2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
hanimlar kesenizi ne zaman gordunuz ve kalp atisini ne zaman duydunuz? ayin 12 sinde randevum var zaman gecmiyor .

Kizlar merhaba, hamile arkadaslarim hayirli olsun.. Allahim hepimizinkini saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Olmayanlarada tez zamanda nasip etsin.Benimde bugun adetim 2 gun gecmisti. Kan tahlili yaptirdim 41.29 cikti.. Sizce bu deger kotu mu?

Kizlar merhaba, hamile arkadaslarim hayirli olsun.. Allahim hepimizinkini saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Olmayanlarada tez zamanda nasip etsin.Benimde bugun adetim 2 gun gecmisti. Kan tahlili yaptirdim 41.29 cikti.. Sizce bu deger kotu mu?
Can'ım değerin düşük başlaması cok onemli degil dogru katlanması daha onemli. Ben adetime bir hafta kala 21.7 idi iki günde ikiye katladı.

Hanımlar, günaydın dün yaptım idrar testinde negatif çıkmıştı, ama hala adet olmadım biraz umudum var, belkı idrarde çıkmamıştır... yada buğün yarın adet olurum ;(

Günaydın kızlar
dün aksam bende dayanamadım test yaptım ve negatif cıktı.
ya 6 ocak ya da 8 ocak regli tarihim.
üzüldümde sanırım azıcık kesin oldu diyordum ama :KK56:

Günaydın kızlar
dün aksam bende dayanamadım test yaptım ve negatif cıktı.
ya 6 ocak ya da 8 ocak regli tarihim.
üzüldümde sanırım azıcık kesin oldu diyordum ama :KK56:
canım biraz acele ettik galiba idrar testi yapmakta bazı kadınlarda 5-6 gün gecikmeyle bile çıkmayabilir... inş bebişlerimiz bizimledir :KK66:

Cumartesi gününe kadar adet olmazsam eğer ( düşük bir ihtimal de olsa) direk kan vereceğim... idrarle uğraşmıyacagım birdaha ...

canım biraz acele ettik galiba idrar testi yapmakta bazı kadınlarda 5-6 gün gecikmeyle bile çıkmayabilir... inş bebişlerimiz bizimledir :KK66:
Benım aslında daha once hep cıkardı bılıyormusun.
cıkmadıgı ıcın kesın olmadı galıba dıyorum
ancak ve ancak ayın 8 gorurum ve reglı olmazsam o zaman tekrar bı bakıcam duruma göre

X