- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Insallah saglikla aliriz kucaklarimizaHoş bulduk canım ankaradayım değerim 27 çıktı
Hoşgeldin aramıza.Hayırlı uğurlu olsun gebeliğin.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin.Tadını çıkar herkes senin gibi olmak istiyor.Şükür bende de bulantı yada herhangi bir belirti yok günlük hayatıma devam ediyorum elhamdülillah.tedirgin olma kan tahlilinde de çıktıysa sıkıntı yoktur:)Dun test yaptim iki pembe belirgin cizgi cikti teste gore hamileyim ve adette olmadim ama ben.ne bir bulanti ne baska bir belirti hissetmiyorum normal midir
Esra çabuk cömert diye birini duymuştum çok iyiymiş HRS kadın hastalıkları hastanesinde sen nereye girmeyi düşünüyorsunInsallah saglikla aliriz kucaklarimizaSemavarol43
Ben de Ankara hangi hastaneye ve dr a gitmeyi planliyosun?
Ben medicanaya gidicem insallah canim ama dr a tam olarak karar veremedimEsra çabuk cömert diye birini duymuştum çok iyiymiş HRS kadın hastalıkları hastanesinde sen nereye girmeyi düşünüyorsun
Cok tesekkur ederim sukurler olsun rabbime gebelikten once bayagi forumda yazilanlari okudum yillarca cocuk hasreti cekenler var rabbim onlarada saglikli evlatlar versin.Hoşgeldin aramıza.Hayırlı uğurlu olsun gebeliğin.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin.Tadını çıkar herkes senin gibi olmak istiyor.Şükür bende de bulantı yada herhangi bir belirti yok günlük hayatıma devam ediyorum elhamdülillah.tedirgin olma kan tahlilinde de çıktıysa sıkıntı yoktur:)
Kız kardeşim medicanada meltem Aksu diye bir doktorda doğum yaptı gerçektende çok iyi biri 9 ay boyunca çok ilgilendi doğumdan sonra da neredeyse her zaman arayıp sordu istersen bir araştır sende onu tavsiye ederim bana uzak olduğu için ona gidemiyorumBen medicanaya gidicem insallah canim ama dr a tam olarak karar veremedim
Aslında cok hayalde kurmak istemiyorum hayırlısıyla değerimiz artar insallah
Aynen cnm , ilk gecen sali gittim medicanada ki bir doktora ama pek tatmin etmedi beni, bir de benim ki tüp bebek tedavisi ile olduğundan daha bir dikkat ediyorum, tüp bebek yapan doktoruma da gitmek istemiyorum sevemedim adamiAynısını ben de adana için istiyorum aslında canım.Henüz aramıza yeni yeni arkadaşlar katıldığı için fikir alışverişi aşamasına geçemedik.Ben normalde çok kitap okurum hamilelik üzerine de kitap alıp bilgilenmeyi düşünüyorum.Doktor çok önemli.Ben bu yaşıma kadar hastanelerden, antibiyotiklerden, gereksiz ilaçlardan hep uzak durmuşumdur.Fazla doğalcıyım.O yüzden hamileliği de bir hastalık değil süreç olarak görüyorum çok gerekmedikçe (yani hayati risk taşımadıkça) sık sık ultrasona girmeyi, üçlü tarama testleri yaptırmayı,şeker yüklemesi yaptırmayı, zorda kalmazsam sezaryeni düşünmüyorum ama inşallah kafama göre böyle doğalcı bir doktor bulabilirim:)
O dr un adini duydum canim daha once korudaymis. Ben de türkan örnek seda tamsoy ya da yusuf üstüne gideyim diyorum kararsizim ama türkan hn gidicem sanirim karar veremiyorumKız kardeşim medicanada meltem Aksu diye bir doktorda doğum yaptı gerçektende çok iyi biri 9 ay boyunca çok ilgilendi doğumdan sonra da neredeyse her zaman arayıp sordu istersen bir araştır sende onu tavsiye ederim bana uzak olduğu için ona gidemiyorum
Canim hangi dr a gittin medicanada?Aynen cnm , ilk gecen sali gittim medicanada ki bir doktora ama pek tatmin etmedi beni, bir de benim ki tüp bebek tedavisi ile olduğundan daha bir dikkat ediyorum, tüp bebek yapan doktoruma da gitmek istemiyorum sevemedim adaminapcam ben yaaaa
Konya medicana cnm benimki:)Canim hangi dr a gittin medicanada?
Ayy senin Ank degildi sanirim dimi
Ne zaman gideceksin ben 16 ocağa randevu aldım tam 5 haftalık oluncaO dr un adini duydum canim daha once korudaymis. Ben de türkan örnek seda tamsoy ya da yusuf üstüne gideyim diyorum kararsizim ama türkan hn gidicem sanirim karar veremiyorum
Ben 8 ocağa randevu aldim canim sat 6 aralikti. SeninNe zaman gideceksin ben 16 ocağa randevu aldım tam 5 haftalık olunca
12 aralıkBen 8 ocağa randevu aldim canim sat 6 aralikti. Senin