Sinkarcim insallah en hayirli zamanda bebisin gelir gec olsun en sagliklisindan en tontisinden en hayirlisindan olsun bekliyoruz haberlerini insallahCanım kıyamam siz aklımdasınız zaten , dualarımdasınızda inş Rabbim bebeğinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip eder... ben bu ay hamile kalamayan arkadaslarım için unuttuklarım varsa diye demiştim
kremalicorek 140 normal miymiş? Ben de daha forumlara bakayım diyorum süpersin valla
şimdi doktor ne dese beni endişeye sevk edecek normalse bana niye hızlı atıyor diyosun hamilelik psikolojisi diye bişey var
Hadi bakalım hoşgeldin aramıza. 2. Kez anne olacaklar çoğaldı sanki :) bizim halimizde karışık hem herşeyi biliyor gibiyiz hem unuttuk hem her gebelik başka bir heyecan:)Merhaba arkadaşlar bende eylül annesi adayıyım kısmet olursa bakalım dünkü gebelik testim çift çizgi çıktı doktorumla konuştum çarşamba gününe randv verdi 6 haftalık olacağı için kalp atışlarını duyarız acele etmeyelim dedi. Hayırlısıyla 2. çocuğumu kucağıma alıyor olacağım. 1 tane 4 yaşında kızım var. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Hadi bakalım hoşgeldin aramıza. 2. Kez anne olacaklar çoğaldı sanki :) bizim halimizde karışık hem herşeyi biliyor gibiyiz hem unuttuk hem her gebelik başka bir heyecan:)
Aa kız mı acaba? Kızların 140 civarı, erkeklerin daha az atarmış.6 hafta 2 gün dedi doktor. 4.1mm dedi. Ustten Bakti Gördü Ama kalbi duyuramadı alttan da bakalım dedi ordan bakınca kalbini gördük atıyordu ama ses duymadık hızlı atıyor dedi dk 140 kere yaklaşık dedi. 2 hafta sonra yine gel dedi. Niye çağırdı anlamadım kalbi gördük kese tamam bu 2 hafta sonra gel cümlesine bayılıyor doktorlar
Valla kız olsun oğlan olsun sağlıklı olsun benim olsun:) okudum 140 üzeri ise kız demişler bakalım bende tutacak mı?Aa kız mı acaba? Kızların 140 civarı, erkeklerin daha az atarmış.
Benden 2 gün ileridesin sanırım. Sat neydi?
Bir de artık sorun olsa da olmada da 2 haftada bir çağırıyor doktorlar. Hem git işte sesi de duyarsın bu sefer:)
tebrijler Allah tamamına erdirir inşaşlahKızlar şükür kesemizi gördük. Çok kucuk dedi dr. Banada gòsterdi minnacıktı. Vajinal baktı zararı yok dedi. Haftaya yolk sac 2 hafta sonra kalp atışını görücez insallah dedi. Carsamba gel kese büyüyormu bakalim dedi. Yerleştiği yer cok güzel dedi maaşallah. Bugün 4+5im. Bugünüme şükürler olsun. Rabbim her isteyene nasip etsin. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. Amin.
Gitme zaten her zaman bizede yaz teşekkür ederimİnş canım adet oldum ama üzülemiyorum içim rahat umutlarla dolu... Rabbim en kısa hayırlısıysa nasip etsin inş... sizi yine takip edecegım benden kurtulamazsınız kolay kolay :) umarım hamileliğiniz rahat ve huzur içinde geçer :)
Hayırlı olsun sizin bebisinizde:)Selam kızlar, hayırlı olsun herkese bende eylül annesi olucam :)
maşallah ortasında bebiş değil mi ben göremiyorum.yada anlamadım.bebeğimin ilk fotosu işte kızlar :)
İki çizgi arasına almış dr. Galiba o kalp oluyor kalp atışına da 128 bpm yazılmış. Dr bana 14o demişti. Bu işler değişmiş . Ben de anlamadımmaşallah ortasında bebiş değil mi ben göremiyorum.yada anlamadım.
benim oglumdaki daha başkaydı farklı aletler galiba bu arada herkes MAŞALLAH desin bebişine lütfenİki çizgi arasına almış dr. Galiba o kalp oluyor kalp atışına da 128 bpm yazılmış. Dr bana 14o demişti. Bu işler değişmiş . Ben de anlamadım
Burda ne kadarlikti tam canım. Maaşallah bebişe.bebeğimin ilk fotosu işte kızlar :)