2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım yaaa senın sat 6 aralık ,galiba benımkısı 10 aralık, senınkısi biraz bellı olmuş ama, benımkısı bu kadar erken olmaz herhalde ... ben en iyisi cuma sabahını bekleyeyim :KK66: friendlyfriendly friendlyfriendly

aslında doğru diyorsun böyle beklemek daha kötü... zaten hiç test yapmadım, hep nasıl birseydir diye merak etmişimdir... :) ama şimdi üçüz gebelik topiğinde konu sahibi bata 2 gün kala yapmış silik çıkmış... demekkı bünyaden bünyeye göre değişiyor... bana bata 2 gün kala yap dedi, anca bellı olur dedi... ben şimdi yapayım, çıkmazsa artık günümün geçmesini beklerim :KK66:
Sen daha once test yapmamissin bence bati bekle bencede bunyeyle alakali. Insallah vardir ve sagliklidir. Persembe gelmek bilmeyecek simdi bana ama hic umudum yoktu keyfine yaptim 1 hafta varken cikmaz zaten varsada demistim..

benim bat 3. gün gecikmemde silik çıkmıştı kızlar bu arada

A
canım her hamilelikte belirti değişebiliyor. benim ilk hamileliğimde ggüs uclarıma dokunamıyordum bile. ama şu anda normal gayet şişlik bilem yok :)

canım ben daha gebeliği öğrenmeden farkettim idrarda koku ve köpüğü. folik kullanmıyordum o dönem :)

bana sen hamilesin gibi geldi ama ümit vermek de istemem :)

canım bana silik de olsa bir çizgi var gibi geldi benim de silik de olsa testlerim istikrarlıydı :KK66: Hadi bakalım. Ateş de cabası :KK66:
ağzından bal damlıyo canım hadi inş. Bende erken gebelik testi aldım sabırsızlığıma yenilip az önce yaptım ama sonuç tabi ki negatif. Belirtilerimin psikolojik olmasından korkuyorum

belli olmaz canım cok ümit de vermek istemem ama ben ilk gebeliğimde adet günüm dahil test yaptım erken gebelik testi de dahil hepsi negatfiti. en son yeter dedim adet gecikmemin 4. veya 5. günü kan verdim 176 cıkmıştı

belli olmaz canım cok ümit de vermek istemem ama ben ilk gebeliğimde adet günüm dahil test yaptım erken gebelik testi de dahil hepsi negatfiti. en son yeter dedim adet gecikmemin 4. veya 5. günü kan verdim 176 cıkmıştı
seninki de gerçekten ilginç olmuş insan öyle arada kalıyo ki yaa:KK61:ben bi tane daha alacam işten çıkınca gebelik testi şimdi içim kıpır kıpır yaa anlamadım...

Doktora gittim kan vermeden ultrasonla görür belki dedim Ama ultrasonla bakmadı bile yine kan verdim yine sonuç bekliyorum. Kesin olmadan bir şüpheye kaptırmayayım kendimi dedim. İnsan var ya anında alışıyor hamilelik duygusuna. Geri dönüşü olabilir bu işin ya değilsem diye içim içimi yiyeceğine hemen sonuç alma umuduyla gittim yine 2 saat sonrasını Bhcg yi bekliyorum. Bari mesai saatine yetişse de yarına kalmasa. Yarın sonucunla ultrason yaparız dedi doktor. Hiç kalbim ısınmadı ama eve yakın diye mecburen gidiyorum insanın sevdiği bir doktoru olması çok önemli :KK43:

doğru söylüyosun doktor konusunda.. inşallah güzel sonuçlar alırsın bizlere de umut oluyor böyle güzel sonuçlar haberler

Doktora gittim kan vermeden ultrasonla görür belki dedim Ama ultrasonla bakmadı bile yine kan verdim yine sonuç bekliyorum. Kesin olmadan bir şüpheye kaptırmayayım kendimi dedim. İnsan var ya anında alışıyor hamilelik duygusuna. Geri dönüşü olabilir bu işin ya değilsem diye içim içimi yiyeceğine hemen sonuç alma umuduyla gittim yine 2 saat sonrasını Bhcg yi bekliyorum. Bari mesai saatine yetişse de yarına kalmasa. Yarın sonucunla ultrason yaparız dedi doktor. Hiç kalbim ısınmadı ama eve yakın diye mecburen gidiyorum insanın sevdiği bir doktoru olması çok önemli :KK43:
Merhaba canım. Merak etme çıkar testin. En kötü nöbetçi hemşireden filan mail atmasını iste. Ben de bugün tekrar test yaptırdım. 1078 olmuş. Mutlu mutlu sınava gidiyordum ki otobüsten inerken düştüm:KK43: çok korktum önce, ama şimdi rahatladım. Kısmeti varsa gelecek bebeğim inş.

