- 20 Mayıs 2015
- 708
- 459
- 44
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.381
Benim 172 çıkmıs seninki kac bende merak ediyorum bunuBenimkini biliyorum da ona göre kıyaslıcaktım benimki de nırmal mi diye:)
Tekrar baktım ama göremedim canım :))Benimkini biliyorum da ona göre kıyaslıcaktım benimki de nırmal mi diye:)
Benim 110Benim 172 çıkmıs seninki kac bende merak ediyorum bunu
Benimki çok fazla bence. 100 den sonra normal demisti doktor. Ayrıca benim 8+1.Benim 110( tam 7. Haftada
sağol canım bana kürtaj dedi ama ümitle başka dr gitcem 8 gün bekledim. biryazı okudum dr nevranın sitesinde.diyorki eğer bozulmuş gebelik olsa bulntı göğüsdeki hassaslıkvs devametmez ve en gen 2 haftaya düşük olur diyor. benim tüm belirtiler devamediyor. öğlene doğru birde iki saat bişeatmasam ağzıma midem bulanıyo çok. çünkü çok azyiyorm.yarın öğlene ya ağlıyor ya gülüyor olcam. inşaallah dediğin gibi mutlu olurum.ve hepimiz.Sa
Saol canim.dinlenmem pek mumkun degil.hem calisiyorum hem de evde kucuk bi oglum var.ama isim agir degil şükür ki. Oturuyorum surekli.senin sikintin ne bilmiyorum ama umarim sen de cok mutlu devam edersin gebeligine.
Biraz arastirma yaptim ve sunu ögrendimBenim 110( tam 7. Haftada
Rayha hadi hayırlısı, yarın öğlen bende bekliyor olucam haberlerini. moralini yüksek tut, başka bir ile mi gidiyorsun doktor için? benim abimde doktor mecburi hizmetinde urfa hilvandaydı. yanında kalmışlığım varsağol canım bana kürtaj dedi ama ümitle başka dr gitcem 8 gün bekledim. biryazı okudum dr nevranın sitesinde.diyorki eğer bozulmuş gebelik olsa bulntı göğüsdeki hassaslıkvs devametmez ve en gen 2 haftaya düşük olur diyor. benim tüm belirtiler devamediyor. öğlene doğru birde iki saat bişeatmasam ağzıma midem bulanıyo çok. çünkü çok azyiyorm.yarın öğlene ya ağlıyor ya gülüyor olcam. inşaallah dediğin gibi mutlu olurum.ve hepimiz.
canım sen baya araştırmacı çıktın, bu bilgileri derlesen hamilelerin çok işine yarar eminim:)Biraz arastirma yaptim ve sunu ögrendim6 7 8. Haftalarda kalp atısi 100 120 arasi, 9 10. Haftalarda 160 180 arasi 10. Haftadan sonrada 140 160 arasi oluyormus
Hmm iyi bari :)Benimki çok fazla bence. 100 den sonra normal demisti doktor. Ayrıca benim 8+1.
Sağol canım ya. İçim rahatladı. Ben de öyle birşeyler okumuştum aldığım kitapta ama unutuyor insan.:)Biraz arastirma yaptim ve sunu ögrendim6 7 8. Haftalarda kalp atısi 100 120 arasi, 9 10. Haftalarda 160 180 arasi 10. Haftadan sonrada 140 160 arasi oluyormus
Ya haklısin o kadar korkuyoruz ki birsey olmasından rabbim korusun bebeklerimizi. Ona emanetler.Sağol canım ya. İçim rahatladı. Ben de öyle birşeyler okumuştum aldığım kitapta ama unutuyor insan.:)
5+6 da kese boyutu ölçülür mü kızlar kalp atışını duyabilirmiyim
Cnm gs kese boyutu. Crl bebisin boyutu:)
Hiç duymadim ama baliğin kesin faydası var biliyorum.Kızlar, çilek yiyen annelerin çocukları zeki olur diye bir şey duydunuz mu?
Saglık olsun bekliycez artıkkese boyu ölçülür ama kalp atışı için erken
zeki olur mu bilmem ama cilek cok faydali..Kızlar, çilek yiyen annelerin çocukları zeki olur diye bir şey duydunuz mu?
Mevsiminde evet :)zeki olur mu bilmem ama cilek cok faydali..