- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 36
Cumartesi kan testi yapıcağım tabi kırmızılar gelmezse cnm
Kesen gorundu mu canim betan kacti. Ikimizin tarihler ayni gozume carpti. Ben daha doktora gitmedimAman öyle olsun.Canim ben keseye baktirdim ama kac mm bilmiyorum dun kızlarla uğraştık ben bulamadım kağıtta nerde yaziyor ole kaldi
Masallah.. Canim ilişki niye yasakmisEki Görüntüle 1738268 Eki Görüntüle 1738268 Eki Görüntüle 1738268 Eki Görüntüle 1738268 Eki Görüntüle 1738268 Eki Görüntüle 1738268 Eki Görüntüle 1738268
bu da benim minigim kızlar. Kesesini de kendisini de gördük ama kalbi için daha zaman var dedi doktorumuz herhangi bir sorun yok ilişki yasak dedi. Haftasından tam 1 gün büyük çıktıgebelik kesesi 1.13 cn çıktı :*
Kıyamam, aklını karıştırmışlar, huzursuz etmişler resmen seni ;( Canım benim doktorum kesenin boyutunu bile söylemedi bana, sadece herşey normal görünüyor, hiç bir sıkıntı yok dedi. Ben bana verdikleri ultrason kağıdında sonradan gördüm boyutu. Ama senin döneminde benzer değerler okuduğumu hatırlıyorum ve sıkıntılı bir durum olduğunu zannetmiyorum şahsen. Ben senin yerinde olsam ikinci doktorun dediğini dikkate alırdım, öbürü seni strese sokacak yoksa. Takipte ol ama içini de ferah tut bir yandan, hiç olmadı 3. bir doktor görüşü al yapabilirsen, için rahatlar en azındanBgn dr gittim kesen kucuk dedi 5+5oldk bgn kese 10.8mm cikti olumsz seyler soyledi dusebilr kanaman olabilr tarzi.icime sinmedi baska dr gittm 12.9 cikti kesem sikinti yok 10 gun sonra tekrar gel dedi aklm cok karisti canim cok sıkıldı kime inansam bilemedm
Hemde ne huzursuz oldm bu stres bile yolunda giden biseyi bozar.baska dr goruncm cnm pzt 7.4mm cikmsti o dr da kotu bise soylememsti o zamn 5+2ydim özele gidim bide dedm pismn oldm gittigme haftaya 3 dr ile de randevm var hangisini begenirsm onda kalacm artk.Kıyamam, aklını karıştırmışlar, huzursuz etmişler resmen seni ;( Canım benim doktorum kesenin boyutunu bile söylemedi bana, sadece herşey normal görünüyor, hiç bir sıkıntı yok dedi. Ben bana verdikleri ultrason kağıdında sonradan gördüm boyutu. Ama senin döneminde benzer değerler okuduğumu hatırlıyorum ve sıkıntılı bir durum olduğunu zannetmiyorum şahsen. Ben senin yerinde olsam ikinci doktorun dediğini dikkate alırdım, öbürü seni strese sokacak yoksa. Takipte ol ama içini de ferah tut bir yandan, hiç olmadı 3. bir doktor görüşü al yapabilirsen, için rahatlar en azından
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım.Bende öyle düşünüyorum aslında doktoruma güveniyorum . Zaten biri 18,5 mm diğeri 21mm olan yumurtalıklar çatlamaya hazırdır fazla beklemez. Artık idrar testinden soğudum cumartesi günü kan versemde rahatlasam
Bende progestana basldm cnm kanamam yok agri da baslarda herkste oldugu kadar var.faydasi var zarari yok progestanin bildgm kadaryla.bende cok fena halsizlk ve uyku hali yapiyor.ates de yan etkisidr belki yinede sor dr yada eczaciyaKızlar merhaba ben uç gün evvel doktora gittim klomenle hamile kaldigin için dusuk tehliken oluşabilir dedi ve progestan verdi ama benim kanamam ve ağrım yok bu durumda da dusuk tehlikesi oluşabilir mi bu aklimi kurcaliyor ve progestan ateş yapıyor 37 ye kadar çıkıyor bu normal mi
Gözünaydın canım. Rabbim kalp atışını da saglıkla görmek nasip etsin. Amin.Eki Görüntüle 1738268 Eki Görüntüle 1738268 Eki Görüntüle 1738268 Eki Görüntüle 1738268 Eki Görüntüle 1738268 Eki Görüntüle 1738268 Eki Görüntüle 1738268
bu da benim minigim kızlar. Kesesini de kendisini de gördük ama kalbi için daha zaman var dedi doktorumuz herhangi bir sorun yok ilişki yasak dedi. Haftasından tam 1 gün büyük çıktıgebelik kesesi 1.13 cn çıktı :*
Canım progestan kaç mg? Agizdan mı alıyosun vajinal mi?Bende progestana basldm cnm kanamam yok agri da baslarda herkste oldugu kadar var.faydasi var zarari yok progestanin bildgm kadaryla.bende cok fena halsizlk ve uyku hali yapiyor.ates de yan etkisidr belki yinede sor dr yada eczaciya
Canım karından mı baktı keseye hcg en son kactı?Canım aynı şeyi banada yapıyor uyukluyorum sürekli bide biz keseyi goremedik o yüzden endiseliyim ama dış gebelik olsa çok ağrım olur herhalde
100mg canm agizdan aliyorm 12 saat aralikla dedi drCanım progestan kaç mg? Agizdan mı alıyosun vajinal mi?
Birde ben 40 günde bir adet oluyorum ve adetime 4 gün kala beta HCG sonucu 497.3 çıktı ben o andan beri endiseleniyorum ama ağrım fazla olmamasi beni rahatlatiyor inşallah bebisim sağlıklıdır bu hafta çok endişeli geciriyorumBende progestana basldm cnm kanamam yok agri da baslarda herkste oldugu kadar var.faydasi var zarari yok progestanin bildgm kadaryla.bende cok fena halsizlk ve uyku hali yapiyor.ates de yan etkisidr belki yinede sor dr yada eczaciya
Benimki 100 mg ama sabah akşam iciyorum ağızdan vajinal korkuyorum bebisim zararı olur diye100mg canm agizdan aliyorm 12 saat aralikla dedi dr
40 gunde bir ise kese gorulmemesi normaldr belki.stres yapma cnm dua et icimzi ferah tutmalyz ki bebislrmz etkilenmesnBirde ben 40 günde bir adet oluyorum ve adetime 4 gün kala beta HCG sonucu 497.3 çıktı ben o andan beri endiseleniyorum ama ağrım fazla olmamasi beni rahatlatiyor inşallah bebisim sağlıklıdır bu hafta çok endişeli geciriyorum
Karından baktı alttan ultrasonun zararı olablr dedi çünküCanım karından mı baktı keseye hcg en son kactı?
Progestan bana da ayni etkiyi yapıyor. Dr a sorucam vajinal almak isticem onda yan etki olmuyomuş ve daha etkiliymiş.