2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Selam anne adayları uzun bekleyiş ve 1 kaybın sonunda işte burdayım
Bu sabah test yaptım
Son adet tarihim 01.09.2015
Dua edin bana
Bulgaristan'dan ım burada kan testi yapılmadıgı icin haftaya doktor randevum var
Hoşgeldin dua kardeşim.
Ne kadar çok arkadaşımla bu topikte buluştum maşallah.

Allah tamamına erdirsin canımmm

Merhabalar..benimde son adet tarihim 09.09.2015 di 12.10.2015 de kan testi yaptırdım.. beta-hcg 9325 çıktı.. burda sizlerden duyduğum sonuçlara göre çok fazla acaba ikiz olmasıyla alakalı bi durum olabilirmi.. İkiz olduğunda kan değerlerinin çok yüksek olduğunu duymuştum.. Bilgsi iolan varsa paylaşırsa sevnirim..

ca 125 değerim yüksek çıktı.. internete baktım yumurtalık kanseri durumunda bu değer yükselirmiş ço korkuyorum
hayır böyle düşünme lütfen. hamilelik ve sıradan kistlerde de bu değer yüksek çıkıyor daha önce duymuştum. lütfen kötü düşünme ve internete bakma. dua et içini ferah tut:KK200:

Tmam kist gebelikte olmamistr ama ca degerinden korkma 10senedir kist problemi yasayip iki kere kist amelyti oldum icin ferah olsun gebeligini dusun bsycik olmaz kist katimi gozuktu ultrasonda hemerojikmi yaziyo soledmi bsy?
kağıt almadım da onu bilmiyorum ağrı kesici falan kullanma patlar haberin olmaz dedi sen aksatma fakülteye git dedi, kist sol yumurtalıkta dedi, bebek de tam ortada

sağol canım bana kürtaj dedi ama ümitle başka dr gitcem 8 gün bekledim. biryazı okudum dr nevranın sitesinde.diyorki eğer bozulmuş gebelik olsa bulntı göğüsdeki hassaslıkvs devametmez ve en gen 2 haftaya düşük olur diyor. benim tüm belirtiler devamediyor. öğlene doğru birde iki saat bişeatmasam ağzıma midem bulanıyo çok. çünkü çok azyiyorm.yarın öğlene ya ağlıyor ya gülüyor olcam. inşaallah dediğin gibi mutlu olurum.ve hepimiz.
Kalp atışı mi duyulmadi peki?

Hoşgeldin dua kardeşim.
Ne kadar çok arkadaşımla bu topikte buluştum maşallah.

Allah tamamına erdirsin canımmm
Evet yaa yasmincim darısı tüm mucizelerini bekleyenlere inşallah.
Beni de ekle topikteki 1 ci listeye. Dua et cnm bana bir aksilik ckmasn.
Okdr cok kasık agrim var ki her an adet olucagım sanki

kizlar esim dun kaydi dusuyordu ve refleks olarak dengesini tutmaya calisirken bana eli/koluyla yandan carpmis oldu.. karnimin sag tarafi ve sabah baktim morarmis sis.. hic dusunmedim bise olur diye ama aniden carpti ve agridi.. simdide kafaya takiyorum allah korusun bise olmusmudur diye

Merhabalar..benimde son adet tarihim 09.09.2015 di 12.10.2015 de kan testi yaptırdım.. beta-hcg 9325 çıktı.. burda sizlerden duyduğum sonuçlara göre çok fazla acaba ikiz olmasıyla alakalı bi durum olabilirmi.. İkiz olduğunda kan değerlerinin çok yüksek olduğunu duymuştum.. Bilgsi iolan varsa paylaşırsa sevnirim..

Bence alakası yok çünkü kişiden kişiye değişir bu değerler döllenme süresine göre eğer ilk muayenenizi yaptıysanız ya da yapacaksanızorda hemen gözükür

kizlar esim dun kaydi dusuyordu ve refleks olarak dengesini tutmaya calisirken bana eli/koluyla yandan carpmis oldu.. karnimin sag tarafi ve sabah baktim morarmis sis.. hic dusunmedim bise olur diye ama aniden carpti ve agridi.. simdide kafaya takiyorum allah korusun bise olmusmudur diye
Bişey olsa kanaman olurdu canım

son adet tarihimiz ve kantesti yaptırdığımız tarih aynı. benim değerim 208 çıkmıştı. ama benim adet döngüm uzun olduğu için geç yumurtlama oluyor. adet döngünüz kısaysa döllenme tarihinizde erken olur ve değeriniz bundan dolayı yüksek çıkmışta olabilir ikizde de olabilir :)

X