2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızlar su negatif testi olan şaşkolozlar hele bi toplanın ne dicem sizeeee.. benım idrar testlerimde tek çizgi idi kan verdim pozitif cıktıııı yarın gidin bı sağlık ocagın kan verin

Canım çok üzüldüm. Rabb imden hayırlısı buymuş demek ki. Üzülme inş ikimiz ekim annesi oluruz. Bende yarın adet olucam stresten yana sekme yaşamazsam
İnş canım bende yarın adet olurum herhalde. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman anne olacağız. Çok üzgünüm, aslında önceleri bu kadar takmıyordum. Ama şimdi ilaç tedavisine başladım onunda işe yaramadığını görünce moralim bozuldu

kızlar su negatif testi olan şaşkolozlar hele bi toplanın ne dicem sizeeee.. benım idrar testlerimde tek çizgi idi kan verdim pozitif cıktıııı yarın gidin bı sağlık ocagın kan verin
İnş dediğin ihtimal bizde de çıkar. 3 gün daha bekleyeceğim eğer adet olmazsam kan vericeğim. Yine de Rabbimin bir bildiği vardır. En uygun zamanı o bilir. Biliyorum bende anne olacağım içine doğuyor. Bir oğlum olucak benim. Hep rüyalarımda gördüğüm sarışın bir oğlum olucak

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Tek çizgi gören arkadaşlar, siz de kırmızıları görene kadar umudu kaybetmeyin. İnş güzel haberlerinizi alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…