2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam yoldaşlar:) toksoplasma negatif çıktı bağışıklığım da yok. Hamilelikte cok dikkatli olmalıyım. Kediciklere yaklaşmayacagim maalesef :KK43:

canım inşallah tez vakit müjdeleriz birbirimize ne diyelim nasip hayırlısı olsun...Ben birde mantar olmuşum onunla uğraşıyorum.Üstelik 38. günüm hala adette olamadım doktor söktürücü verdi..Bende senin gibi kesinlikle başka topikleri takip etmeyi ve yazmayı düşünmüyorum ister istemez kafaya takıyoruz sonra çevremde yeterince beni bu konunun içine çeken yeni doğurmuş hamile var zaten bide buralarda yazp heray negatifi görmek Rabbim sağlıktan ayırmasın birgün o mutlu günleri bizde yaşayacağız Allah ın izniyle ben inanıyorum...:KK60:..kimbilir belki Rabbim nasip eder ve hamile bir şekilde aynı topikte buluşuruz birgün :KK19:.Vesvese şeytandan umut etmek Allah tan ...HER DUA NASİBİNE,HER NASİP VAKTİNE ESİRMİŞ...dualarda buluşalım Allah a emanet ol canım.
Canım Rabbim sana bir evlat verdi . İkinciyide verir inş hiç üzülme... Biz kafamıza fazla takıyoruz. Ben bu ay kararlıyım, internetten olsun topikten olsun hiçbşrsey okumuyacagım. Bu ay eşimle ve kendimle ilgileneceğim... Kısmet artık inş bizde en yakın zamanda hamile kalırız. Öpüyorum seni kendini üzme cnm :KK66:

Kizlar acliktan fenalik geciricem yaben bi hamilelik daha gecirdim ama böyle bisey gormedim.bnm gibi olan varmi aranizda.int.de kan sekerinizin dusmesindendir yaziyor.karnimin gurultusundan uyku uyuyamiyorumhalbuki yemeklerim cok düzenlidir.

S sinkar tatlım kısmetten öte köy yokmuş. Inşallah en kısa sürede bize müjdeli haberi verirsin. Arkadaşın biri gecikme sonrası hamile kalındığını yazmış vücut kendini hazırlıyor diye belki de doğrudur. Sen jel kullandın ve etkisi ile bu ay vücut kendini hazırlıyordur. Benimde tavsiyem yazma bir yere. ben bu ayda olmasa yazmama kararı almıştım çünkü konu sadece bebek üzerine aklından bir an bile atamıyorsun stres oluyor insan kafa dağıtmaya bak.

X