Yok canim, cok sukur bir sıkıntı olmadi. O gun oglen yemeginden sonra annemler aldilar yuvadan, oglen uykusuna yatirmislar. Uyandiktan 1 saat sonra da ben gittim aldim zaten. Esim de sabah yaptiginin farkina varmis olmali ki isten biraz erken cikmis, pesimizden girdi eve.
Ben artik buyugun yemegini pek dusunmuyorum, istahli bir cocuk, genelde herseyi yiyor. Biz ne yiyeceksek veriyorum aynisini. Zaten farkli bir sey sunarsam onundekini itip bizim tabaktakileri istiyor. Hatta kendi tabaklarini bile itiyor artik, bizim porselen tabaklardan yiyecek illa..
Bakicimiz devam ediyor, kucuk geldigi zaman ona bakacak. Su donemde hazirliklara ve ev islerine yardimci oluyor sag olsun. Saatlerini esnek tutuyorum bebek gelene kadar, ne zaman istetse gelip gidiyor.
Kres tam gun, 8bucuk 9 gibi birakip 4 bucuga dogru aliyorum. Eve geciyoruz beraber. Ama sabahlari zor oluyor, kahvaltisi usti basi derken tam bir kosturmaca oluyor evde :) evde kahvalti edip bir de ustune yuvada kahvalti ediyor, ogretmenleri saskin :)