- 2 Kasım 2011
- 368
- 101
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.741
ben gebe kalmadan 1-2 ay önce başladım folik asit hapina sonrada devam ettim.Kanamam yok leke yok bulantı yok sadece regli sancısı gibi sancı var kafama göre folik asit almak istemiyorum geç mi kaldım
Arkadaslar ben de 5+5 günlük hamileyim ama doktor 3 gün geriden görmüştü ultrasonda normaldir -3 +3 olabilr demişti. Keseyi geçen hafta gördük kalp atışı ucuk iki hafta verdi yani 10 gün kaldı ama ben çok heyecanlıyım sürekli dua ediyorum bir aksilik çıkmasın sağlıklı olduğunu göreyim diye. Hür de benim hiç belirtin yok çok ama çok nadir hafif baş dönmesi okuyor o da çok az mide bulantısı hiç yaşamadım bir sorunum var diyorum sonra kendime yapma takma kafana olabilir herkes ayni dwgil diyorum. Rabbim hepimizi evlatlariyla sağlıkla ka kavusursun insaallah çok bekledik dua ettik Allahım kabul etti inşaallah sonu da güzelce gelir. Böyle olan varmı belirti yasamayan
Bazılarında belirti olmayabiliyor canım kötüyü getirme aklına. Bence bi git rahatla.görünmezse ya diye korkuyom bilmiyorum ondan gidemiyorum galiba hiç bişey hissetmiyorum içimde büyüyen bişey var ve belirti sıfır yokmu acaba diyom
Bazılarında belirti olmayabiliyor canım kötüyü getirme aklına. Bence bi git rahatla.
Önemli olan günlük 400 lük alman canım marka önemli değil dedi doktorum. Ben solgarın kullanıyorum.Eczaneden alayım bir tane ismi degisik içerik aynı nasılsa sorun olmaz heehalde
Bende düne kadar çok bulantım olmuyor diye seviniyordum arada hafif oluyordu bide bazı yemeklere tiksinmiştim. Ama rahatım diyodum. Bi göğüslerimin ağısı rahatsız ediyodu. Dünden beri arttı bulantılar kusacak gibi oluyorum bazen baştan olmayıp sonrada olabilir. Hiç olmazsa da şanslısın :)çarşambaya randevu aldım. İnşallah gözükmüş olur. Burda belirti yaşamayanları görmekte güzel bişeymiş insan kendini yalnız hssetmiyo
benim içime hep erkek diye doğuyor :)icinize dogan varmi kiz erkek
güzel canımm, ismiyle yaşasın inş.Kiz olursa mina koymak istiorm nasi sizce
hg canımmBende katılabilirmiyim aranızaa
gözün aydın canımm, amiinnnkızlar ben geldim. bebeğimi ve kalp atışını gördüm .ama sesini zararlı olduğu için dinletmedi. gebelik haftasıyla uyumlu 10,5 mm olmuş her şey yolunda dedi. tahlil sonuçların temiz çıkarsa 2 li tarama zamanı gel dedi. darısı daha kalp atışını duyamayanların başına ....
Rabbim sağlıklı bir gebelik ve bebiş nasip etsin inşaallahhhBenim ilk degil 5. Gebeligimde insallah bu sefer Allah kucağıma almayi nasip eder...
herkesin bünyesi farklı canım ya bence takılmamalısın böyle seylere. mesela bende de kasık ağrısı yok ama tansiyonum düşük gibi sersemlik ve halsizlik var..kızlar yaaa bende hiç belirti falan yok, sadece kasıklarımda biraz ağrı vardı o kadar. sizlerde de öyle mi?
doğru söylüyorsun canımm. hamile kalmadan önce gebelik belirtilerini çok okumuştum. ama ben şimdilik hiç birini yaşamıyorum. akıntı, el değmeyecek kadar göğüs ağrısı, mide bulantısı falan hiç biri yokherkesin bünyesi farklı canım ya bence takılmamalısın böyle seylere. mesela bende de kasık ağrısı yok ama tansiyonum düşük gibi sersemlik ve halsizlik var..
