Canım üzülme bende hastalandım... Rabbimin izniyle bizde anne olacagız inş... ben bu ay kullandım işe yaramadı bende, ama alti ay düzenli kullanmak gerekiyormuş... geçen ay 5 tüp kullandım şimdi sadece 4 tüp kaldı... onuda bu ay 2 diğer ayda 2 tüp kullanacagım, eğer iki ayda işe yaramazsa dahada kullnamayı düşünmüyorum... ne kadar çok araştırırsak hamile kalmak için o kadar çok alternatif çıkıyor, kullanmaya başlayınca umutlanıyoruz sonra hayal kırıklığı... bence birazcık akışına bırakmak lazım... bende sadece kalmasın hemen bitsin diye kullanacagım iki ay... dahada kullanamam presed jel... sen bilirsin canım, kullanıp faydasını gören de var görmeyen de... yine de al kullan istersen içinde kalmasın... Sana, kendime ve hamile kalamayan tüm arkadaşlarıma son bir tavsiyem çok fazla araştırmyalım, topikleri okumayalım... Sakın yanlış anlamayın beni burdaki birçok kişinin tecrübesine ve bilgisine güveniyorum... ama herkes farklı şeyler söylüyor, farklı seyler deniyor... bu sefer hangisini yapsam ne yapsam diye strese giriyoruz... en azından kendi adıma konuşayım, bende durumlar bu şekilde oluyor... o yüzden bu ay herşeyi akışına bırakacagım cnm