- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.461
adet bitişini mi başlangıcını mı baz alıyoruzÖyle hesapliyorum canım 10 eylül son adetin başlangıcı buna göre 4+3 çıkıyo doğrumu sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet bitişini mi başlangıcını mı baz alıyoruzÖyle hesapliyorum canım 10 eylül son adetin başlangıcı buna göre 4+3 çıkıyo doğrumu sence
Cnm insaallah guzel haberler alir gelirsin rabbim biLeri evlatlarimizLa imtihan etmesin sagsalim hepimiz kucagimizA aliriz insaallah5.606 cnm iğneye henüz başlamadım şu anda alanya da yaşıyorum ama doktorum konya da şimdi oraya gidiyorum ona göre iğneye yada hâpa basliycam daha dün öğrendiğim için bebişi hiç bir konu belli değil inş. Akşam a netleşir Ne olduğu
Günaydın kızlar keseyi gördüm çok şükür minnacık bir nokta :)
Kan sonuçlarım öğleden sonra çıkacakmış
Gozunaydin cnmGünaydın kızlar keseyi gördüm çok şükür minnacık bir nokta :)
Başlangıcı diye biliyorumadet bitişini mi başlangıcını mı baz alıyoruz
Canim gozun aydin karından mi gördün?Günaydın kızlar keseyi gördüm çok şükür minnacık bir nokta :)
Amin cnm cumlemizle birlikte inş.Cnm insaallah guzel haberler alir gelirsin rabbim biLeri evlatlarimizLa imtihan etmesin sagsalim hepimiz kucagimizA aliriz insaallah
benimde 9 eylüldü 4+6 yım ben sennide 4+5 olman lazımÖyle hesapliyorum canım 10 eylül son adetin başlangıcı buna göre 4+3 çıkıyo doğrumu sence
Ben yaptrdm canim doktorum cig et ve sakatattan uzak dur dedi kizamik gecirmstm zaten daha onceArkadaslar mikrobik testleri yaptırdıniz mi?
Hmm kan değerin kaç çıktı peki?benimde 9 eylüldü 4+6 yım ben sennide 4+5 olman lazım
Canım kaçıncı haftada yaptırdın?Ben yaptrdm canim doktorum cig et ve sakatattan uzak dur dedi kizamik gecirmstm zaten daha once
Cnm gebelıkte rutın yapılan bır test, benım 4 eylulde bakılmıstı nırmaldı gebelıkle bırlıkte yukselmıs olabılıyormus mutlaka sende baktır cnmcanım tsh yı neden ister doktor? bende istemedi...
Adetim geciktignde devlet hastanesine gittim rutin dedi hepsini yapti 5tup kanla canmCanım kaçıncı haftada yaptırdın?
Ben dun verdım kan cıkmasını beklıyorum sonucların 4-5 gun suruyormusArkadaslar mikrobik testleri yaptırdıniz mi?
Hmm bende pazartesi gunu gideyim o zaman geç olmadan hem 5+4 oluyorum belki karından görünür keseAdetim geciktignde devlet hastanesine gittim rutin dedi hepsini yapti 5tup kanla canm
5+4 te versem geç olur mu?Ben dun verdım kan cıkmasını beklıyorum sonucların 4-5 gun suruyormus
anladım cnm perşembe kontrolum var. doktor önercekmi bakalımCnm gebelıkte rutın yapılan bır test, benım 4 eylulde bakılmıstı nırmaldı gebelıkle bırlıkte yukselmıs olabılıyormus mutlaka sende baktır cnm
bu 3. gebelik mi canım ..Kizlar ilk agir bulantimida yasiorumm sut yapti sanirim heralde benim bulntili gecen hamileliklerden olucak cok fena suan