Çok üzüldüm sizin de benzer şeyler yaşamış olmanıza. Nedir çekemedikleri ya? Halden anlamak bu kadar mı zor? Şurada birbirini tanımayan bir sürü kadın birbirimize yoldaşlık yapıyoruz da kırk yıllık dostumuz ne derdin var demekten aciz... Benim kendiliğimden dilim gitmezdi aslında kıskanç demeye, arkadaşlarıma karşı aşırı korumacı bir tavrım var, toz konduramam kolay kolay. Ama çevremdekiler onun otuzlarının sonuna gelmesine rağmen henüz evlenmemesi ve çocuk sahibi olmamasının ister istemez bir tür kıskançlığa sebep olduğunu söylüyorlar. Ben yine kondurmak istemiyorum ama öyleyse de çok üzülüyorum neden kıskandı diye. Bir de hafiften bir tehdit, bir uyarı da vardı sözlerinde. Sakınan göze çöp batarmış, biz böyle sakındıkça çocuğun başına biz bir iş getirecekmişiz... Lafa bakar mısınız? Nasıl bir ithamda bulunuyor?! Keşke demeyi sevmem, mümkün olduğunca da az kullanırım, ama şu an keşke diyorum, keşke daha önceki yıllarda yaptığı kadir kıymet bilmezlikleri bir anne affediciliğiyle geçiştirmeseymişim. Keşke bu kadar sonsuz bir tolerans kredisi açmasaymışım ona... Ama son söylediğinize sonuna kadar katılıyorum; Allah'a havale edip onun da ilgiye, bakıma, alakaya ihtiyaç duyacağı bir süreç yaşamasını diliyorum.