- 13 Aralık 2010
- 1.308
- 1.164
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #4.181
Can cekmeye gelince buraya gerek yok ben sokaga cikiyorm biri yemek pisiriyo canim cekiyo yada restorantin onunden gecerken aklima neler geliyo cekiyo ucu cok acik yani bana gore:)tamam anlıyorum ben de hassas dönemdeyiz evet ama söylediği çok saçma o zaman burada süt de demeyelim yoğurtta demeyelim ne bileyim hiçbir şekilde yiyecek bişeyden bahsetmeyelim söylediğim şey bulunabilir bişey ayrıca ben onu gerçekten dur ben yedim kızlara da söyliyim canları çeksin yesinler diye söylemedim.o çok sert çıkınca ister istemez tepki aldı ben gönderme konusunda ciddiyim olabilir imkanı yoktur etrafında yapan bi yer yoktur göndereyim yesin diyorum.benimde burda ya da sokakta gördüğüm ve bulamayacağım şeyler canım istiyor ama kimseye şundan bahsetme canım çekiyor diyemem.
Kaç gün devam etti kanaman sancın oldu muEvet kanamam vardi benimde. Kese gorunmustu bebek gorünmeden başladi. Sonra progestana başladım ve sürekli dinleniyorum. Hic bir sey yapmadım. Çok korkmustum ama geçti. Kanama alanım kapandi cok sükur.
Mudahil olmayım dedim ama Evet haklısın uslup sertti bende ilk okuduğumda şok oldum. Kötü niyetle yapılan bişey olsa neyse. Ama daha güzel bir dille anlatım yapılabilirdi. Akşama kadar canım neler istiyo istanbulun göbeğindeyim ama her istediğimi yesem kapılara sığamamtamam anlıyorum ben de hassas dönemdeyiz evet ama söylediği çok saçma o zaman burada süt de demeyelim yoğurtta demeyelim ne bileyim hiçbir şekilde yiyecek bişeyden bahsetmeyelim söylediğim şey bulunabilir bişey ayrıca ben onu gerçekten dur ben yedim kızlara da söyliyim canları çeksin yesinler diye söylemedim.o çok sert çıkınca ister istemez tepki aldı ben gönderme konusunda ciddiyim olabilir imkanı yoktur etrafında yapan bi yer yoktur göndereyim yesin diyorum.benimde burda ya da sokakta gördüğüm ve bulamayacağım şeyler canım istiyor ama kimseye şundan bahsetme canım çekiyor diyemem.
Bende bunu cok seviyorumKızlarr) kendimi bebek odalarina bakmaktan alamiyorum daha çok var amaa bir benmi böyleyim
canım alttan mı bkıldıbende doktordan geldim benimki 6 haftalıkmış daha kesesi gözüktü sadece haftaya c.tesi de bebişimizi görmeye gidicez inşallah bakalım
çok güzelmiş canım ya Allah nasip ederse ben de ahşap olanlardan istiyorum :))Bende bunu cok seviyorumEki Görüntüle 1664405
ultrasona göre 6+0 ise bile duyuluyor kalp atımı canım..günaydın kızlar; bugün 6 hafta 5 gün olduk. bu hafta bitmeden doktora gitsem kalp atışı duyulur mu??
tamam anlıyorum ben de hassas dönemdeyiz evet ama söylediği çok saçma o zaman burada süt de demeyelim yoğurtta demeyelim ne bileyim hiçbir şekilde yiyecek bişeyden bahsetmeyelim söylediğim şey bulunabilir bişey ayrıca ben onu gerçekten dur ben yedim kızlara da söyliyim canları çeksin yesinler diye söylemedim.o çok sert çıkınca ister istemez tepki aldı ben gönderme konusunda ciddiyim olabilir imkanı yoktur etrafında yapan bi yer yoktur göndereyim yesin diyorum.benimde burda ya da sokakta gördüğüm ve bulamayacağım şeyler canım istiyor ama kimseye şundan bahsetme canım çekiyor diyemem.
bende bundan istiyorum oda alamicam cocuguma çünkü daha onceden Genç odasi almıştık ihtiyaca binaen :)Bende bunu cok seviyorumEki Görüntüle 1664405
Benmde suan yerim musait diil bitane bundan bide dolap ilk etapta oda sonra:)bende bundan istiyorum oda alamicam cocuguma çünkü daha onceden Genç odasi almıştık ihtiyaca binaen :)
Kaçlıksın canım tam darısı başımızakizlar sukur bizim minigimizde iyi. kalp atisini görduk.. cok minik dinletmedi göruntusu tam tektas :)) cok mutluyum allah tamamina erdirsin..
sat 5 eylul 6+3 bugun.. alttan baktik görduk cnmKaçlıksın canım tam darısı başımıza
darisi basiniza cnm super bi duygu icim rahatladiKaçlıksın canım tam darısı başımıza
sat 5 eylul 6+3 bugun.. alttan baktik görduk cnm
ins cnm aminnnn :)Bende c.tesi gidicem 6+5 olcam inşallah bende duyarım:)
Ben alacagm bundan yaa kullanamazsın dediler ama önemli degilll:) çok beğeniyorum bende.Bende bunu cok seviyorumEki Görüntüle 1664405
bugün 6+4 olman gerekmez mi cnm ben de 5 eylül desat 5 eylul 6+3 bugun.. alttan baktik görduk cnm