- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #54.461
PembeLokum canım çok sevindim. Allah gönlüne göre versin inşallah ☺
Sağol canım benim inşaallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PembeLokum canım çok sevindim. Allah gönlüne göre versin inşallah ☺
Anaaaaa pembemmm hamişsin kizzz. Oyy demek isteyince oluo. Ay ben artık istemiom sankim.bu ay korkum var . Sen hamissin ben olmasam barı. Su yazı bi göreydik kilosuz . Çok sevindim senin için. .napdin .özel bşi denedin miEheh sağol canım benim inşaAllah
Bir doktora da görüneyim bir kalp atışı alınsın o zaman içim rahatlar
Merhaba :) sutume ihtiyaci yok derken sunu kastettim aslinda, benim oglum artik anne sutunu ek gida gibi aliyor. Gunduz beslenmelerinde ozellikle anne sutu cok azaldi. Gunde 180cc kadar iciyor ama geceleri emziriyorum ne kadar iciyor bilemiyorum.Cocugun bır yasına kadar ana gıdası anne sutudur
Anne sutune ıhtıyacı yok olur mu
Adı ustunde ek gıda
Sakın anne sutunu azaltmayıııınnnn
Anaaaaa pembemmm hamişsin kizzz. Oyy demek isteyince oluo. Ay ben artık istemiom sankim.bu ay korkum var . Sen hamissin ben olmasam barı. Su yazı bi göreydik kilosuz . Çok sevindim senin için. .napdin .özel bşi denedin mi
Lokummmm hamilemisin:)) .Kacirdim ne zaman yazdın hamile olduğunu:)
Allah gönlünüze göre verdi tamamına erdirir inşallah.
Ay çok tuhaf oldum yaa.hem senin adına sevindim hem de bebeklerimizin büyüdü gunun farkına vardım.
Hayırlı olsun canım vee kolaylıkla r diliyorum şimdiden:))
PembeLokum gizemim çok çok sevindim. Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına alıp buyutebil meyi nasip etsin gülsima büyüdü de abla oluyor
PembeLokum canim takvimi simdi gordum bir iki gundur giremiyordum foruma :) hadi hayirlisi olsun allah gonlune gore versin.
Ben de onumuzdeki kis hamile kalmak istiyorum insallah nasip olur :)
Canım, diş olabilir mi? Bizimki diş çıkmaya yakın hiç bişey yemez içmez mızık mızık olur.Kızlar yardım kızım yine sebepsiz atesleniyordu bugün hiç emmesi sagip verdim biberonda almıyor hazır değildim bu kadar erken kesmeye yarın 9 ayimiz vbitiyor
Cnm aynı durum bizde de var. Bugün uyumadi ve huzursuzdu. Ateşi 37.5 a çıktı koltuk alti ölçümü ile. Enfeksiyon olsa bu saate kadar 38 i geçerdi. Eğer seninki de aynı ise diştir. İştahı, kaka-idrar durumu ve genel huzuru nasıl? Hepsinin totaline göre annenin içinden geçen neyse o oluyor genelde...geçmiş olsun.Kızlar yardım kızım yine sebepsiz atesleniyordu bugün hiç emmesi sagip verdim biberonda almıyor hazır değildim bu kadar erken kesmeye yarın 9 ayimiz vbitiyor
Atesimiz 38.5 peditus veriyorum iki gündur iştah eh işte çok az zorla ishal gibi mukuslu ve köpüklü kakası emme hiç yok sürekli uyumak istiyor Dr ozinliymis tedirginimCnm aynı durum bizde de var. Bugün uyumadi ve huzursuzdu. Ateşi 37.5 a çıktı koltuk alti ölçümü ile. Enfeksiyon olsa bu saate kadar 38 i geçerdi. Eğer seninki de aynı ise diştir. İştahı, kaka-idrar durumu ve genel huzuru nasıl? Hepsinin totaline göre annenin içinden geçen neyse o oluyor genelde...geçmiş olsun.
Cnm bence hastaneye gitmelisin. Yanında kakali bez ile git göster mutlaka. 2 gün olmuş anne sütü de almiyormus ben olsam Dr a giderdimAtesimiz 38.5 peditus veriyorum iki gündur iştah eh işte çok az zorla ishal gibi mukuslu ve köpüklü kakası emme hiç yok sürekli uyumak istiyor Dr ozinliymis tedirginim
PembeLokum Tebrik ederim :) tekrar gebe olmak güzel bi duygu olmalı, sağlıkla kucağına al cnm. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin...
PembeLokum çok sevindim canım... Allah gönlüne göre verdi, hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Hastanedeyiz 39.5 ateşle serum takıldıCnm bence hastaneye gitmelisin. Yanında kakali bez ile git göster mutlaka. 2 gün olmuş anne sütü de almiyormus ben olsam Dr a giderdim
Canım çok geçmiş olsun Neden ateşlenmiş, teşhis koydular mı??Hastanedeyiz 39.5 ateşle serum takıldı
Hastanedeyiz 39.5 ateşle serum takıldı