- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
hıc ıcmedın mı 8 gündür
bende 1 ocaktan berı içmedim taki dün akşama kadar
Ama bugun g ene içmiyorum leblebi cıkolata ne bulursam getırdım yanıma oyalasın diye beni.Şubattan sonra evden bile calıssan ıyı ya
Bende yeşilköyde calısıyorum biliyormusun
Gebeliğin sonuna kadar calısırmıyım bilmiyorum ama biraz zor gecıyor benim. kanamalı filan ama bu sefer sankı olmayacak. 32 kadar calısır sonra evde yatmayı dusunuyorum
İşe geri dönmek en son seceneğim olacak yani.
oooo iltifatlar iltifatlarrr
Bu sene tatile gitmiyoruz siz gidiyormusunuz?
buarada eve her cumartesı kadın gelecek , hani ben kesin hamileyim gözüyle baktıgım için onumuzdekı 6 ayın planını yaptım. Kendimi yormamam gerek ve agır kesınlıkle kaldırmam gerek bakalım kendımı nasıl koruyacagım bu hıphızlı yasamın ıcınde
Biliyorum sekerim gormustum yesilkoyu bir cevabinda.
Arada esimden bir iki nefes cektim. Yakmadim hic. Gunluk 3 kilo gofret 2 kilo da kuruyemis yiyorum.
Bizim tek planimiz "bahcesehire tasinalim da cocuk duzgun yerde buyusun" oldu
Tatil falan konusmadik hic. Duruma gore degisir sanirim ya.
Ev isini de konusmadik iyi mi, ben evlendigimden beri buyuk temizligin ne olduğunu anlamadim. Koltuk cekilcekse sevgilim, perde asilcaksa sevgilim, dolaplar silinecekse sevgilim, camlar silinecekse kv... ben rutinime devam edecegim
Dun aksam canimiz sikilinca esimle yatagin ustune kim daha fazla atlayacak yarismasi yaptık, gobek ustune... bizim dikkat seklimiz bu heralde. Aklimiza bile gelmedi hamile olabilecegim. Off.