2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba arkadaşlar bende eylül annesi adayıyım kısmet olursa bakalım dünkü gebelik testim çift çizgi çıktı doktorumla konuştum çarşamba gününe randv verdi 6 haftalık olacağı için kalp atışlarını duyarız acele etmeyelim dedi. Hayırlısıyla 2. çocuğumu kucağıma alıyor olacağım. 1 tane 4 yaşında kızım var. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

kremalicorek 140 normal miymiş? Ben de daha forumlara bakayım diyorum süpersin valla
şimdi doktor ne dese beni endişeye sevk edecek normalse bana niye hızlı atıyor diyosun hamilelik psikolojisi diye bişey var

Sinkarcim insallah en hayirli zamanda bebisin gelir gec olsun en sagliklisindan en tontisinden en hayirlisindan olsun bekliyoruz haberlerini insallah

kremalicorek 140 normal miymiş? Ben de daha forumlara bakayım diyorum süpersin valla
şimdi doktor ne dese beni endişeye sevk edecek normalse bana niye hızlı atıyor diyosun hamilelik psikolojisi diye bişey var

yanı tamd aolması gereken güzelim duymamıssın ya hızlı yanı güzel atıyoır yanı yavas attıgı ıcın duymamıs değilsin, güzel atıyor ama herzman duyulmmaya bılıyor. gayet ıyı hemde cok ıyı masallah

Hadi bakalım hoşgeldin aramıza. 2. Kez anne olacaklar çoğaldı sanki :) bizim halimizde karışık hem herşeyi biliyor gibiyiz hem unuttuk hem her gebelik başka bir heyecan:)

Hadi bakalım hoşgeldin aramıza. 2. Kez anne olacaklar çoğaldı sanki :) bizim halimizde karışık hem herşeyi biliyor gibiyiz hem unuttuk hem her gebelik başka bir heyecan:)

valla aynen öyle enteresan duygular içerisinde ve şaşkınım istediğimiz birşeydi araları fazla açılmadan ama tabi duymak şaşkınlık yarattı :)

Aa kız mı acaba? Kızların 140 civarı, erkeklerin daha az atarmış.
Benden 2 gün ileridesin sanırım. Sat neydi?
Bir de artık sorun olsa da olmada da 2 haftada bir çağırıyor doktorlar. Hem git işte sesi de duyarsın bu sefer:)

Kızlar şükür kesemizi gördük. Çok kucuk dedi dr. Banada gòsterdi minnacıktı. Vajinal baktı zararı yok dedi. Haftaya yolk sac 2 hafta sonra kalp atışını görücez insallah dedi. Carsamba gel kese büyüyormu bakalim dedi. Yerleştiği yer cok güzel dedi maaşallah. Bugün 4+5im. Bugünüme şükürler olsun. Rabbim her isteyene nasip etsin. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. Amin.

Valla kız olsun oğlan olsun sağlıklı olsun benim olsun:) okudum 140 üzeri ise kız demişler bakalım bende tutacak mı?

tebrijler Allah tamamına erdirir inşaşlah

S sinkar umutla bekleyeceksin canım hic umutsuz olma. Daha önce ovulasyon testi kullanmadıysan laboquick marka kullanmani tavsiye ederim gttgdyorda satılıyor. Insallah hayirli zamanda sağlığıyla gelir bebeğin.

Gitme zaten her zaman bizede yaz teşekkür ederim

İki çizgi arasına almış dr. Galiba o kalp oluyor kalp atışına da 128 bpm yazılmış. Dr bana 14o demişti. Bu işler değişmiş . Ben de anlamadım
benim oglumdaki daha başkaydı farklı aletler galiba bu arada herkes MAŞALLAH desin bebişine lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…