2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
@ozlemokanefe canım tşk ederim cevabın için. Benim de aklımda gebelik günlüğü hazırlanmak, her özel anlarımı yazıp, bebeğimle paylaşmak . İnş bu hayalim gerçekleşir. Bana bazen çok uzakmış gibi geliyor. Rabbim inş nasip eder :KK66:

herkese hayırlı akşamlar, bakalım bende bu aya talibim, korunmayı bıraktık:oops:10 ve 7 yaşında iki evladım var...
sat 10 aralık 28 gunde bir oluyorum , muhtemel 5 i 6 si gibi bekliyorum .....
bu arada tüm hamişleri tebrik ediyorum, umutla bekleyenleride rabbim bir an önce müjdeli haberi almayı nasip etsin insaAllah :KK200:
Canım senle bat'larımız aynı. Bende senin gibi beklemedeyim. İlk gebeliğim olacak. Sizin Allah bağışlasın iki evladınız var. Yaşınız kaç acaba? Bende 3 çocuk istemişimdir herzaman ama yaşım 25 18 aydan beri ilk gebelik için uğraşıyorum :KK66:

Canım senle bat'larımız aynı. Bende senin gibi beklemedeyim. İlk gebeliğim olacak. Sizin Allah bağışlasın iki evladınız var. Yaşınız kaç acaba? Bende 3 çocuk istemişimdir herzaman ama yaşım 25 18 aydan beri ilk gebelik için uğraşıyorum :KK66:
canım çok teşekkür ederim, aynen oyle, ben epey genç anne oldum :KK48:
oglumu 2,5 yıl , kızımı 9 ay bekledim... aslında pek umutlu değilim bu ay için ama bakalım rabbim in dediği olur
allah ım inşaAllah daha fazla bekletmeden kavuşturur seni meleğine :emir_bebek:

canım çok teşekkür ederim, aynen oyle, ben epey genç anne oldum :KK48:
oglumu 2,5 yıl , kızımı 9 ay bekledim... aslında pek umutlu değilim bu ay için ama bakalım rabbim in dediği olur
allah ım inşaAllah daha fazla bekletmeden kavuşturur seni meleğine :emir_bebek:
İnş canım :KK66: sende inş fazla beklemezsinde güzel haberi birlikte alırız :KK66:

http://meryemotu34.wix.com/meryemotu#!meryem-otu-hakkinda/c18rd kızlar bir göz attım, bu saat oldu hala uyumadım. Meryem otunu faydasını gören çok olmuş. Bende bu ay olmazsa bidaki ay ovulasyon günümde deneyeceğim. Birde bunla birlikte 41 gün 41 kere Meryem suresini okuyun yada tanıdığınız birisinden okumasını rica edin . Ben kaynanamdan rica ettim benim yerime okumaya başladı :KK66: Allah'ın izniyle anne olacağız regl olan arkadaşlarım sakın üzülmeyin. Bol bol meryem suresini okuyalım... Bizde anne olacağız inş :KK66:

http://meryemotu34.wix.com/meryemotu#!meryem-otu-hakkinda/c18rd kızlar bir göz attım, bu saat oldu hala uyumadım. Meryem otunu faydasını gören çok olmuş. Bende bu ay olmazsa bidaki ay ovulasyon günümde deneyeceğim. Birde bunla birlikte 41 gün 41 kere Meryem suresini okuyun yada tanıdığınız birisinden okumasını rica edin . Ben kaynanamdan rica ettim benim yerime okumaya başladı :KK66: Allah'ın izniyle anne olacağız regl olan arkadaşlarım sakın üzülmeyin. Bol bol meryem suresini okuyalım... Bizde anne olacağız inş :KK66:
Ayy yeni temizlendim bugün bende başlayayım inşallah okumaya :) bi de canım 41 gün boyunca sabah namazının sünneti ile farzi arasında 40 fatiha okuyun istekleriniz gerçekleşir inşallah dediler bana onu da deneyelim inşallah :)

Günaydın, mutlu pazarlar hamişler ve hamiş adayları
nasılsınız?Dün misafirim vardı epey bilgili bir teyze.Belki doğru belki yanlış ama yiyeceklerle ilgili konuştu biraz.Ayva yersen bebeğin gamzeli olur, Peygamber efendimizin yediği Kuranda geçen yiyecekleri yersen (hurma,kuru üzüm,nar vb) salih bir çocuk olur gibi.Beni en çok şaşırtan çıplak elle çiğ ete,ciğere,dalağa,tüylü meyvelere,hatta nar kabuğuna dokunursan vücudunu kaşıma hemen elini yıka dedi.Hurafedir belki ama ben inandım çünkü eşimin bileğinde küçük tüylü siyah bi benek var, annesi dalak yemiş.Benimde belimde gül şeklinde bir pembelik var annem çok gül reçeli yermiş.Sizin de bir fikirlerinizi sormak istedim acaba son aylarda mı dikkat etmemiz gerekiyor bu tür şeylere?

