- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
- 313
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #56.201
Akşam anne baba da sofrada ya size naz yapıyo belki de :) ben artık yerse yesin yemezse yemesin modundayım. Özellikle de dışardaysam. Bugün dışarda söylediğim yemekten az bişey yedi mıymıy. Sonra ille ekmeğe uzandı onu kemirdi durdu ağzına tıktı hepsini falan. Ekmekle doyurdu karnını. Sinirlenmiyorum artık saldım :) evde de yemekte miy miy etmeye başlarsa hop indiriyorum sandalyeden. Ohh kafam rahat.kızlar bu aralar demek ki tüm bebeklerde iştahsızlık söz konusu. mama sandalyesinde oturarak yiyen çocuk uzun süredir unuttuk artık öyle bir sandalye varlığını (5 aydır) gezerek yiyor. dışarı çıktığımızda oturarak yiyor sadece. eskiden 3 kase yemek yerdi. şimdi 1 kaseyi bitirmiyor. bilerek sanki istemiyo yemeği. eliyle ağzından çıkarıp atıyo yere pat diye. eğilip tabağın içine bakmak istiyo daha ilk yudumda. severek yediği tek şey yumurta 5 tane versem yiyecek. gerçi problem yaşadığımız tek öğün akşam yemeği. öğlen ve sabah problem yaratmıyo. en son akşam 6 da yemek yiyo ve sabaha kadar hiç birşey yemiyo, saat 9.da 200 cc süt içip, akşam 10'da uyuyo.