2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Can cekmeye gelince buraya gerek yok ben sokaga cikiyorm biri yemek pisiriyo canim cekiyo yada restorantin onunden gecerken aklima neler geliyo cekiyo ucu cok acik yani bana gore:)

Evet kanamam vardi benimde. Kese gorunmustu bebek gorünmeden başladi. Sonra progestana başladım ve sürekli dinleniyorum. Hic bir sey yapmadım. Çok korkmustum ama geçti. Kanama alanım kapandi cok sükur.
Kaç gün devam etti kanaman sancın oldu mu

Mudahil olmayım dedim ama Evet haklısın uslup sertti bende ilk okuduğumda şok oldum. Kötü niyetle yapılan bişey olsa neyse. Ama daha güzel bir dille anlatım yapılabilirdi. Akşama kadar canım neler istiyo istanbulun göbeğindeyim ama her istediğimi yesem kapılara sığamam

kızlar hepimiz farklı çalışan hormonlarımızdan dolayı zaman zaman yanlış anlayabiliyoruz ya da alıngan olabiliyoruz. birbirimize anlayış gösterip konuyu uzatmamakta fayda var bence. bu arada süt le ilgili söylemeden geçemiycem izmir ve çevresinde oturan arkadaşlara TİRE süt kesinlikle tavsiye ederim. hem tadı ağır değil sütü sevmeyen biri olarak söylüyorum, hem de tamamen organik..

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende hamileyim benimde minnakım 6 haftalık keseyi gördük kısmetse ay sonunda kalp atışını duymaya gidicezz.Çokk heyecanlıyım. rabbim insallah saglıkla kucagımıza almayı nasip eder

bende bundan istiyorum oda alamicam cocuguma çünkü daha onceden Genç odasi almıştık ihtiyaca binaen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…