2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sa

Saol canim.dinlenmem pek mumkun degil.hem calisiyorum hem de evde kucuk bi oglum var.ama isim agir degil şükür ki. Oturuyorum surekli.senin sikintin ne bilmiyorum ama umarim sen de cok mutlu devam edersin gebeligine.
sağol canım bana kürtaj dedi ama ümitle başka dr gitcem 8 gün bekledim. biryazı okudum dr nevranın sitesinde.diyorki eğer bozulmuş gebelik olsa bulntı göğüsdeki hassaslıkvs devametmez ve en gen 2 haftaya düşük olur diyor. benim tüm belirtiler devamediyor. öğlene doğru birde iki saat bişeatmasam ağzıma midem bulanıyo çok. çünkü çok azyiyorm.yarın öğlene ya ağlıyor ya gülüyor olcam. inşaallah dediğin gibi mutlu olurum.ve hepimiz.

Rayha hadi hayırlısı, yarın öğlen bende bekliyor olucam haberlerini. moralini yüksek tut, başka bir ile mi gidiyorsun doktor için? benim abimde doktor mecburi hizmetinde urfa hilvandaydı. yanında kalmışlığım var

Biraz arastirma yaptim ve sunu ögrendim 6 7 8. Haftalarda kalp atısi 100 120 arasi, 9 10. Haftalarda 160 180 arasi 10. Haftadan sonrada 140 160 arasi oluyormus
Sağol canım ya. İçim rahatladı. Ben de öyle birşeyler okumuştum aldığım kitapta ama unutuyor insan.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…