- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım bende yarın adet olurum herhalde. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman anne olacağız. Çok üzgünüm, aslında önceleri bu kadar takmıyordum. Ama şimdi ilaç tedavisine başladım onunda işe yaramadığını görünce moralim bozulduCanım çok üzüldüm. Rabb imden hayırlısı buymuş demek ki. Üzülme inş ikimiz ekim annesi oluruz. Bende yarın adet olucam stresten yana sekme yaşamazsam
İnş dediğin ihtimal bizde de çıkar. 3 gün daha bekleyeceğim eğer adet olmazsam kan vericeğim. Yine de Rabbimin bir bildiği vardır. En uygun zamanı o bilir. Biliyorum bende anne olacağım içine doğuyor. Bir oğlum olucak benim. Hep rüyalarımda gördüğüm sarışın bir oğlum olucakkızlar su negatif testi olan şaşkolozlar hele bi toplanın ne dicem sizeeee.. benım idrar testlerimde tek çizgi idi kan verdim pozitif cıktıııı yarın gidin bı sağlık ocagın kan verin
432 çıktı değerim. Salı 80 persembe 154 bugün 600küsür olmalıydı.
Çok üzgünüm. Allah yardimcim olsun.
80den 154e cikmasi normal bence günaşırı cunkuçok üzüldüm ama 80den 154 olmasıd agarıp değilmi acaba çifttide tekimi tutundu canım doktorun ne dedi
80den 154e cikmasi normal bence günaşırı cunku
Keske dedigin gibi olsa. Bilmiyorum cok uzgunum.evette 600 olması gereklı demıssın ya dedıgım gibimi oldu yanı tekimi tuttu anlıyamadım galıba
432 çıktı değerim. Salı 80 persembe 154 bugün 600küsür olmalıydı.
Çok üzgünüm. Allah yardimcim olsun.
Gözün aydın canım. Kaç mm olmuş kesen?Slm kizlar bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür:) 10 gün sonra da kalp atisi için gel dedi, çok güzel bir duyguymus, Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallahh..
Çok teşekkür ederim cnm 0.490 cm yaziyor, yarim santim galiba:) seninki ne kadar cnmGözün aydın canım. Kaç mm olmuş kesen?
Aynı hastanede evetAynı yerde mi yaptırdın testi? Laboratuardan laboratuara fark edebiliyormuş. Hayırlısı olsun inş.
Canım arkadasım moralini bozma teste yapıp durma 1,5 kat artmış eğer kimyasal olsaydı bu kadar bile artmazdı. İçini ferah tut. 1 hafta sonra doktora gidersin için rahatlar. Ama daha test yapma ...Aynı hastanede evet
Doktorunla görüştün mü? Çok da az değil yükselme aslında. Belki sıkıntı yoktur.Aynı hastanede evet
Bence de doktorunla konuşmadan moralini bozma cnm, bebisin etkilenir senin bu stresinden, iyi düşün iyi olsun inşallah