2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Olucam canım bugün 4 gün öncesini gösteren genelik testinden yaptım gölgesi bile yok salı günü adet günüm olsaydı çıkardı
cnm gebelik testlerini baz alıp moralini bozma, gec döllenmiş testte cıkmamıs olabilr, kırmızıları görene kadar umudunu kaybetme

hayırlı olsun umarım devamı gelır.benımde sat:28kasımdı. 28aralıkta hcg:4633 cıktı.henuz doktora gıtmedım ama.
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun. İnşallah değerim yükselir ben de 5000 leri görmeden doktora gitmek istemiyorum.

Bayanlar size bir şey danışmak istiyorum.Bugün pazara gidip ıspanak,karnabahar,brokoli,pırasa,havuç,lahana gibi sağlıklı sebzeler aldım.Lakin eşim az haşlanmış sevmiyor diğer türlü de faydası kalmıyor gibime geliyor.Sizce sebzeleri besin değerlerini kaybetmeden nasıl tüketebiliriz? malum bu perşembe doktora gideceğiz değerlerim güzel çıksın,sağlıklı besleneyim istiyorum.Cevaplarınızı bekliyorum :)

Bayanlar size bir şey danışmak istiyorum.Bugün pazara gidip ıspanak,karnabahar,brokoli,pırasa,havuç,lahana gibi sağlıklı sebzeler aldım.Lakin eşim az haşlanmış sevmiyor diğer türlü de faydası kalmıyor gibime geliyor.Sizce sebzeleri besin değerlerini kaybetmeden nasıl tüketebiliriz? malum bu perşembe doktora gideceğiz değerlerim güzel çıksın,sağlıklı besleneyim istiyorum.Cevaplarınızı bekliyorum :)
haşlandığı suyunu dökmeden pişrip tüketirsen vitamin değerini kaybedeceğini sanmıyorum cnm, bana da doktorum bol bol protein al et, balık ve yumurta ye dedi

5 haziran son adet tarihimdi. Normal şartlarda 30 haziran gibi adet gorecektim. Gecikti. 4 temmuzda test yaptırdım kan testi. 176 çıktı. 5 temmuzda doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var dedi ve gönderdi. Sonra 19 temmuzda gitmiştim. 6+1 iken oğlumun kesesini gormusuz bakın ilk foto burdan. Kese 1.5 cm mis Eki Görüntüle 1733989
Maşallah canım ne güzel yapmışsın Rabbim acısını göstermesin

Kizlar test ilk defa boyle cikti bat 1 ocakti cizgi belli belirsiz boyle olan varmi szce hamilemiym

Eklentiler

• 20160103_130826-1.jpg
    20160103_130826-1.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba arkadaslar ,benim de catlatma ignemin bugun 13.gunu.. bu ikinci denemem ilk ay kistim olmustu klomenden,bu ay letu kullandim..daha oncesinde kan pihtilasmam sorunumu bilmedigim icin kendiligimden hamile kaldgim 2 bebisi de kaybettim ..bilmiyorum hamilemiyim degilmiyim ama insallah araniza katilabilirim :)

Buharda daha guzel ve saglikli pisiyor

Merhaba gizli gizli sizi takip ediyorum tedavie ara verdim ama gecen aydan transfer olan arkadslara bakiyorum
Insallah canim :KK66: bu arada sende durum ne biz temmz agstos birlkte geliyoruz sennle
Bende temmuz ve agustostaydim emelle sana bakiyordum bide tomurcugum vardi hapyirli olsun canim Allahh kucagina almayi nasip etsin

[QUOTE="Tweeetyy, post: 44424750, member: 711240aynı böyle zlar test ilk defa boyle cikti bat 1 ocakti cizgi belli belirsiz boyle olan varmi szce hamilemiym[/QUOTE]
Benim kanda segerim 426 ciktiginda idrar testim ayni boyle cikmisti pozitif testin canim hayirli olsun.Kanda baktir bence bu testlerle ugrasma.Belirtilerin var mi gebelige dair benim sat 2 aralık adet olamadim hala ama belirtim olmadigi icin gevikmeli olacağımı dusunerek bakmadım bekliyorum öyle

[QUOTE="Tweeetyy, post: 44424750, member: 711240aynı böyle zlar test ilk defa boyle cikti bat 1 ocakti cizgi belli belirsiz boyle olan varmi szce hamilemiym
Benim kanda segerim 426 ciktiginda idrar testim ayni boyle cikmisti pozitif testin canim hayirli olsun.Kanda baktir bence bu testlerle ugrasma.Belirtilerin var mi gebelige dair benim sat 2 aralık adet olamadim hala ama belirtim olmadigi icin gevikmeli olacağımı dusunerek bakmadım bekliyorum öyle[/QUOTE]
Canim bir haftadir bi bel agrisi cekiyorum surekli belim agriyo bu gunlerde de ara ara kasigma bi agri girip geciyo batma gibi hasta olmaktan cok korkuyorum tedirgin bi sekilde yarin sabahi bekliyorum dua ediyorum idrar tsti dogru olsun diye insallah seninde olmustur tatlim hayrli haberler bekliyorm

X