- 13 Aralık 2010
- 1.308
- 1.164
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.201
Aman bosver 450tl falan zaten cok huzurlu tatli. Hep ozenmismdr alirz ins:)Ben alacagm bundan yaa kullanamazsın dediler ama önemli degilll:) çok beğeniyorum bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman bosver 450tl falan zaten cok huzurlu tatli. Hep ozenmismdr alirz ins:)Ben alacagm bundan yaa kullanamazsın dediler ama önemli degilll:) çok beğeniyorum bende.
Bende yaa valla şu bebek olsun diye bir teste 500 lira verdik kaç kere deger yani. Istedikleri kadar gereksiz desinlerrAman bosver 450tl falan zaten cok huzurlu tatli. Hep ozenmismdr alirz ins:)
Saol tatlım çok dusuncelisin yaaanasıl bi yerdesin çok merak ettim.madem o kadar canın çekti ver adresini istersen ben sana pide gönderirim canım
benim annem almıştı ilk doğumumda, çok kullanışlı değil evet ama çok şık. mevlütte filan baya güzel olmuştu. oğlum 3.5 ay sonra yatamadı ama kardeşi kullanır inşallah şimdideAman bosver 450tl falan zaten cok huzurlu tatli. Hep ozenmismdr alirz ins:)
ben günde en fazla 1 bardak içiyorum canım biraz azalttım yani.. en sevdiğim şey nescafe ydi ondan tamamen vazgeçtim bebegim içinkızlar çay içiyor musunuz ? bildiğimiz siyah çay.. yoksa bebek için bıraktınız mı
ben nescafe yi sadece öğrenciyken uykum kaçsın diye içerdim şimdi çok cazip gelmeye başladı ama içmiyorum, sanırsam yasak olması onu çekici kıldıben günde en fazla 1 bardak içiyorum canım biraz azalttım yani.. en sevdiğim şey nescafe ydi ondan tamamen vazgeçtim bebegim için
canım alttan mı bkıldı
ben cay icmezdim simdide icmiyorum ama her sabah bi turkkahvesi iciyoruz.. bazen ihlamur veya elmacayi..kızlar çay içiyor musunuz ? bildiğimiz siyah çay.. yoksa bebek için bıraktınız mı
bunu doktorlar daha iyi bilir ama bece tehlike yoksa kullanma ..yok alttan bakmadı üstten baktı. ya bu arada bişey sorcam kızlar kafam çok karışık. benim 2 gün önce hafif krem rengi bildiğin sütlü kahve gibi bikere akıntım geldi bidahada akıntım normale döndü bende doktorla paylaştım ve bana progestan yazdı. Yan etkisi çok fazla kullanmak istemiyorum napıcam bilmiyorum. Muayenede herhangi bir risk tehlike görmedi hatta normal yaşantına devam edebilirsin bi sorun yok sadece ağır kaldırma çok yeterli dedi o kadar. emin olamdım.
sallama elma çayı mı canım ..ben cay icmezdim simdide icmiyorum ama her sabah bi turkkahvesi iciyoruz.. bazen ihlamur veya elmacayi..
bunu doktorlar daha iyi bilir ama bece tehlike yoksa kullanma ..
ben hamile olduğumu bilmiyordum kahverengi leke geldi çok az hasta olucam sandım ama değilmiş, bunu söylesem bana da verirdi mesela..canım başka bi doktora sordurtucam şimdi ya bana çok saçma geldi. muayene oldum sonuçta herşey normal güzel dedi ve bunu söyledim bikez böle akıntı geldi diye hemen progestan yazdı. o zaman herkes kullanıcak demektir.
evt cnm elma tarcin falan aliyorumsallama elma çayı mı canım ..
benim de bir kez kahverengi-turunculu akıntım oldu ve 100 mg. olandan bir kutu progestan kullandım canım. eğer kullanmak istemiyorsan bence başka bir doktora daha sor..canım başka bi doktora sordurtucam şimdi ya bana çok saçma geldi. muayene oldum sonuçta herşey normal güzel dedi ve bunu söyledim bikez böle akıntı geldi diye hemen progestan yazdı. o zaman herkes kullanıcak demektir.
tarçınlı elma çayı ben de deniyim ben de canım :)evt cnm elma tarcin falan aliyorum
benim de bir kez kahverengi-turunculu akıntım oldu ve 100 mg. olandan bir kutu progestan kullandım canım. eğer kullanmak istemiyorsan bence başka bir doktora daha sor..
ben hamile olduğumu bilmiyordum kahverengi leke geldi çok az hasta olucam sandım ama değilmiş, bunu söylesem bana da verirdi mesela..
Bende laktozsuz sut iciorm dier sut dokunuyo denge sutleri war onlar rahatsz etmio pinarin ve icimin bi dene istersen bide kuru kayisi bana fayda etti ac karnina 2tane yiyip su ictm ilac niyetine cok iyi gelio
kuzum benim doktorum süt cok gaz yaparsa onun yerine nutlaka bi kase yoğurt ye dedi kiz kardesimin doktoru da 1 cay kasigi pekmez ye mutlaka günlük demis
Bimin sutude guzel dokunmasa bana seviyorum agir degil
kızlar ben bu topikten ayrılma kararı aldım. Çünkü sabahtan beri yazılanlar bana çok acımasız ve bencilce geldi. İnsanlar empati kurabilmeli bence. Eğer birisi bişey diyorsa bence durup bi düşünülmeli. bu hayatımızın her anında böyle olmalı. Gerçi bu tercih meselesi. Ama insanlar bu kadar rencide edilip üzerine gidilmemeli. Benim bu topiği takip etmekte ki amacım kafamdaki sorulara cevap bulmak ve her türlü sevincimi, sıkıntımı benim durumumda olup beni anlayanlar ile paylaşabilmekti. Ama görüyorum ki bu pek mümkün değil. buraya girip girmemem kimseyi ilgilendirmez yada banane diyebilirsiniz ama ben yine de söylemek istedim.
Rabbim kesesini göremeyenlere görmeyi, kalp atışını duyamayanlara duymayı, rahatsızlığı olanlara şifa nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçirip Haziran ayında bebişlerimizi kucağımıza alırız. Allah'a emanet olun....
Kızlarr) kendimi bebek odalarina bakmaktan alamiyorum daha çok var amaa bir benmi böyleyim
Bende bunu cok seviyorumEki Görüntüle 1664405
kızlar çay içiyor musunuz ? bildiğimiz siyah çay.. yoksa bebek için bıraktınız mı