2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar ne olur bana yardım edin :KK57::KK57::KK57:

bugun tranferın 4 gunu ve benım ağrılarım sancılarım cok fazl asağ kasıgımd abıcak var karnım 9 aylık gıbı cok agrım var tutunmadı bebegım galıba
Geçmiş olsun canım. Hemen umudunu kaybetme, daha çok yeni transferin. İnş tutunmuştur da yerleşiyordur.

canım kimse benım gıbı aagrı cekmıyor kı :KK43: bende daha once 2 trasnfer oldum pzoıtıf ve bole agrı yasmadadım :KK43:(

Yazını okudum içim cız etti keşke dediģin gibi olsaydi canim ama maalesef ben 2014 eylulde bos gebelikten kurtaj oldum 2014 aralkta kimyasal gebelikten düşük yaptim. 1 yildirda hamile kalamadim. Benim bebek hasretim 22 aydır..

Senin yavrularini Allah bagislasin rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin. Hic içine bu duygulari getirme.. banada rabbim nasip etse keske 1 tane 2 tane 3 tane... aramak o kadar zormuşki..
Lütfen kusura bakmayın sizi üzmek istememiştim..o kadar şoktayım ki kendi yaşadığıma ortak bulmaya çalışıyorum..yaşadığınız sürecin ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum..bende ilk çocuğumu 8 ay bekledim bana 8 yıl gibi gelmişti..allah ım en kısa zamanda sizi de meleğinize kavuştursun

Lütfen kusura bakmayın sizi üzmek istememiştim..o kadar şoktayım ki kendi yaşadığıma ortak bulmaya çalışıyorum..yaşadığınız sürecin ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum..bende ilk çocuğumu 8 ay bekledim bana 8 yıl gibi gelmişti..allah ım en kısa zamanda sizi de meleğinize kavuştursun
Yook canim beni üzmedin oyle dusunme benim icimden keske demek geçti belki bigun bende yasarim bu duyguyu diye gecti icimden..

Şokun bikac gune gecer rabbim saglikli hayirli kılsın insallah. Allah uzun ömürler versin..

Yazını okudum içim cız etti keşke dediģin gibi olsaydi canim ama maalesef ben 2014 eylulde bos gebelikten kurtaj oldum 2014 aralkta kimyasal gebelikten düşük yaptim. 1 yildirda hamile kalamadim. Benim bebek hasretim 22 aydır..

Senin yavrularini Allah bagislasin rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin. Hic içine bu duygulari getirme.. banada rabbim nasip etse keske 1 tane 2 tane 3 tane... aramak o kadar zormuşki..
Rabbim daha fazla aratmasın insallah inşallah bu ay sende ben de ,sinkar da ,kremalicorekde herkes ama herkes müjdeli haberi alır :KK43: üzme kendini tamam mı :KK200: bu ay o müjdeli haberi alacağız insallah :)

Rabbim daha fazla aratmasın insallah inşallah bu ay sende ben de ,sinkar da ,kremalicorekde herkes ama herkes müjdeli haberi alır :KK43: üzme kendini tamam mı :KK200: bu ay o müjdeli haberi alacağız insallah

Amin canim rabbim hepimize hayirli zamanda sagligiyla nasip etsin insallah.. inaniyorum bu gunleri ileride hatirlamicaz bile bebegimizi kucagimiza alinca masal gibi gelecek yasananlar ama simdi haftalar yıl gibi geliyo.

Kizlar regle son 5 gün kaldi :KK55::KK9:sessiz bekleyiş devam etmekte.şuan bazi belirtiler hissediyorum ancak emin olamiyorum.

Günaydın kızlar
Bende hala gelen giden yok ama bi ümitsizlik kapladı içimi
Galiba stresten geçti günüm

Acıma hissi her ay adetten önce olurdu bu ay yok canim
Bu ay uç kisimlarinda tatlı bi kasinti oluyor ara ara o kadar
Benim göğüslerime el değmiyo ama her ay az cok olur boyle. Daha onceki aylar gogusuclarim cok hassaslasirdi bu ay uclarinda hicbisey yok. Gogusucu hassasligi ilk belirtilerdenmis o yuzden umudum kirildi

X