Bana doktorum demisti ki illa 2 kat olacak diye birsey yok yuzde 60 artis olmasi bizim icin yeterlidir demisti bence moralini bozma yukselmis neticede bana hersey yolunda gibi geldi stres yapmazsan tabi
sat 10 aralık bat 5i , 6 sı, yada 7 siCanım benim bat günüm yarın, bendede negatif çıktı. Senin bat ne zaman ?
canım değerin kötü değil bence, tabi drunla görüştükten sonra kesinleşir , allah yardımcımız olsun432 çıktı değerim. Salı 80 persembe 154 bugün 600küsür olmalıydı.
Çok üzgünüm. Allah yardimcim olsun.
insallah bekledigin sonuc gelir.Ben kan verdim bir saat once.
Dayanamadim.
00.30da sonuc cikacak.
Bekliyorum.
hanimlar kesenizi ne zaman gordunuz ve kalp atisini ne zaman duydunuz? ayin 12 sinde randevum var zaman gecmiyor .
amin guzelim insallah. ilk olunca heyecanlaniyor insan. agustos sonu eylul basi gelecek yavrum insallahCanim benimde 14 u kese günüm inşallah hayırlı sağlıklı gebelik goruruZ
Can'ım değerin düşük başlaması cok onemli degil dogru katlanması daha onemli. Ben adetime bir hafta kala 21.7 idi iki günde ikiye katladı.Kizlar merhaba, hamile arkadaslarim hayirli olsun.. Allahim hepimizinkini saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Olmayanlarada tez zamanda nasip etsin.Benimde bugun adetim 2 gun gecmisti. Kan tahlili yaptirdim 41.29 cikti.. Sizce bu deger kotu mu?
hayirlisi olsunNegatif :)
Ekim annelerine gidiyorum ben
Internette de oyle yaziyor ama herkesin 2-2.5 kat artmışBana doktorum demisti ki illa 2 kat olacak diye birsey yok yuzde 60 artis olmasi bizim icin yeterlidir demisti bence moralini bozma yukselmis neticede bana hersey yolunda gibi geldi stres yapmazsan tabi
Insallah canım. Değer iyi ama iki katı degil tam 1.5 katı. Rabbim yavrularımızı bağışlasın.canım değerin kötü değil bence, tabi drunla görüştükten sonra kesinleşir , allah yardımcımız olsun
canım biraz acele ettik galiba idrar testi yapmakta bazı kadınlarda 5-6 gün gecikmeyle bile çıkmayabilir... inş bebişlerimiz bizimledirGünaydın kızlar
dün aksam bende dayanamadım test yaptım ve negatif cıktı.
ya 6 ocak ya da 8 ocak regli tarihim.
üzüldümde sanırım azıcık kesin oldu diyordum ama
Benım aslında daha once hep cıkardı bılıyormusun.canım biraz acele ettik galiba idrar testi yapmakta bazı kadınlarda 5-6 gün gecikmeyle bile çıkmayabilir... inş bebişlerimiz bizimledir