2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İhş canım tatlı bir tesadüf olur sizin için...

Testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun? İyi sabrediyorsun bence. İyi haberi biran önce alırsın inş.

Kaç yıl oldu eşinle tanışalı güzel bir süpriz olur. tabi bir de bebişinin tam tahmin edilen tarihte doğması lazım. Benim tahmini doğum 1 eylül görünüyor ama gecikirse belki doğum günümde doğar diye hayal kuruyorum. Oğlum 1 inde doğması gerekirken 5 inde doğdu da

B Besyildiz canm ben ilk gebeligimde çok erken öğrendim sonra keseyi görmek için 2 hafta bekledim o zaman daha zor geçiyor günler. Bir de Esim izin vermiyor günün birkaç gün geçsin öyle diyor ve söz verdim mecbir bekleyecegim :)

Ne güzel canim inş DİLEDİĞİn gibi olur
Bizimde doğum gunlerimiz hep ayni ayda olacak. Bebis 1 eylül (tabi ins.) ben 2 Esim 5 :)

Hanımlar hayırlı olsun hepiniZe bende 2015 eylül annesi oldum zaman çok hızlı geçiyor Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin kendinize dikkat edin :))))

Biz 2006 da tanıştık tam 10. Yılımız oluyor. Olsun gecikirsede annesinin doğum gününde doğar

İnşallah belirtidir canım :) mide bulantimda var. Bi şey yerken bi koku duydum mu çok fena oluyorum.
Mide bulantisi hic olmamisti bende ama tabi kisiden kisiye degisir. Bicok hamile arkadasimda ilk belirtinin nefes nefese kalmak 2 adım atıp yorulmak oldugunu söylerler
Benim 2.hamileligimde bel agrisi coktu. Sen de var mi bel agrisi?

Insallah gebesindir canim. Haa bu yazdiklarimin hicbiri bu ay bende yok. Bu ayda olmadi benim

Senin bat ne zaman?

Bende epey belirti var canım ama bilemiyorum psikolojik mi. Bat bugün ama gelen giden yok
Belirtilerim iki gündür çok çok yemisim gibi şişkinlik ve mide de gaz
İnanilmaz uyku hali
Bir de benim her ay adetime 8-9 gün kala göğüs acim olurdu bu ay hic agrim yok
Kasiklarimda batma. Özellikle eğildiğinde falan resmen kasiklarimda bi şey batiyor
Son günlerde nabzim yuksek
Ve yaklasik 10 gündür bel agrim

Maşallah ne belirti varmis bende

Canim gercekten tum belirtiler var sende ve gecikmede yasiyosun diyebiliriz test ne zaman yapicaksin?

Merhabalar..sizinde mi 3. Bebek olacak..bende dün öğrendim hamile olduğumu ve hala şoktayım..Bi kızım Bi oğlum var ve biri 3 yaşında diğeri 11 aylık..herşeye yeniden başlamak o kadar zor geliyor ki(

Merhabalar..sizinde mi 3. Bebek olacak..bende dün öğrendim hamile olduğumu ve hala şoktayım..Bi kızım Bi oğlum var ve biri 3 yaşında diğeri 11 aylık..herşeye yeniden başlamak o kadar zor geliyor ki(
Yazını okudum içim cız etti keşke dediģin gibi olsaydi canim ama maalesef ben 2014 eylulde bos gebelikten kurtaj oldum 2014 aralkta kimyasal gebelikten düşük yaptim. 1 yildirda hamile kalamadim. Benim bebek hasretim 22 aydır..

Senin yavrularini Allah bagislasin rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin. Hic içine bu duygulari getirme.. banada rabbim nasip etse keske 1 tane 2 tane 3 tane... aramak o kadar zormuşki..

Kızlar ne olur bana yardım edin

bugun tranferın 4 gunu ve benım ağrılarım sancılarım cok fazl asağ kasıgımd abıcak var karnım 9 aylık gıbı cok agrım var tutunmadı bebegım galıba

Kızlar ne olur bana yardım edin

bugun tranferın 4 gunu ve benım ağrılarım sancılarım cok fazl asağ kasıgımd abıcak var karnım 9 aylık gıbı cok agrım var tutunmadı bebegım galıba
Kötü düşünme. Yazdıkların tam tersi hamilelik belirtisi de olabilir. Karın şişliği gazdan olabilir kii hamilelik şikayetleri arasında gaz karın şişliği vardır. Şuan hamile miyim bilmiyorum ama ilk hamileliğimde de adet sancısı çektim. Bıçak saplanmasi gibi. Inşallah bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…