5.haftlarda ole oldum sonra bi basladi bulantilar :)kızlar yaaa bende hiç belirti falan yok, sadece kasıklarımda biraz ağrı vardı o kadar. sizlerde de öyle mi?
Yalnız değilsin arkadaşım :) hoşbulduk bu aradakızlar yaaa bende hiç belirti falan yok, sadece kasıklarımda biraz ağrı vardı o kadar. sizlerde de öyle mi?
yaaa şimdi çok mu bulanıyor?5.haftlarda ole oldum sonra bi basladi bulantilar :)
Canım sat ne zamandı senin benim 9 eylül. Yecen persembe keseyi gördük iki hafta sonra gel dedi kalp atışları için. Ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum. İlaç kullanıyor musun ben coraspirin ve progestan 200 luk sabah akşam kullanıyorum bo de kan degeri sinirda olduğu için kan ilacı kullanıyorum. Hiç belirti olmaması düşündürüyor ama inşaallah sorun yoktu diyorum. Benim ilki düşük oldu bu da 1.5 yıl sonra oldu ondan çok tedirginlik oluyor ama hep dua ediyorum Allaha hayirlisini saglikoisini versin diye inş hepimizin de öyle olurSeninle de hesaplayıxcıya göre günü gününe aynı şekilde hamile gözüklüyoruz. 5+5 çıkıyorum. ve zerre kadar belirtim yok hatta acaba yokmu diyorum. heralde bizim böle olcak.
belirti yoksa bence şanslısın. inşallah hep böyle rahat geçer hamileliğin canım. ben resmen iş hayatından koptum günlerdir raporluyum bulantı yüzünden. senin gibi hiçbir belirti yaşamayan hatta güle oynaya doğuma giden bir arkadaşım var :))doğru söylüyorsun canımm. hamile kalmadan önce gebelik belirtilerini çok okumuştum. ama ben şimdilik hiç birini yaşamıyorum. akıntı, el değmeyecek kadar göğüs ağrısı, mide bulantısı falan hiç biri yok
Bebek mevludunde zaten hediye geliyo ki yalan miBaby shower nedir Allah aşkına türkçesi bebek yıkama bizim kırk uçurmayı yanlış anlamışlar onlardoğumdan önce yapıyorlar. Hediye toplamak için yapılıyor gibi geliyor bana
sat benimde 9 eylül :) ben 12 ekimde gittim hcg 208 çıktı sonrada 14 ekimde 481 çıktı dahada gitmedim. sadece folik asit kullanıyorum. başka bişey vermedi şimdilik. ilk hamileliğim benim. bendede zerre kdr bi belirti yok. sanırım bizim gibi çok kişi var baksana bi sürü kişi olduk.Canım sat ne zamandı senin benim 9 eylül. Yecen persembe keseyi gördük iki hafta sonra gel dedi kalp atışları için. Ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum. İlaç kullanıyor musun ben coraspirin ve progestan 200 luk sabah akşam kullanıyorum bo de kan degeri sinirda olduğu için kan ilacı kullanıyorum. Hiç belirti olmaması düşündürüyor ama inşaallah sorun yoktu diyorum. Benim ilki düşük oldu bu da 1.5 yıl sonra oldu ondan çok tedirginlik oluyor ama hep dua ediyorum Allaha hayirlisini saglikoisini versin diye inş hepimizin de öyle olur
canım yaaaa tez vakitte geçer inşaallaahhhbelirti yoksa bence şanslısın. inşallah hep böyle rahat geçer hamileliğin canım. ben resmen iş hayatından koptum günlerdir raporluyum bulantı yüzünden. senin gibi hiçbir belirti yaşamayan hatta güle oynaya doğuma giden bir arkadaşım var :))