Kısmet cnm... Sen biraz erken yaptın ama... İhş test yanılmıştırS sinkar @EmelARVAS bende idrar testi yaptım negatif. Hayırlısı olsun diyelim beraberce Ekim annelerine geçeceğiz artık
Canım Rabbim sana bir evlat verdi . İkinciyide verir inş hiç üzülme... Biz kafamıza fazla takıyoruz. Ben bu ay kararlıyım, internetten olsun topikten olsun hiçbşrsey okumuyacagım. Bu ay eşimle ve kendimle ilgileneceğim... Kısmet artık inş bizde en yakın zamanda hamile kalırız. Öpüyorum seni kendini üzme cnmcanım inşallah tez vakit müjdeleriz birbirimize ne diyelim nasip hayırlısı olsun...Ben birde mantar olmuşum onunla uğraşıyorum.Üstelik 38. günüm hala adette olamadım doktor söktürücü verdi..Bende senin gibi kesinlikle başka topikleri takip etmeyi ve yazmayı düşünmüyorum ister istemez kafaya takıyoruz sonra çevremde yeterince beni bu konunun içine çeken yeni doğurmuş hamile var zaten bide buralarda yazp heray negatifi görmek Rabbim sağlıktan ayırmasın birgün o mutlu günleri bizde yaşayacağız Allah ın izniyle ben inanıyorum.....kimbilir belki Rabbim nasip eder ve hamile bir şekilde aynı topikte buluşuruz birgün .Vesvese şeytandan umut etmek Allah tan ...HER DUA NASİBİNE,HER NASİP VAKTİNE ESİRMİŞ...dualarda buluşalım Allah a emanet ol canım.
Hosbuldum canim insallah guzel haberler veririz birbirimizeYeni gelen eylül anneleri hoşgeldiniz öpüyorum sizii
Haftaya insallah... Bugun bhcg 504tuinşallah canım kese gunun ne zaman
Seninle aramizda 3-4gun var saniriminşallah canım kese gunun ne zaman
Hosbulduk canim, ,,,, Kizlar bugün pembemsi bir akintim geldi 3 ay oncede kürtaj olmusdum Bebegimi kaybetmsdim,,,, nolur dua edin bu sefer sorun cikmasinYeni gelen eylül anneleri hoşgeldiniz öpüyorum sizii
Ben 2 kez kullaniyorm cnm ablalarm falan da kullanmsti cok sukur bebeklerni aldilar kucaklarina bize de nasip olur insallahAnladim canim sagol icim rahatladi valla.. Gunde 1 defa kullanicam ben. Sen ne kadar kullaniyosun
Saol canm bende bi parca rahatladm hayirlsi olur insallahNe güzel söylemiş doktorun sevindim canim hadi bak alım hayırlısı
Saol canm bende bi parca rahatladm hayirlsi olur insallahNe güzel söylemiş doktorun sevindim canim hadi bak alım hayırlısı
Canım bu keseylede alakalı ben 40 günde bir regli oluyorum ve yumurta takibinde adetimin 27. Günü yumurtladm bakalım kaç kese gorucez o önemliBenim reglin 31.günü ve 504... Ikiz olma ihtimali mi var simdi canim
Doktorunu aradnmi cnm yada muaynye gitseydn.devam ediyomu akintiHosbulduk canim, ,,,, Kizlar bugün pembemsi bir akintim geldi 3 ay oncede kürtaj olmusdum Bebegimi kaybetmsdim,,,, nolur dua edin bu sefer sorun cikmasin
Yok yanı a aldinmi randevu her doktor aynı gün vermio kimi erken kimi geç cagirioHaftaya insallah... Bugun bhcg 504tu
Maaşallah değerine canım. Hoşgeldin tekrar:)Hoşbuldum tatlım. Teşekkür ederim. Istanbul dayım, bat 9 Aralık tı, b-hcg 431,40 çıktı
Canim kapali doktor yeri haftasonlarida kapali oluyor simdilik durdu dikkat ediyorum bakalim herseyin hayirlisiDoktorunu aradnmi cnm yada muaynye gitseydn.devam ediyomu akinti