Üzüldüm canım bidaha ki aya ins... Ovulasyon testlerini bilmem ama ben butun adetim boyunca adacayi icmistim ostrojen iceriyor diye birde incir hergun... Yumurtlama zamanlarina dikkat et genelde tek tarafli agrin olur yada beklenen adetten 14gun oncesini iyi degerlendir... Allah gönlune göre versin...tesekkur edrim tavsiyen için :) inş dediğin gibi oluryumurtlama testlerı alsam mı acaba internetten baktım çokta uygunmuş... yanında gebelik testide veriyorlarmış... sizce alayımmı ne dersiniz ? daha önce kullanan varmu acaba?
Dis gebelikte siddetli karin agrisi oluyoms diye biliyorm bide bhcg degeri cok fazla yukseliyoms.seninki dis gebelk deildr Allahn izniyleYapmıyorum canım inş görürüm dış gebelik çok ağrı yapar herhalde diyorum günleri sayıyorum 6 gün kaldı bakalım nolcak
Hep hayirlisini diliyoruz ya demekki boyleyms hayirli olan..Rabbim tez zamanda hayirlisiyla basta sen olmak uzere isteyen herkese evlat nasip etsin insallah.Allaha emanet ol cnmkızlar tüm iyi niyetiniz ve desteğiniz için çok tesekkur ederim... ben sabah regl oldum... ilk defa 4 gün gecikmeden sonra regl oldum... biraz üzüldüm ama belirsizlik daha kötüydü; şimdi önüme bakıcagım... Rabbim size sağlıklı huzurlu gebelik geçirmek nasip etsin... Bize ise hayırlısıysa en kısa zamanda nasip etsin... Hepinizi çok seviyorummm... Yine arada bir yazarım... Başka bir ay topiğine yazmaya düşünmüyorum; bir müddet kafama takmamak için... Kendiznize iyi bakın Allah'a emanet olun
Canim benim hakkında hayırlısı olsun, sakin üzme kendini bu bizim için yeni umut demek.. sana tavsiyem 3 günü doktora git çünkü baksin bi yumurtan catlamismi belkide çatlamayp kiste dönüşmüştür çünkü ben yaşadım bunu.. en azından öyle biseyse adet düzenleyici verir bi ay kist küçültür.. bi dahada yumurta geliştirici ilaç verdiğinde catlatma ignesi iste çünkü o zaman yumurtanin ne zaman çatladıgini catlamis mi çatlama mis mi onu bilirsin ilişki düzenini ona göre ayarlarınız.. Bu arada diyelim ki kist oluşmuş korkma çünkü korkulacak bişey degil.. iki kere yaşadığım için biliyorum :) ilaçla hemen geçiyor.. sana tavsiyem esinle bol bol gezin eglenin inan aklına bile çok nadir geliyor çocuk o zaman :)kızlar tüm iyi niyetiniz ve desteğiniz için çok tesekkur ederim... ben sabah regl oldum... ilk defa 4 gün gecikmeden sonra regl oldum... biraz üzüldüm ama belirsizlik daha kötüydü; şimdi önüme bakıcagım... Rabbim size sağlıklı huzurlu gebelik geçirmek nasip etsin... Bize ise hayırlısıysa en kısa zamanda nasip etsin... Hepinizi çok seviyorummm... Yine arada bir yazarım... Başka bir ay topiğine yazmaya düşünmüyorum; bir müddet kafama takmamak için... Kendiznize iyi bakın Allah'a emanet olun
Canım senin yazılarını hep okudum ve seni merakla takip ettim hep ,senin yaşadıģını ben son adetimde yaşadım hep düzenli olan adetim 4gün gecikmeli gelmişti sitede dolaşırken birinin yazısını görmüstüm vücut kendini hamileliğe hazırlıyor ertesi ay hamile kaldım yazmışlardı ve banada aynısı oldu dün hamile olduğumu ögrendim gönlünü ferah tut inşallah sende önümüzdeki ay hamile olduğunun haberini veirsin bizlerekızlar tüm iyi niyetiniz ve desteğiniz için çok tesekkur ederim... ben sabah regl oldum... ilk defa 4 gün gecikmeden sonra regl oldum... biraz üzüldüm ama belirsizlik daha kötüydü; şimdi önüme bakıcagım... Rabbim size sağlıklı huzurlu gebelik geçirmek nasip etsin... Bize ise hayırlısıysa en kısa zamanda nasip etsin... Hepinizi çok seviyorummm... Yine arada bir yazarım... Başka bir ay topiğine yazmaya düşünmüyorum; bir müddet kafama takmamak için... Kendiznize iyi bakın Allah'a emanet olun
Alabilirsin tabi. Ben almıştım ama geç başladığım için pozitifi yakalayamamıştım. Ama yine hamile olduğumu da onlardan öğrendim:)tesekkur edrim tavsiyen için :) inş dediğin gibi oluryumurtlama testlerı alsam mı acaba internetten baktım çokta uygunmuş... yanında gebelik testide veriyorlarmış... sizce alayımmı ne dersiniz ? daha önce kullanan varmu acaba?
