2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Herkese geçmiş olsun dilekleri için cok teşekkür ederim serum takıldı daha iyi ateşi düştü çok şükür kan tahlili de usutmeye bağlı enfeksiyon var hafiften demiş Dr idrar veremedik daha önce idrar yolu enfeksiyonu gecirmistik gaita sonucu henüz gelmedi umarım bi sıkıntı çıkmaz dislerimiz çok zorluyor sanırım

Ömrümün Allah şifa versin tez zamanda.bir daha gostermesin.
Kehribar kolye bbende düşünüyorum almayı , çok huzursuz, bir türlü çıkmadı dişi.lakinn %100 büyük kızım onu hemen koparır kardeşibnin boynundan.yutarlar falan diye korkuyorum bu yüzden almıyorum.
Başka şekilde kullanımı varmı acaba? Bu
Bir tavsiye etseniz kızlar.geceleri bağırıyor resmen gözler kapalı emerken çenesi agiriyormus gibi sanki kafasini nasıl tokatliyor görmeniz lazım.
Bu arada kıyafet giyindirme k,banyo hepsinde yaptırmamakta çok başarılı sizinkiler gibi.oyle bir ağlıyor ve kendni yerden yere çarpiyor ki anlatamam :)

Canım anlaşılan bu durum bu aylarda hepsinde var. Bizde ağlama yok şükür biraz mısırdan kaçıyor resmen her seferinde yarım saat uğraşıyorum.
Oyun yapıyor artık. Sevdiği bir oyuncağını eline veriyorum mizmizlanmayı kesiyor ama kaçmaya devam o kalkıyor ben yatırıyorum geçinip gidiyoruz:) Morarma kötü tabi ama istediği olmayınca bizimkide yapıyor onu huy ediniyorlar. İki yaşıma kadar bende yapmışım annem kimse dokunmazdı yine nefesini tutacak diye diyor.

Demej inadından yapıyor vay be bizimki morarmayı huy edindi resmen korkudan dokunamıyoruz çocuğa :confused:

Ömrümün Allah şifa versin tez zamanda.bir daha gostermesin.
Kehribar kolye bbende düşünüyorum almayı , çok huzursuz, bir türlü çıkmadı dişi.lakinn %100 büyük kızım onu hemen koparır kardeşibnin boynundan.yutarlar falan diye korkuyorum bu yüzden almıyorum.
Başka şekilde kullanımı varmı acaba? Bu
Bir tavsiye etseniz kızlar.geceleri bağırıyor resmen gözler kapalı emerken çenesi agiriyormus gibi sanki kafasini nasıl tokatliyor görmeniz lazım.
Bu arada kıyafet giyindirme k,banyo hepsinde yaptırmamakta çok başarılı sizinkiler gibi.oyle bir ağlıyor ve kendni yerden yere çarpiyor ki anlatamam :)

Cnm kehribar bebek için olan kolyeler kolay kolay kopmuyor her taş arasına düğüm atıyorlar benim kız o kadar uğraştı ama kopmadı bende de kehribar bileklik var bebek kolyesi gibi değil düğüm yok taşlar arasında kızım benimkini bile koparamadı acayip çekiştiriyor

Günaydın hanımlar biz taburcu oldu ama atesimiz maalesef dengesiz tahliller yapıldı herhangi bir sorun olmadığını söyledi Dr iki dışımızda çıktı yanlarında iki diş ve köpekler dişler kabarmış üstlerde kabarmış sanırım dis sıkıntısı dilinin üzeride beyazladi emmiyor artık sütü sahip ekmek banip yada bardakla içirmeye çalışıyorum ve ne yedirecegim konusunda kararsızım

Günaydın hanımlar biz taburcu oldu ama atesimiz maalesef dengesiz tahliller yapıldı herhangi bir sorun olmadığını söyledi Dr iki dışımızda çıktı yanlarında iki diş ve köpekler dişler kabarmış üstlerde kabarmış sanırım dis sıkıntısı dilinin üzeride beyazladi emmiyor artık sütü sahip ekmek banip yada bardakla içirmeye çalışıyorum ve ne yedirecegim konusunda kararsızım
Gecmis olsun canim insallah daha iyi olur kiyamam ben ona. dis sorunu varsa yeme icme problem olur tabi. Oncesinde sevdigi seyleri yap bence yeni birsey deneme. Yogurt seviyorsa cok faydali olur ve c vitamini tabi. Icerse mandalina suyu fln verMeye calis birde ben disleri kabarinca kucuk bir havuc veriyorum eline onu kemirmeye calisiyor sert oldugu icinde disetlerini kasiyor birhayli oyaliyor bizimkini

Benim kızım da 3 gündür ateşli. 39 a kadar çıktı. Soğuk uygulama işe yapamayınca ateş düşürücü de ekledim. 3.gun de ateş dusmeyince doktorunu aradık kan tahlili yaptı. Grip geciriyormus. Bizimkinin yemesinde ve kakasinda şükür sorun yok. Ateş ve biraz huzursuzluk var. İlaç vermedi, ateşi düşük tutmaya çalış dedi.

Yani bizim de diş artı grip. Ağzına her şeyi sokuyor haliyle kaçınılmaz tabii...olacak bunlar böyle güçlenecekler. Ben hasta olsa da yemek noktasında rutininden cikmiyorum. Haa az yiyor ama olsun, her şeyin normal olduğu mesajını da böylece vermiş oluyoruz. Ek olarak c vitaminine ağırlık verdim.

