2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar korunma isini nasil dusuniosunuz? Spiral taktiran varmi benim ilk olcagi icin spiral kararsiz kaldim bide igne yontemi var emziren bayanlar da igneyi vurunabiliyomus ama hormonlu olur mu diye teredutte kaldim istah acar fln diye
Prezervatiften başka yol yok bizim için :) spirali içimde düşünemiyorum. İçim tuhaf oluyor taktıramam. Diğer yöntemlerde hormonları etkilediği için eşim de ben de istemiyoruz. Zaten pco luyum. Biraz zor oluyor bebiş :)

Canım benim oğlunda 7kilo ustunde maşallah ama beni gorsen bu çocuk seninmi dersin 50kiloyum 1.63 boyum var. Benimde sutum yagliymis tamam ama esimde aynı boyleymis kv hep bikac ay büyük söylermiş zaten nazar
olmasın diye :) şuanda da eşim 1.87boyu bence tamamen genetik oluyo bu kilo boy

Ay bende kararsiz kaldim ne yapsam diye spiralle tecrubesi olan yok mu

Kizlar korunma isini nasil dusuniosunuz? Spiral taktiran varmi benim ilk olcagi icin spiral kararsiz kaldim bide igne yontemi var emziren bayanlar da igneyi vurunabiliyomus ama hormonlu olur mu diye teredutte kaldim istah acar fln diye
Can'ım ben adet görene kadar okey kullancaz adet görünce hapa başlıcam inşallah nasipse

Kizlar, benim oglum 65 gunluk, 6 kilo. Dun bakicimizla beraberdik. Ben de evde oldugun icin aciktikca emzirdim. Bugun evde degildim, sabah 10dan oglen 3 e kadar 3 sefer 60ml sut icmis. Bundan sonra sutlerimi 70ml olarak saklayacagim. Sizin de aklinizda bulunsun.

Biz de sokmayız Heralde. Deniz'e havuza girdikten sonra duş almadan sakın emzirme kızı diyor eşim :)
Aynen kizim aciktikca odaya cikiyodum goguslerimi yikiyodum sonra emziriyodum. Malum deniz suyu tuzlu havuz suyuda hijenik degil. Ama havuzbasinda iki tane bayan vardi orda emzirme onluguyle emziriodu acaba temizmi hic havuza girmedenmi emziriolardi acaba diye dusunmedim degil tabi :)

Ben sürekli suya girip çıkmam zaten günde Bi defa girer duşumu alırım ertesi güne kadar Bi daha girmem

PembeLokum dan ses yok sanırım henüz. çok merak ettim bulabildiler mi kimmiş.
bu arada benim kızım 73.gün de 5.545 kilo 60 cm miş. bugünde 80 günlük olmuşuz 1 gün fazla saymışım gece gece yazarken

Eki Görüntüle 1880047 Bunu yapayım dedim dilimi çıkarıyorum o da yapmaya çalışıyor :):) siz de deneyin.
Ben bunu her zaman yapıyorum surekli normal kisilerle konuştugum gibi konuşuyorum. Mimikleri azbiraz abartarak şaşırıyorum kiziyorum seviniyorum oda benzer şeyler yapiyor. Birde basaranilirsem kızımın ilk kelimesi ALLAH olacak. Simdiden agzini kocaman acip aa aa dio )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…