2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
K
canım allah kolaylık versin, ilk bebeğimi düşürdüm ben, ikincisinde eşim çok korkuyordu çok bir de hep lekelenmem kanamam oluyordu.. eşim hop oturup hop kalkıyordu, ama şimdi hamileyim umrunda değil , sürekli hamile olduğumu hatırlatıp yardım bekliyorum ama .. boşa ...
Kıyamam sana yaa :KK43: bizleri hiç anlamıyorlar hep abartıyorum gibi geliyor sanki ona :KK43: zaten duygulu oluyor insan böyle zamanlarda.. Ama bizi anlayan yok dediğin gibi :KK43:

Aynen öyle kizlar umrunda bile degiliz bu odunlarin kavga ettim zaten duygusalim agladim kendimi boşa hirpaladim karnima agri girdi uzaniyorum simdi :KK11: Rabbim bu kocalara az da olsa merhamet versin niye bizi anlamiyolar gribim halsizim üstüne bide anlayissiz koca:KK14::KK34::KK34:

Aynen öyle kizlar umrunda bile degiliz bu odunlarin kavga ettim zaten duygusalim agladim kendimi boşa hirpaladim karnima agri girdi uzaniyorum simdi :KK11: Rabbim bu kocalara az da olsa merhamet versin niye bizi anlamiyolar gribim halsizim üstüne bide anlayissiz koca:KK14::KK34::KK34:
Aman sıkma canını hepsi boyle bunların :KK43:
Akşam uff karnm da kramp var yumurtalklarm agrio dedim. Daha şimdiden böyleyse hic bilmem sonrasını dedi yaaaa.
Sinir bozuyorlar sadece

Üstü kapali gecti canim her ilacta azda olsa risk vardir bunu kabul ediyorsan ben yazarim ilk 3 ay kullanirsin dedi 1 kayip olduğu için bu tepkiyi verdi heralde bende şunu anlamiyorum madem böyle bi onlem varsa niye iki,üç kayip bekleniyor illa annelerin her defasinda uzulmesimi gerekiyor kizlar cuma yazdiracam tedbir almak bizden meleklerimizi korumak Rabbim den inşallah saglikla buyurler
Her dr.un tedavi sekli farkli canim cogu dr keseyi ve bebegi gormeden igne yazmiyor buda cok sacma

Benimde öyle işte sürekli olumsuz düşünüyormuşum diye öyle diyor ya kafamdan uydurmuyorum ya üstümüzü düşmeleri lazım aslında haksız mıyım :-D

Hafif hafif agrım oluyor ama dediğin gibi su içtim bol bol uzandım şimdi valla iyi ki bu sayfadakiler var :KK43:
Benim gecen sene lekelenmem oldugunda bayramda acillik olmustum ordaki bayan doktor tuvalet disinda hep yat ayaginin altina yastik koy bol bol su ic demisti...

Ca
Rabbim bu yavrunu saglikla kucaklatsin sana canim clexan türü igne kullaniyor musun drumla muaynede bu konuyu konustuk biraz tek kaybin var biz ikide oneriyoruz ama sen riskleri kabul edersen ben yazarim dedi cok kararsiz kaldim vuma günü keseyi gormeye gidicez inşallah o vakte kadar dusun ona gore baslayalim dedi fikir alabilecegim baska adamakilli dr yok bi yanim kullan diyor bi yanim riskleri var diyor sastim kaldim keske bekledgim surecte bi sekilde genetik test yaptirsaydim ama herseyde bi hayir vardir elim surekli karnimda icimden gelen tum dualari okuyorum hergun yavrumla konusuyorum ya mubdi cekiyorum Rabbim ol derse olmayacak sey yok
canım şu aşamada neden genetik test yaptırmıyorsun en geç 1 aya çıkar sende şimdi aspirin başlarsın kan pıhtılaşması çıkarsa iğne eklersin doktorun iyisini bulmak çok zor bana kalp atışını duyalım ona göre karar verelim dediler benim arkadaşıma tedbir Amaçlı iğne başlamışlar sağ salim doğurdu şükür bende doktoru dinlemedim gittim iğne başladım Rabbim bana da sağsalim kucağıma almayı nasip etsin
Doktorlara kalsa ilk düşükten sonra gen testine de gerek yok Ama bende Heterozigot mthfr 667 varmış yani pıhtılaşmaya yatkınlık

onlara şaka gibi geliyor herşey ama en son dediğini yapıcam zaten sinir oldum pazar pazar zaten :KK43:
Aynı şey 3 ay önce benimde başıma geldi her perşembe ve cuma günü mesai bitimi bir defa kahve leke geldi herkeste oluyo diye önemsemedim bide mesai sonu diye doktoruma gitme şansımda yoktu.Cumatesi renk degişti acile gitmek aklıma gelmedi ve eşimde senin eşin gibi basite aldı olayı bide temizlik yaptım diye suçladı ve pazar sabahı kanamaya kramp ve aşırı agrı sancıda eklenince acile gidelim dedimde öyle gittik iş işten geçmişti çoktan 5.5 haftalık düşük yaptım.Eşim bin kere pişman oldu ve yasa girdi. Şimdi yine hamileyim bugün 7 haftayı dolduruyorum inşaallah yolunda gider bu defa.Bu defa eşim ilk testim pozitif çıktıgında kahvaltıyı bile beklemeden doktora gidelim dedi.Doktorum sağolsun önlemci davrandı daha önce düşüğün varmış dedi progestan jel verdi ve tabletinide ben istedim.Kan sulandurıcı bile verdi biz önlemimizi alalım dedi.

Ca

canım şu aşamada neden genetik test yaptırmıyorsun en geç 1 aya çıkar sende şimdi aspirin başlarsın kan pıhtılaşması çıkarsa iğne eklersin doktorun iyisini bulmak çok zor bana kalp atışını duyalım ona göre karar verelim dediler benim arkadaşıma tedbir Amaçlı iğne başlamışlar sağ salim doğurdu şükür bende doktoru dinlemedim gittim iğne başladım Rabbim bana da sağsalim kucağıma almayı nasip etsin
Doktorlara kalsa ilk düşükten sonra gen testine de gerek yok Ama bende Heterozigot mthfr 667 varmış yani pıhtılaşmaya yatkınlık
Canim cok istedim genetik test yaptirmayi ama hangisine gittiysem en az 2-3olumsuz gebelik olmasi gerekir ilkte bisey yapamayiz denildi artik bu ay profa gidip bi kurtaj bi dusugum var diycektim ki hamile oldgumu ogrendim yarin yine egitim arastirmaya gitmeyi dusunuyorum rica edicem inşallah yapar igneye baslamayi dusunuyorum cuma gunu eger test yaptirabilirde sonuc iyi cikarsa igneyi keseriz Rabbim o vakte kadar melegimi korusun

X