Ayy yeni temizlendim bugün bende başlayayım inşallah okumaya :) bi de canım 41 gün boyunca sabah namazının sünneti ile farzi arasında 40 fatiha okuyun istekleriniz gerçekleşir inşallah dediler bana onu da deneyelim inşallah :)
Tmm cnm onuda deneyelim. Benimde son iki günüm kaldı biran önce gelsinde regl günüm bende önüme bakayım. Böyle belirsizlik daha kötü :KK66:

Günaydın, mutlu pazarlar hamişler ve hamiş adayları
nasılsınız?Dün misafirim vardı epey bilgili bir teyze.Belki doğru belki yanlış ama yiyeceklerle ilgili konuştu biraz.Ayva yersen bebeğin gamzeli olur, Peygamber efendimizin yediği Kuranda geçen yiyecekleri yersen (hurma,kuru üzüm,nar vb) salih bir çocuk olur gibi.Beni en çok şaşırtan çıplak elle çiğ ete,ciğere,dalağa,tüylü meyvelere,hatta nar kabuğuna dokunursan vücudunu kaşıma hemen elini yıka dedi.Hurafedir belki ama ben inandım çünkü eşimin bileğinde küçük tüylü siyah bi benek var, annesi dalak yemiş.Benimde belimde gül şeklinde bir pembelik var annem çok gül reçeli yermiş.Sizin de bir fikirlerinizi sormak istedim acaba son aylarda mı dikkat etmemiz gerekiyor bu tür şeylere?
Günaydın cnm bunları bende biliyorum. Gerçek şeyler bunlar dikkat edilmesi lazım. Et,ciğer hiç dokunma. Ciğer hamilelik boyunca yasak. Tıpta şöyle diyor, et ve et ürünlerine çıplak elle hamile bayanlar dokunmasın etteki mikrorganizmalar bebeğe geçebilir ve bebeğin vücudunda bazı anormallikler olabilir. O yüzden hamile bayanların dikkat etmesi lazım. Çıplak elle et, ciğer sakın sürmeyin. Ciğer hamilelik boyunca yemeyin ciğerde fazla A vitamini var ve anne karnımdaki bebek A vitamini sindirecek kadar güçlü değil. Bunlar bilimsel şeyler hurafeler değil. Ayva ve kavun yersen bebeğin güzel yüzlü ve yumuşak huylu olur. Birde yusuf süresini okumak lazım oda aynı şekilde , eğer hamilelik boyunca yusuf suresi okunursa bebeğin güzel yüzlü ve yumuşak huylu olur :KK66:

Herkese iyi pazarlar... Ben de hamile olduğumu üç gün önce erken gebelik testleriyle öğrendim. Henüz doktora gitmedim ama eylülün ikinci haftası anneyim sanırım. :) sat 28 kasımdı 31 aralık bhcg 25 çıktı. Geç döllenme olabileceğini düşünüyorum ya da iyi düşünmeye çalışıyorum diyelim. Bu durumda olanlar var mı aranızda? Cevaplarsanız sevinirim.

Herkese iyi pazarlar... Ben de hamile olduğumu üç gün önce erken gebelik testleriyle öğrendim. Henüz doktora gitmedim ama eylülün ikinci haftası anneyim sanırım. :) sat 28 kasımdı 31 aralık bhcg 25 çıktı. Geç döllenme olabileceğini düşünüyorum ya da iyi düşünmeye çalışıyorum diyelim. Bu durumda olanlar var mı aranızda? Cevaplarsanız sevinirim.
Canım ben beklemedeyim. Eğer gebelik olursa bebeğimin tahmini doğum tarihi 14.09. 2016.. Ve daha test yapmadım salı gününü bekliyorum. Sen testi erken yapmışsın, değerin düşük olması normal. Tekrar kan testi yaptır istersen bhcg iki günde iki kat artması gerekiyor. Eğer için rahatlıcaksa tekrar kan testi yapabilirsin

Canım ben beklemedeyim. Eğer gebelik olursa bebeğimin tahmini doğum tarihi 14.09. 2016.. Ve daha test yapmadım salı gününü bekliyorum. Sen testi erken yapmışsın, değerin düşük olması normal. Tekrar kan testi yaptır istersen bhcg iki günde iki kat artması gerekiyor. Eğer için rahatlıcaksa tekrar kan testi yapabilirsin
Yarın gideceğim tekrar. Aslında testi erken yapmamıştım adetimi 4-5 gün geçe yaptım ama bu ay yumurtlamam çok şaşırdı sanıyorum ki adetin 24-25. gününde yumurtladım. Umarım artarak devam eder...

Bende bu ay hamile değilim. Kesin ve net. Önümüzdeki ayda hamile kalamazsam hayallerim seneye ertelenmek zorunda malesef. Ama sizin hamile haberlerinizi aldıkça içim bi nebze rahat ediyor. Yarından sonra adet olacağım inş ekim annesi olurum

Bende bu ay hamile değilim. Kesin ve net. Önümüzdeki ayda hamile kalamazsam hayallerim seneye ertelenmek zorunda malesef. Ama sizin hamile haberlerinizi aldıkça içim bi nebze rahat ediyor. Yarından sonra adet olacağım inş ekim annesi olurum
Adet mi oldun cnm?

Olucam canım bugün 4 gün öncesini gösteren genelik testinden yaptım gölgesi bile yok salı günü adet günüm olsaydı çıkardı
Canım sen yine ümidini kaybetme. Ben o tür testlere güvenmiyorum. Aslında buğün bende test yapıcaktım ama sonra gecikmeyi bekleyeyim dedim cnm . Hakkımızda hayırlısı :KK66:

hayırlı olsun umarım devamı gelır.benımde sat:28kasımdı. 28aralıkta hcg:4633 cıktı.henuz doktora gıtmedım ama.

X