tesekkur ederim canım :)Üzüldüm canım bidaha ki aya ins... Ovulasyon testlerini bilmem ama ben butun adetim boyunca adacayi icmistim ostrojen iceriyor diye birde incir hergun... Yumurtlama zamanlarina dikkat et genelde tek tarafli agrin olur yada beklenen adetten 14gun oncesini iyi degerlendir... Allah gönlune göre versin...
yok canım kafa karıştırıcı bir yöntem bence :)
canım bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum kendi haline bırakacagım, kafamı karıştırmayacagım gün aşırı ilişki sadece , belki yumurtlama testi alırım... bu ayda olmazsa doktora giderim çatlama iğnesi isterim... preseed jel kullansammı acaba onda kararsızım sadece ?? tavsiyen için çok tşk ederim cnm yine haberleşiriz senınle... umarım en yakın zamanda ikimizde ve bekleyen herkeste güzel haberi alır inş :)Canim benim hakkında hayırlısı olsun, sakin üzme kendini bu bizim için yeni umut demek.. sana tavsiyem 3 günü doktora git çünkü baksin bi yumurtan catlamismi belkide çatlamayp kiste dönüşmüştür çünkü ben yaşadım bunu.. en azından öyle biseyse adet düzenleyici verir bi ay kist küçültür.. bi dahada yumurta geliştirici ilaç verdiğinde catlatma ignesi iste çünkü o zaman yumurtanin ne zaman çatladıgini catlamis mi çatlama mis mi onu bilirsin ilişki düzenini ona göre ayarlarınız.. Bu arada diyelim ki kist oluşmuş korkma çünkü korkulacak bişey degil.. iki kere yaşadığım için biliyorum :) ilaçla hemen geçiyor.. sana tavsiyem esinle bol bol gezin eglenin inan aklına bile çok nadir geliyor çocuk o zaman :)
İnşallah canım HCG hormon seviyemin normal olduğunu söylediDis gebelikte siddetli karin agrisi oluyoms diye biliyorm bide bhcg degeri cok fazla yukseliyoms.seninki dis gebelk deildr Allahn izniyle
İnş canım adet oldum ama üzülemiyorum içim rahat umutlarla dolu... Rabbim en kısa hayırlısıysa nasip etsin inş... sizi yine takip edecegım benden kurtulamazsınız kolay kolay :) umarım hamileliğiniz rahat ve huzur içinde geçer :)Canım senin yazılarını hep okudum ve seni merakla takip ettim hep ,senin yaşadıģını ben son adetimde yaşadım hep düzenli olan adetim 4gün gecikmeli gelmişti sitede dolaşırken birinin yazısını görmüstüm vücut kendini hamileliğe hazırlıyor ertesi ay hamile kaldım yazmışlardı ve banada aynısı oldu dün hamile olduğumu ögrendim gönlünü ferah tut inşallah sende önümüzdeki ay hamile olduğunun haberini veirsin bizlere
tesekkur ederim canım sizde Allaha emanet olun yine görüşecegız inşHep hayirlisini diliyoruz ya demekki boyleyms hayirli olan..Rabbim tez zamanda hayirlisiyla basta sen olmak uzere isteyen herkese evlat nasip etsin insallah.Allaha emanet ol cnm
tesekkur ederim cnm hepimizi sağlıkla, hayırla Rabbim evlatlarımıza kavuşturur inş
Normalse icini ferah tut Allahn izniyle gittignde goreceksn kesecigini sadece adet gecikmesi ile ilgilidr bu durum benceİnşallah canım HCG hormon seviyemin normal olduğunu söyledi
Hayirli olsun canim.. Hosgeldin aramiza :) rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinSelam kızlar, hayırlı olsun herkese bende eylül annesi olucam :)
Preseed jel i bende merak ediyorum gercekten ise yariyormu acaba bende kullanmak istiyorum hasta olmama ragmen bu topikten ayrilamadmcanım bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum kendi haline bırakacagım, kafamı karıştırmayacagım gün aşırı ilişki sadece , belki yumurtlama testi alırım... bu ayda olmazsa doktora giderim çatlama iğnesi isterim... preseed jel kullansammı acaba onda kararsızım sadece ?? tavsiyen için çok tşk ederim cnm yine haberleşiriz senınle... umarım en yakın zamanda ikimizde ve bekleyen herkeste güzel haberi alır inş :)