüdükçe. sürekli tırmandı o bölüme. cama da uazandığını gördükten sonra vaz geçtim. yatağın yerini duvar tarafına da koyduk. yine çıkıp üzerine aşağı atlama riski vardı. bence odasına yer yatağı yaptır. modellere bak. çok güzel modeller var. anne yanı yeterli bence. bizimkiler de baskı yapmıştı. hatta almıcam dedim diye benim kendi babam aldı bebek odasını :)Anne yanı aldım fakat odasını da hazırlamak zorundayım anneanne babanne baskısı büyük. Park yataktan bile tırmandı demek 3-4 yaşına gelmeden evde benim gözetimim dışında dolaşması fikri de bana pek sıcak gelmiyor biraz evhamlıyım sanırsam.