- 30 Aralık 2015
- 913
- 1.082
Her gece esimle birlikte el mubid diyoruz ama genede korkuyorum ben bu ay çok yprandim çünkü hamile kalmadan bi hafta evvel doktorum çocuğun olmaz yumurtaların çok tembel bile dedi40 gunde bir ise kese gorulmemesi normaldr belki.stres yapma cnm dua et icimzi ferah tutmalyz ki bebislrmz etkilenmesn
Canım o progestanin etkisi hatta şuan bende var uzandgm zaman geçiyor dikatli ol WC ye giderken falan gece özellikleProtestan bende kullanıyorum bas donmesi mi yapıyor bende hamilelikten uykum geliyor basım donuyor sanıyordum
Bu doktrlar oldurecek beni ne kadar da eminler kendilerinden.Rabbim ol desin yeterki..ne zaman gitmstn keseyi gormk icin cnmHer gece esimle birlikte el mubid diyoruz ama genede korkuyorum ben bu ay çok yprandim çünkü hamile kalmadan bi hafta evvel doktorum çocuğun olmaz yumurtaların çok tembel bile dedi
Ben öğlen alıyordum hep aksam olmadan uyku basıyordu, o Zaman ben aksam alayım da bari gece ise yarasın gündüz uykularından gece uyuyamıyorum. Sagol tatlim öğrendiğim iyi olduCanım o progestanin etkisi hatta şuan bende var uzandgm zaman geçiyor dikatli ol WC ye giderken falan gece özellikle
3 gün önce gttm canm ama görünmediBu doktrlar oldurecek beni ne kadar da eminler kendilerinden.Rabbim ol desin yeterki..ne zaman gitmstn keseyi gormk icin cnm
Ne demek canm yardımcı olabldiysem ne mutluBen öğlen alıyordum hep aksam olmadan uyku basıyordu, o Zaman ben aksam alayım da bari gece ise yarasın gündüz uykularından gece uyuyamıyorum. Sagol tatlim öğrendiğim iyi oldu
Hemde ne yardım mucuk :)Ne demek canm yardımcı olabldiysem ne mutlu
Hayirlsyla bi dahaki sefere gorunur ins canm herkesnki bir olmuyo kimisi cok erkn goruyo kimisi gec.sen skinti yapmamya ozen goster3 gün önce gttm canm ama görünmedi
Yapmıyorum canım inş görürüm dış gebelik çok ağrı yapar herhalde diyorum günleri sayıyorum 6 gün kaldı bakalım nolcakHayirlsyla bi dahaki sefere gorunur ins canm herkesnki bir olmuyo kimisi cok erkn goruyo kimisi gec.sen skinti yapmamya ozen goster
Evet canım progestan uyku sersemlik ve baş dönmesi yapar. Hatta prospektüsünde de bu nedenlerden dolayı yatmadan önce alınması önerilir yazarProtestan bende kullanıyorum bas donmesi mi yapıyor bende hamilelikten uykum geliyor basım donuyor sanıyordum
Evet canim kesem göründü ama içi daha küçük 2 hafta sonra içine de bakacağız kese göründüğü için beta bakmadiKesen gorundu mu canim betan kacti. Ikimizin tarihler ayni gozume carpti. Ben daha doktora gitmedim
Canım 40 günde bir adet oluyorum demişsin, o zaman muhtemelen geç döllenmedir. Senin son adet tarihini normal adetinin üzerine 12 gün ekleyerek hesaplaman gerekir. O zaman kaç haftalık oluyor? Belki kese için çok erkendir gerçek haftana göre.Yapmıyorum canım inş görürüm dış gebelik çok ağrı yapar herhalde diyorum günleri sayıyorum 6 gün kaldı bakalım nolcak
5. Haftaya yeni giriyor oluyor canım öyle hesap yapinca doktor da 10 gün sonra gel dedi 6 gün kaldı gtmemeCanım 40 günde bir adet oluyorum demişsin, o zaman muhtemelen geç döllenmedir. Senin son adet tarihini normal adetinin üzerine 12 gün ekleyerek hesaplaman gerekir. O zaman kaç haftalık oluyor? Belki kese için çok erkendir gerçek haftana göre.
Masallah.. Canim ilişki niye yasakmis
kızlar tüm iyi niyetiniz ve desteğiniz için çok tesekkur ederim... ben sabah regl oldum... ilk defa 4 gün gecikmeden sonra regl oldum... biraz üzüldüm ama belirsizlik daha kötüydü; şimdi önüme bakıcagım... Rabbim size sağlıklı huzurlu gebelik geçirmek nasip etsin... Bize ise hayırlısıysa en kısa zamanda nasip etsin... Hepinizi çok seviyorummm... Yine arada bir yazarım... Başka bir ay topiğine yazmaya düşünmüyorum; bir müddet kafama takmamak için... Kendiznize iyi bakın Allah'a emanet olun
tesekkur edrim tavsiyen için :) inş dediğin gibi olurcanım tam tutunma dönemi biraz dikkat bir süre dedi.
canım günaydın hakkında hayırlısı olsun. benim iki gebeliğimde de ""bu ay oldu"" deyip gecikmeli adet olup bir snraki ay hemen hamile kaldım. yine yumurta takibini yap ama bu kez bence ilişkiyi kesme. bir de olacak diye düşünerek yapma. tadını çıkar :) bir dost
Haltetmiş.... Hayret bişey benim çebremde cok var örnekleri sen o doktora bakma hatta degistir bence... Dış gebelik ben geçirdim kanamaliydi benim sancili vs simdikinde bu riski ekarte etmek icin erken gozukucem doktora keseyi gorene kadar banada huzur yok...Her gece esimle birlikte el mubid diyoruz ama genede korkuyorum ben bu ay çok yprandim çünkü hamile kalmadan bi hafta evvel doktorum çocuğun olmaz yumurtaların çok tembel bile dedi
Cok teşekkürler bu günden itibaren aksam alacağımEvet canım progestan uyku sersemlik ve baş dönmesi yapar. Hatta prospektüsünde de bu nedenlerden dolayı yatmadan önce alınması önerilir yazar
Aynen canım keseyi görmediğim için korkuyorum ama benim içimi rahatlatan o kanamam yok ağrım da olmuyor hiç bakalım sabretcez 6 gün dahaHaltetmiş.... Hayret bişey benim çebremde cok var örnekleri sen o doktora bakma hatta degistir bence... Dış gebelik ben geçirdim kanamaliydi benim sancili vs simdikinde bu riski ekarte etmek icin erken gozukucem doktora keseyi gorene kadar banada huzur yok...