Bu arada bugün 8 aylik oldu kızım. 10.2 kg, 74 cm ve baş 45,5 cm. Gelişimi iyi şükür. Veee net bir şekilde 16 şubattan bu yana anne diyor cnm kızım :)

Benim kızım da 3 gündür ateşli. 39 a kadar çıktı. Soğuk uygulama işe yapamayınca ateş düşürücü de ekledim. 3.gun de ateş dusmeyince doktorunu aradık kan tahlili yaptı. Grip geciriyormus. Bizimkinin yemesinde ve kakasinda şükür sorun yok. Ateş ve biraz huzursuzluk var. İlaç vermedi, ateşi düşük tutmaya çalış dedi.

Yani bizim de diş artı grip. Ağzına her şeyi sokuyor haliyle kaçınılmaz tabii...olacak bunlar böyle güçlenecekler. Ben hasta olsa da yemek noktasında rutininden cikmiyorum. Haa az yiyor ama olsun, her şeyin normal olduğu mesajını da böylece vermiş oluyoruz. Ek olarak c vitaminine ağırlık verdim.

Bu arada bugün 8 aylik oldu kızım. 10.2 kg, 74 cm ve baş 45,5 cm. Gelişimi iyi şükür. Veee net bir şekilde 16 şubattan bu yana anne diyor cnm kızım :)
Masallah prensesine canim cok guzel kilosu fln. Ayrica gecmis olsun biran once qtlatirsiniz gribide insallah.
Her doktor farkli valla benimki ates oldugu zaman birden soguk uygulama yapmamam konusunda uyardi. Bebegine yarim yada atesin yuksekligine gore ates dusurucu ver sonra bebegini soy. Baktin dusmuyor sonra ilik dus vs dedi. Soyledigine gore ic atesi azaltmadan birden soguk uygulamak organlarda sok etkisi yapiyormus. senin doktorunda ilac dememis mesela. Ama bilgin olsun canim bi arastir istersen.

Masallah prensesine canim cok guzel kilosu fln. Ayrica gecmis olsun biran once qtlatirsiniz gribide insallah.
Her doktor farkli valla benimki ates oldugu zaman birden soguk uygulama yapmamam konusunda uyardi. Bebegine yarim yada atesin yuksekligine gore ates dusurucu ver sonra bebegini soy. Baktin dusmuyor sonra ilik dus vs dedi. Soyledigine gore ic atesi azaltmadan birden soguk uygulamak organlarda sok etkisi yapiyormus. senin doktorunda ilac dememis mesela. Ama bilgin olsun canim bi arastir istersen.
Çok sağol. Dedigin dogru cnm. Bağışıklığı güçlendiren bi şey benim yaptığım ama riskli tabi. İlk defa grip oldu ve savassin istiyorum. Evet doktorumuz ilaç vermeyi son çare olarak görüyor.

Selam kizlar, benim topac mikrop kapmis biraz hasta..
3 gundur hic birsey yemiyordu ve yesil olmustu kakasi. Bugun de kusmus ben ofisteyken. Doktorunu aradim bi yerden mikrop kapmistir dedi ilac verdi. Aslinda ilac degil, bir nevi hamur mayasiymis..

Pazar gunu ben onu yikarken bi anlik boslukta lifini agzina goturup emmeye basladi. Hemen aldim ama sanirim sebeke suyundan mikrop kapti..

Aklinizda bulunsun sizin de, dikkatli olun yikarken..

Kızlar. 9. Ay aşısını yaptrdk bugün . Boy 77 kilo 9400 çıktı. 31 Mayis dogumlu kuzum. Sizce nasıl iyi mi

Benimki de ağlıyor canım kaçmaya çalışıyo..ayy hele bi de banyo yaparken nasıl ağlıyor anlatamam yaa..gülsima da öyle mi?
Benmki öyle banyoyu hiç sevmiyoruz ama bi yöntem buldum o işe yarıyo ben yıkanıyorum sonra babası getiriyo üstünü çıkartıp kucağımda yıkıyorum öyle ağlamıyo ama bazen emiyo beni :KK70:

Merhaba kızlar tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok şükür bugün daha iyiyiz atesimiz düştü ve grip olduk ikimizde dün sadece emdi hiçbir şey yemedi bugün biraz yedik bu arada dış için jel kullandık o biraz rahatlattı Allah'ım kuzularimiza şifa versin anlatamiyolar dertlerini anca ağlaya biliyorlar

Merhaba kızlar tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok şükür bugün daha iyiyiz atesimiz düştü ve grip olduk ikimizde dün sadece emdi hiçbir şey yemedi bugün biraz yedik bu arada dış için jel kullandık o biraz rahatlattı Allah'ım kuzularimiza şifa versin anlatamiyolar dertlerini anca ağlaya biliyorlar

Cnm geçmiş olsun ikinize de. Bu arada dış jeli ne kullandın bende alıcam da

Kızlar. 9. Ay aşısını yaptrdk bugün . Boy 77 kilo 9400 çıktı. 31 Mayis dogumlu kuzum. Sizce nasıl iyi mi

Maşallah yavruya gayet iyi .
Bende aşı konusunda kararsız kaldım. Doktoru aile hekimine bıraktı bazı bölgeye göre öneriliyor dedi. Sağlık ocağındaki hemsire mız de bana bıraktı zaten 12.aydaki aynı aşı dedi.kararsız kaldim

X