2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bebeğine kehribar kolye kullanan varmı memnun musunuz tavsiye edermisiniz.oğlumun dişı çıkmadı hala çok huzursuz ise yarar mı bilemedim.

Kızlar bebeğine kehribar kolye kullanan varmı memnun musunuz tavsiye edermisiniz.oğlumun dişı çıkmadı hala çok huzursuz ise yarar mı bilemedim.
Ben aldım kehribar. Ağzı çok akıyordu oğlumun 4-5 gün sonra azaldı. Önlüksüz duramazdı artık takmıyor. Almadan önce 4dişi çıktı ve hepsi çok zordu . 3gün önce 5.dişi çıktı diğerlerine göre daha kolay oldu ama hiç anlamadık diyemem tabi geceleri uyandı hep. Ama gündüz huysuzluğu gece uzun uzun ağlamaları olmadı. Ben memnunum işe yarıyor bizde. Sizin hiç diş çıkmadıysa bence 1tane çıkmasını bekle bazı bebekler kolay çıkarıyor. Ben 4taneden sonra dayanamadım aldım

Hastanedeyiz 39.5 ateşle serum takıldı
Çok geçmiş olsun. Bebeğin nasıl? Neymiş teşhis cnm? Bizim de 38.5 a çıktı. Hemen soğuk uygulama yaptım. Ateşi ancak stabil etti. Mecburen yarın ölçek dolven verdim. 37 lerde şuanda. Takipteyim. Sukur ki iştahta sorun yok. Dişi de patlamak üzere, ust diş.

Cnm aldığın siteyi özelden msj ararmisin bana

Ben aldım canım salyadan artık gövdesi kıpkırmızı yanık gibi olmuştu o geçti salya kalmadı uyumuyordu artık uyumaya başladı bence işe yaradı daha huzurlu bir bebek oldu

Kızımın üzerini değişmek istediğimde soyundururken sıkıntı yok ama başı ve kollarında üst kıyafet geçirmeye çalıştığımda aman Allah ım o nasıl ağlama bağırma mosmosr oldu bugün ağlamaktan öyle çıplak kalıyor üzerini değiştiremiyorum var mı böyle bir durum yaşayan?

Aynısını yazacaktım canım. Üst giyinmek artık bir işkence. Soyunurken özellikle de çıplakken aşırı derecede mutlu. Nüdist diyoruz biz kendisine Giyinirken ortalığı yıkıyor. Alt çıtçıtları takamayayim diye bacaklarını sımsıkı kapatıyor geriyor öne doğru upuzun. Ağlıyor morariyor diyorsun ya hep inattan işte böyle bunlar :)
Hamilelik hayırlı olsun bu arada :) Nasıl kendini hamile gibi hissediyor musun? O garip mide ağız tadı geri geliyor mu ikinci hamilelikte :)

Benimki de ağlıyor canım kaçmaya çalışıyo..ayy hele bi de banyo yaparken nasıl ağlıyor anlatamam yaa..gülsima da öyle mi?

Ben aldım canım salyadan artık gövdesi kıpkırmızı yanık gibi olmuştu o geçti salya kalmadı uyumuyordu artık uyumaya başladı bence işe yaradı daha huzurlu bir bebek oldu
Kolyeyi nerden aldın canım ben de düşünüyorum gerçi 4 diş öyle böyle derken çıktı bile ama yine de alıcam daha yolumuz uzun.

Sanki sezaryen dikişlerim ağrıyor onun dışında bulantı hissediyorum kızımda öyle bulantı istifra çektim ki oowwwww

Benimki de ağlıyor canım kaçmaya çalışıyo..ayy hele bi de banyo yaparken nasıl ağlıyor anlatamam yaa..gülsima da öyle mi?

Banyo sırasında değil de banyo bittikten sonra çok ağlıyor ya

Kolyeyi nerden aldın canım ben de düşünüyorum gerçi 4 diş öyle böyle derken çıktı bile ama yine de alıcam daha yolumuz uzun.

Tots and more cnm daha çıkacak çok diş var :)

Canım anlaşılan bu durum bu aylarda hepsinde var. Bizde ağlama yok şükür biraz mısırdan kaçıyor resmen her seferinde yarım saat uğraşıyorum.
Oyun yapıyor artık. Sevdiği bir oyuncağını eline veriyorum mizmizlanmayı kesiyor ama kaçmaya devam o kalkıyor ben yatırıyorum geçinip gidiyoruz:) Morarma kötü tabi ama istediği olmayınca bizimkide yapıyor onu huy ediniyorlar. İki yaşıma kadar bende yapmışım annem kimse dokunmazdı yine nefesini tutacak diye diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…