- 13 Aralık 2010
- 1.308
- 1.164
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.401
Cnm daha cok yeni bebisin boyutu icin haftaya fln netlesir:)canım gs 5.94 mm diyo crl diye bişe yok bide D var o da 8.73 mm diyo anlamadım ben hiç. doktorda 8 li bişe demişti keseye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm daha cok yeni bebisin boyutu icin haftaya fln netlesir:)canım gs 5.94 mm diyo crl diye bişe yok bide D var o da 8.73 mm diyo anlamadım ben hiç. doktorda 8 li bişe demişti keseye.
gecmis olsun cnm.. uzme kendini bebegin suan iyi olmasi önemli..kızlar çok üzgünüm kistim var 53 mm çapında bunun için beni fakilteye sevk etti yani riskli gebelik
ca 125 değerim yüksek çıktı.. internete baktım yumurtalık kanseri durumunda bu değer yükselirmiş ço korkuyorumgecmis olsun cnm.. uzme kendini bebegin suan iyi olmasi önemli..
Geçmiş olsun içini rahat tut önce kesin olmadan endişeye kapılma dualarımız seninleca 125 değerim yüksek çıktı.. internete baktım yumurtalık kanseri durumunda bu değer yükselirmiş ço korkuyorum
yarın fakülteye gidicem ve bulunduğum şehirde fakülte hastanesi yok başka bir şehire gidicemGeçmiş olsun içini rahat tut önce kesin olmadan endişeye kapılma dualarımız seninle
Hoşgeldin dua kardeşim.Selam anne adayları uzun bekleyiş ve 1 kaybın sonunda işte burdayım
Bu sabah test yaptım
Son adet tarihim 01.09.2015
Dua edin bana
Bulgaristan'dan ım burada kan testi yapılmadıgı icin haftaya doktor randevum var
Cnm kotu dusunme bazi durumlarda ca yukselir gebelik var suan vucudnda ne kanseri skma canini cnmca 125 değerim yüksek çıktı.. internete baktım yumurtalık kanseri durumunda bu değer yükselirmiş ço korkuyorum
doktor gebelikte oluşan bir kist değil dediCnm kotu dusunme bazi durumlarda ca yukselir gebelik var suan vucudnda ne kanseri skma canini cnm
Tmam kist gebelikte olmamistr ama ca degerinden korkma 10senedir kist problemi yasayip iki kere kist amelyti oldum icin ferah olsun gebeligini dusun bsycik olmaz kist katimi gozuktu ultrasonda hemerojikmi yaziyo soledmi bsy?doktor gebelikte oluşan bir kist değil dedi
hayır böyle düşünme lütfen. hamilelik ve sıradan kistlerde de bu değer yüksek çıkıyor daha önce duymuştum. lütfen kötü düşünme ve internete bakma. dua et içini ferah tutca 125 değerim yüksek çıktı.. internete baktım yumurtalık kanseri durumunda bu değer yükselirmiş ço korkuyorum
kağıt almadım da onu bilmiyorum ağrı kesici falan kullanma patlar haberin olmaz dedi sen aksatma fakülteye git dedi, kist sol yumurtalıkta dedi, bebek de tam ortadaTmam kist gebelikte olmamistr ama ca degerinden korkma 10senedir kist problemi yasayip iki kere kist amelyti oldum icin ferah olsun gebeligini dusun bsycik olmaz kist katimi gozuktu ultrasonda hemerojikmi yaziyo soledmi bsy?
Kalp atışı mi duyulmadi peki?sağol canım bana kürtaj dedi ama ümitle başka dr gitcem 8 gün bekledim. biryazı okudum dr nevranın sitesinde.diyorki eğer bozulmuş gebelik olsa bulntı göğüsdeki hassaslıkvs devametmez ve en gen 2 haftaya düşük olur diyor. benim tüm belirtiler devamediyor. öğlene doğru birde iki saat bişeatmasam ağzıma midem bulanıyo çok. çünkü çok azyiyorm.yarın öğlene ya ağlıyor ya gülüyor olcam. inşaallah dediğin gibi mutlu olurum.ve hepimiz.
inşallah canım yarın fakülteye gidicem bakalım sanırım mr çekilirhayır böyle düşünme lütfen. hamilelik ve sıradan kistlerde de bu değer yüksek çıkıyor daha önce duymuştum. lütfen kötü düşünme ve internete bakma. dua et içini ferah tut
Evet yaa yasmincim darısı tüm mucizelerini bekleyenlere inşallah.Hoşgeldin dua kardeşim.
Ne kadar çok arkadaşımla bu topikte buluştum maşallah.
Allah tamamına erdirsin canımmm
Merhabalar..benimde son adet tarihim 09.09.2015 di 12.10.2015 de kan testi yaptırdım.. beta-hcg 9325 çıktı.. burda sizlerden duyduğum sonuçlara göre çok fazla acaba ikiz olmasıyla alakalı bi durum olabilirmi.. İkiz olduğunda kan değerlerinin çok yüksek olduğunu duymuştum.. Bilgsi iolan varsa paylaşırsa sevnirim..
Bişey olsa kanaman olurdu canımkizlar esim dun kaydi dusuyordu ve refleks olarak dengesini tutmaya calisirken bana eli/koluyla yandan carpmis oldu.. karnimin sag tarafi ve sabah baktim morarmis sis.. hic dusunmedim bise olur diye ama aniden carpti ve agridi.. simdide kafaya takiyorum allah korusun bise olmusmudur diye
Merhabalar..benimde son adet tarihim 09.09.2015 di 12.10.2015 de kan testi yaptırdım.. beta-hcg 9325 çıktı.. burda sizlerden duyduğum sonuçlara göre çok fazla acaba ikiz olmasıyla alakalı bi durum olabilirmi.. İkiz olduğunda kan değerlerinin çok yüksek olduğunu duymuştum.. Bilgsi iolan varsa paylaşırsa sevnirim..