2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
canım alttan mı bkıldı

yok alttan bakmadı üstten baktı. ya bu arada bişey sorcam kızlar kafam çok karışık. benim 2 gün önce hafif krem rengi bildiğin sütlü kahve gibi bikere akıntım geldi bidahada akıntım normale döndü bende doktorla paylaştım ve bana progestan yazdı. Yan etkisi çok fazla kullanmak istemiyorum napıcam bilmiyorum. Muayenede herhangi bir risk tehlike görmedi hatta normal yaşantına devam edebilirsin bi sorun yok sadece ağır kaldırma çok yeterli dedi o kadar. emin olamdım.

@kedifatos tesekkur ederim canım . yanlış anlama ama yersiz üzülüyorsun ben senin haftandayken keseyi goremedim vajinal usg istemedim bekliyorum şimdi . değerlerimde seninki kadar uyüksek değildi . boşver arkadaşını kıyas yaparsan üzülüsun çok farktaa uoyokmuş aranızda önemli olan mevla bize neyi gösterecek nasip edecek . elimizden dua ve tevekkül gelir aancak . Allah hayırl ssağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin canim

yok alttan bakmadı üstten baktı. ya bu arada bişey sorcam kızlar kafam çok karışık. benim 2 gün önce hafif krem rengi bildiğin sütlü kahve gibi bikere akıntım geldi bidahada akıntım normale döndü bende doktorla paylaştım ve bana progestan yazdı. Yan etkisi çok fazla kullanmak istemiyorum napıcam bilmiyorum. Muayenede herhangi bir risk tehlike görmedi hatta normal yaşantına devam edebilirsin bi sorun yok sadece ağır kaldırma çok yeterli dedi o kadar. emin olamdım.
bunu doktorlar daha iyi bilir ama bece tehlike yoksa kullanma ..

bunu doktorlar daha iyi bilir ama bece tehlike yoksa kullanma ..

canım başka bi doktora sordurtucam şimdi ya bana çok saçma geldi. muayene oldum sonuçta herşey normal güzel dedi ve bunu söyledim bikez böle akıntı geldi diye hemen progestan yazdı. o zaman herkes kullanıcak demektir.

canım başka bi doktora sordurtucam şimdi ya bana çok saçma geldi. muayene oldum sonuçta herşey normal güzel dedi ve bunu söyledim bikez böle akıntı geldi diye hemen progestan yazdı. o zaman herkes kullanıcak demektir.
ben hamile olduğumu bilmiyordum kahverengi leke geldi çok az hasta olucam sandım ama değilmiş, bunu söylesem bana da verirdi mesela..

benim de bir kez kahverengi-turunculu akıntım oldu ve 100 mg. olandan bir kutu progestan kullandım canım. eğer kullanmak istemiyorsan bence başka bir doktora daha sor..

benim de bir kez kahverengi-turunculu akıntım oldu ve 100 mg. olandan bir kutu progestan kullandım canım. eğer kullanmak istemiyorsan bence başka bir doktora daha sor..

ewet sormadan kullanmak istemiyorum. söylemesem vermicekti ve tekrarlamayan bişey bu. şuan akıntım bembeyaz hiç bi şekilde değişiklik yok.

Bende laktozsuz sut iciorm dier sut dokunuyo denge sutleri war onlar rahatsz etmio pinarin ve icimin bi dene istersen bide kuru kayisi bana fayda etti ac karnina 2tane yiyip su ictm ilac niyetine cok iyi gelio

PINAR VE İÇİME BAKAYIM :KK39:
KURU KAYISI EVET İYİ GELİYO AMA KURU MEYVELER SEVMİYOM,ZORLA YİCEM
BİDE O SARI KAYISILARDAN DEĞİL,KARA OLANLAR VARYA ONLAR YENMELİYMİŞ HAMİLELİKTE ,ONA DİKKAT EDİN ..

kuzum benim doktorum süt cok gaz yaparsa onun yerine nutlaka bi kase yoğurt ye dedi kiz kardesimin doktoru da 1 cay kasigi pekmez ye mutlaka günlük demis

YOĞURTT:110:SEVMİYORUM YAA
PEKMEZ DE SEVMİYORUM :KK43:

Bimin sutude guzel dokunmasa bana seviyorum agir degil

BENDE BİMDEN ALIYORUM

kızlar ben bu topikten ayrılma kararı aldım. Çünkü sabahtan beri yazılanlar bana çok acımasız ve bencilce geldi. İnsanlar empati kurabilmeli bence. Eğer birisi bişey diyorsa bence durup bi düşünülmeli. bu hayatımızın her anında böyle olmalı. Gerçi bu tercih meselesi. Ama insanlar bu kadar rencide edilip üzerine gidilmemeli. Benim bu topiği takip etmekte ki amacım kafamdaki sorulara cevap bulmak ve her türlü sevincimi, sıkıntımı benim durumumda olup beni anlayanlar ile paylaşabilmekti. Ama görüyorum ki bu pek mümkün değil. buraya girip girmemem kimseyi ilgilendirmez yada banane diyebilirsiniz ama ben yine de söylemek istedim.
Rabbim kesesini göremeyenlere görmeyi, kalp atışını duyamayanlara duymayı, rahatsızlığı olanlara şifa nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçirip Haziran ayında bebişlerimizi kucağımıza alırız. Allah'a emanet olun....

HEPTEN AYRILMA BENCE ARADA GEL,FİKİR AL FİKİR VER Hoppa

Kızlarr:KK66:) kendimi bebek odalarina bakmaktan alamiyorum daha çok var amaa bir benmi böyleyim:KK45:

NAPTIN YA :)) DAHA ÇOK ERKEN :KK48:

BENDE İSTİYORUM ONDAN YA ,EŞİME YAPTIRICAM HERALDE:KK51:

kızlar çay içiyor musunuz ? bildiğimiz siyah çay.. yoksa bebek için bıraktınız mı :emir_bebek::emir_bebek:

MALESEF BIRAKAMIYORUM,, ÇOK SEVİYORUM ÇAYI
AMA ARTIK GÜN İÇİNDE İÇMİYORUM ENAZINDA...SADECE SABAH2 AKŞAM2 YAPMAYA ÇALIŞIYORUM

X