2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kağıt almadım da onu bilmiyorum ağrı kesici falan kullanma patlar haberin olmaz dedi sen aksatma fakülteye git dedi, kist sol yumurtalıkta dedi, bebek de tam ortada
Geçmiş olsun lütfen doktora kafayı takma arkadaşımda kist vardı üstelik yaşı 38 di riskli bir gebelikti şişlide bir doktor özel olarak ilglenmişti sezeryan ile hem kisti hemde bebegi aldılar maşallah ikiside çok saglıklı

kağıt almadım da onu bilmiyorum ağrı kesici falan kullanma patlar haberin olmaz dedi sen aksatma fakülteye git dedi, kist sol yumurtalıkta dedi, bebek de tam ortada

Geçmiş olsun öncelikle. Şuan 9 haftalık olan bir arkadaşım var içerde tam kesenin üstünde kanayan bir kisti vardı ve doktor %80 düşer tutunmaz dedi fakat bebiş tutundu ve kanama durdu. sürekli dinlenmelisin.

bana bu konuda birşey söylemedi, benim de kistim sol yumurtalıkta bebekte hemen yanında, yarın sabah fakülteye gidicez dua edin lütfen..

gebelik sonuna kadar sorun çıkmaz umarım korkum bu, patlama ihtimali..

ca 125 değerim yüksek çıktı.. internete baktım yumurtalık kanseri durumunda bu değer yükselirmiş ço korkuyorum
Cnm benim niye hemen boyle kotu fikirlere kapiliyorsun. Ca degeri tam olarak belirleyici degil ki. Benim annem meme ca ama tumor markerlari hep normal cikiyor. Lutfen kotu seyler getirme aklına. Baska durumlarda da o deger yukselebiliyor. Kac cikti bu arada değerin?

cnm buna benzer bise benimde basima geldi ayni endise bendede var kizimin altini temizlerken bir tekme salladi ki agri girdi cok sukur kanama olmadi ama endisem devam ediyor

Cnm cok az bi yukselme kist olunca elbette yukselir. Hem ben forumda bir suru ornek gordum kisti olup gebelikleri gayet guzel gecen. Sen icini ferah tut lutfen.
teşekkür ederim canım.. gebelikte oluşan kist mi dedim hayır dedi, beni korkutan da bu oldu, çünkü gebelikte oluşan kistler genellikle zararsız oluyor, yarın şehir dışına çıkıcaz dua edin

Evet yaa yasmincim darısı tüm mucizelerini bekleyenlere inşallah.
Beni de ekle topikteki 1 ci listeye. Dua et cnm bana bir aksilik ckmasn.
Okdr cok kasık agrim var ki her an adet olucagım sanki
Canım bende ilk öğrendiğimde 10 gün falan boyunca ara ara adet sancısı gibi ağrı çektim. Şimdi azaldı. Zamanla azalıyor o ağrı.
Hemen ekliyorum seni dua sayfamızdaki hamiş listemize canımmm

teşekkür ederim canım.. gebelikte oluşan kist mi dedim hayır dedi, beni korkutan da bu oldu, çünkü gebelikte oluşan kistler genellikle zararsız oluyor, yarın şehir dışına çıkıcaz dua edin
Ben eminim kotu bisey olmadigina kotu durumlarda ca degeri 500leri filan geciyor. Dr temkinli olmak istemistir o kdr. Guzel haberlerle donceksin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…