Slm kızlar ben bu ay ilk defa preseed jel kullandım adetim geçti acaba iltihap yapmış olabilirmi henüz test yapmadım ama iltihap olmuş olabilirmi

Slm kızlar ben bu ay ilk defa preseed jel kullandım adetim geçti acaba iltihap yapmış olabilirmi henüz test yapmadım ama iltihap olmuş olabilirmi
Neden test yapmak yerine kendini bu sekilde uzuyosun ki kan tahlili yaptr zaten bat gectiyse kanda cikmama ihtimali yok dencek kadar az

Ya hep negatifi duymaktan ve görmekten bıktığım için ne elim teste gidiyo nede kan tahliline o yüzden sabredip bekliyorum . Bu jel yüzünden iltihaplanmamı oldu die düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum

Hayırlı akşamlar anne ve anne adayları :KK68:
Ben dun yani gecikmrnin ilk günü test yapmistim negatif cikti artik umudu kestim ama uzulmuyorum hayirlisi boyleymis demek ki.

Dun itibariyle normal yasantima dondum acaba hamilemiyim diye dusunup temkinli davranmayi biraktim nasip diger aylara ama sizi takip ediyorum insallah bekleyen herjes hayirli guzel haberler alir.

Bu arada friendlyfriendly friendlyfriendly 1 hafta varken super bi goruntu canim. Vence hamilesin :) bende onca belirti vardi ama fos cikti:-):-) Sag salim kucagina alirsn inş

Kızlar bu kasık batmasınım başka nedeni olabilir mi? Bas baya bişi batıyor özellikle sağ tarafımda. Hele eğildiğim çömeldiğim zaman canım yanıyor. Bata bu kadar erken tarihte bana normal gelmedi

Ben dun yani gecikmrnin ilk günü test yapmistim negatif cikti artik umudu kestim ama uzulmuyorum hayirlisi boyleymis demek ki.

Dun itibariyle normal yasantima dondum acaba hamilemiyim diye dusunup temkinli davranmayi biraktim nasip diger aylara ama sizi takip ediyorum insallah bekleyen herjes hayirli guzel haberler alir.

Bu arada friendlyfriendly friendlyfriendly 1 hafta varken super bi goruntu canim. Vence hamilesin :) bende onca belirti vardi ama fos cikti:-):-) Sag salim kucagina alirsn inş
Canım adet mi oldun :KK43:

Adet olmadıysan gecikmeden 4 gün sonra bile silik gören var

merhabalar,
Adım özgür.23 yaşındayım.Boyum 1,62 kilom 52. Bir buçuk yıldır evliyim.51 kiloyla evlendim kilomda çok bir değişme olmadı şükür.6 aylık bir bekleyişin sonunda hamdolsun ki Rabbim bu mutluluğu tattırdı.İlk gebeliğim. 5 yıldan beri kadınlar kulubünün sessiz sedasız üyelerindenim. Üniversite dönemimde kilo vermek için diyet gruplarını, evlenmeden önce çeyiz evliliğe hazırlık köşelerini , sivilce maskeleriymiş güzellik sırlarıymış saç dökülmeleriymiş severek takip ettim. Ama itiraf etmek gerekirse en zevklisi buymuş.Henüz etrafımdakilere bile nazar korkusuyla söylemekte çekinirken burası ortak noktamız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilelim bebişlerimizi Allahın izniyle.Sorularıma gelecek olursak:
İlk muayeneye ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz? (ben 6.haftamda kese oluşup kalp atışlarını dinleme amacıyla haftaya yani 7 ocağa randevu aldım.Şimdilik sadece sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdım.değerlerim iyi şükür bi sıkıntı yok gibi:)
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz? (ben ferrum fort adında hem demir hem 0,35 folik asit içeren bi hap kullanıyorum. gebelikten bir ay önce kullanmaya başladım)
Beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz?Her gün sabahtan akşama neler yemeye özen gösteriyorsunuz?
Cevaplarınızı bekliyorum. Sevgiler...

X