2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
40 gunde bir ise kese gorulmemesi normaldr belki.stres yapma cnm dua et icimzi ferah tutmalyz ki bebislrmz etkilenmesn
Her gece esimle birlikte el mubid diyoruz ama genede korkuyorum ben bu ay çok yprandim çünkü hamile kalmadan bi hafta evvel doktorum çocuğun olmaz yumurtaların çok tembel bile dedi

Her gece esimle birlikte el mubid diyoruz ama genede korkuyorum ben bu ay çok yprandim çünkü hamile kalmadan bi hafta evvel doktorum çocuğun olmaz yumurtaların çok tembel bile dedi
Bu doktrlar oldurecek beni ne kadar da eminler kendilerinden.Rabbim ol desin yeterki..ne zaman gitmstn keseyi gormk icin cnm

Canım o progestanin etkisi hatta şuan bende var uzandgm zaman geçiyor dikatli ol WC ye giderken falan gece özellikle
Ben öğlen alıyordum hep aksam olmadan uyku basıyordu, o Zaman ben aksam alayım da bari gece ise yarasın gündüz uykularından gece uyuyamıyorum. Sagol tatlim öğrendiğim iyi oldu

Yapmıyorum canım inş görürüm dış gebelik çok ağrı yapar herhalde diyorum günleri sayıyorum 6 gün kaldı bakalım nolcak
Canım 40 günde bir adet oluyorum demişsin, o zaman muhtemelen geç döllenmedir. Senin son adet tarihini normal adetinin üzerine 12 gün ekleyerek hesaplaman gerekir. O zaman kaç haftalık oluyor? Belki kese için çok erkendir gerçek haftana göre.

Doktora erkenden gotmenin faydasi var mi sizce. Ben gittigim zaman kalp atisini duymak istiyorum o nedenle en az bi 10gun daha beklemek istiyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Canım 40 günde bir adet oluyorum demişsin, o zaman muhtemelen geç döllenmedir. Senin son adet tarihini normal adetinin üzerine 12 gün ekleyerek hesaplaman gerekir. O zaman kaç haftalık oluyor? Belki kese için çok erkendir gerçek haftana göre.
5. Haftaya yeni giriyor oluyor canım öyle hesap yapinca doktor da 10 gün sonra gel dedi 6 gün kaldı gtmeme

kızlar tüm iyi niyetiniz ve desteğiniz için çok tesekkur ederim... ben sabah regl oldum... ilk defa 4 gün gecikmeden sonra regl oldum... biraz üzüldüm ama belirsizlik daha kötüydü; şimdi önüme bakıcagım... Rabbim size sağlıklı huzurlu gebelik geçirmek nasip etsin... Bize ise hayırlısıysa en kısa zamanda nasip etsin... Hepinizi çok seviyorummm... Yine arada bir yazarım... Başka bir ay topiğine yazmaya düşünmüyorum; bir müddet kafama takmamak için... Kendiznize iyi bakın Allah'a emanet olun :KK66:

Masallah.. Canim ilişki niye yasakmis

canım tam tutunma dönemi biraz dikkat bir süre dedi.

kızlar tüm iyi niyetiniz ve desteğiniz için çok tesekkur ederim... ben sabah regl oldum... ilk defa 4 gün gecikmeden sonra regl oldum... biraz üzüldüm ama belirsizlik daha kötüydü; şimdi önüme bakıcagım... Rabbim size sağlıklı huzurlu gebelik geçirmek nasip etsin... Bize ise hayırlısıysa en kısa zamanda nasip etsin... Hepinizi çok seviyorummm... Yine arada bir yazarım... Başka bir ay topiğine yazmaya düşünmüyorum; bir müddet kafama takmamak için... Kendiznize iyi bakın Allah'a emanet olun :KK66:

canım günaydın hakkında hayırlısı olsun. benim iki gebeliğimde de ""bu ay oldu"" deyip gecikmeli adet olup bir snraki ay hemen hamile kaldım. yine yumurta takibini yap ama bu kez bence ilişkiyi kesme. bir de olacak diye düşünerek yapma. tadını çıkar :) bir dost

canım tam tutunma dönemi biraz dikkat bir süre dedi.

canım günaydın hakkında hayırlısı olsun. benim iki gebeliğimde de ""bu ay oldu"" deyip gecikmeli adet olup bir snraki ay hemen hamile kaldım. yine yumurta takibini yap ama bu kez bence ilişkiyi kesme. bir de olacak diye düşünerek yapma. tadını çıkar :) bir dost
tesekkur edrim tavsiyen için :) inş dediğin gibi olur :KK66: yumurtlama testlerı alsam mı acaba internetten baktım çokta uygunmuş... yanında gebelik testide veriyorlarmış... sizce alayımmı ne dersiniz ? daha önce kullanan varmu acaba?

Haltetmiş.... Hayret bişey benim çebremde cok var örnekleri sen o doktora bakma hatta degistir bence... Dış gebelik ben geçirdim kanamaliydi benim sancili vs simdikinde bu riski ekarte etmek icin erken gozukucem doktora keseyi gorene kadar banada huzur yok...

Haltetmiş.... Hayret bişey benim çebremde cok var örnekleri sen o doktora bakma hatta degistir bence... Dış gebelik ben geçirdim kanamaliydi benim sancili vs simdikinde bu riski ekarte etmek icin erken gozukucem doktora keseyi gorene kadar banada huzur yok...
Aynen canım keseyi görmediğim için korkuyorum ama benim içimi rahatlatan o kanamam yok ağrım da olmuyor hiç bakalım sabretcez 6 gün daha

X