Çok geçmiş olsun. Ama nasıl bu kadar su içerken susuz kalır vücutHerkese merhabalar arkadaşlar az önce hastahaneden geldim bugün biraz korkutucu bir gün oldu benim için ufak bi baygınlık geçirdim Allahtan eşim evdeydi ambulansla hastahaneye götürdüler şekerim çok düşmüş serum taktılar tahlil yaptılar günde 4 Lt ye yakın su içtiğim halde vücudum susuz kalmış doktor öyle dedi şuan daha iyiyim şükür yarın kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o da detaylı muayene edicek arayıp bilgi verdim kendime gelince aklım çıktı bebegime bişey olucak diye keyfi yerinde beyfendinin kıpır kıpır içerde :)Allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Dayanabilecegin sicaklikta suyun icine limon sikip gargara yaparak ic canimKizlar cok acil onerinize ihtiyacim var. Yarin dogum var ve benim bugun biraz bogazim agrimaya basladi sanki grip olucak gibiyim. Bebisimle ilk gunlerimi hasta gecirmek istemiyorumEn etkili ne yapabilirim sizce ?
rezene kimyon cayi ic...nohut fasulye gaz yapiyor fazla tuketme..meme ucunu kahverengiyi komple vermeye calis hava yutmasin hava sicakta olsa ince bir pike ile gobegini örttecrübeli anneler benden bıktı biliyorum. ama napayım . kızlar bebeğimde gaz olmaması için kabız olmaması için rahat kakasını yapması için ekstra ne yemeliyim. ne yememeliyim ??
cnm sen kacinci haftada yaptin dogum benim kizda minnak dogdu ins hemen toparlanirlar...ben ameliyattan 2 gun sonra birinin yardimi ile ayakta dus aldim cok iyi geldiŞükür yok canım. İyi Çok şükür. 2600 doğdu.
Benim gibi olan varsa kaçıncı gün duşa girdiniz. Ayağa kalkmada zorlanıyorum doktor gir dedi de nasıl olacak bilmem. Zor yürüyorum zaten
cnm bebege 2 3 takim koy kendine de ayni sekilde pamuklu sutyen gecelik falan..hasta bezi ...ben apar topar gittim.cantami ani hazirladim bebege 2 takim kirlettim kendim de ayni sekilde hasta bezi kullandim bebek bezi islak mendil bebege pike falan oyle cok bise kullanmadik 1 gece kaldim zatenBebekler geldiiii artık deneyimli anne sayımız arttı
Benim gibi hazırlığı son dakikaya kalmış hamileye hastane çantası hazırlama için fikir verirmisiniz. Nelere kaç tane ihtiyaç oldu. İlk etapta neler kullandınız. Yarın kismetse son utuleri bitirip hastane çantası hazirlayacagim da. Tabii bebelerden fırsat kalırsa
Ah bir bilsem bende yarın doktorumla konuşucam bakalım o ne dicekÇok geçmiş olsun. Ama nasıl bu kadar su içerken susuz kalır vücut
Ben yumuşatıcı kullanmadim canım. Dalan roxy aldım ben hacisakirde aldım dalanla yikadim ikisinide deneyeceğim bebegime ve kıyafetlerin durumuna göre hareket edeceğim. Yumuşatıcı alerji yapabilir. Hatta anneler bile çok yoğun kokulu kıyafetler giymesin yazıyordu bir yerde emzirirken bebekte soluduğu için.Arkadaşlar bebişlerinizin eşyalarını hangi marka ile yıkadınız? Yumuşatıcı kullanılmalı mı ? Artık yıkamam lazım geç bile kaldım
gözün aydın canım, hep mutlu ve sağlıklı olsun oğluşun, sana da çok geçmiş olsun.Kızlar dün benim oğlan bekleyemeydi. Akşam bebek bezi almaya gittik. Sancım vardı birden arttı. Apartopar acile gittik. Kendi doktorum Allahtan orada ve başka hasta için ekibiyle gelmiş. 4 cm açıklık vardı. Ama bebek dönmedi zaten. Ve sezeryan olacaktım. Bir baktım şok içinde sezeryan oldum. Şimdi oğlum yanımda agrilaruim var ama o sağlıklı şükür iyiyiz.
Hepinize selamlar.
Arkadaşlar bebişlerinizin eşyalarını hangi marka ile yıkadınız? Yumuşatıcı kullanılmalı mı ? Artık yıkamam lazım geç bile kaldım
Ben de dalan ile yikadim, yumasitici olarak unibaby kullAndim, çok yoğun bi kokusu yok su an, sabun kokuyorlar dalandan dolayiArkadaşlar bebişlerinizin eşyalarını hangi marka ile yıkadınız? Yumuşatıcı kullanılmalı mı ? Artık yıkamam lazım geç bile kaldım
Çok geçmiş olsun canimHerkese merhabalar arkadaşlar az önce hastahaneden geldim bugün biraz korkutucu bir gün oldu benim için ufak bi baygınlık geçirdim Allahtan eşim evdeydi ambulansla hastahaneye götürdüler şekerim çok düşmüş serum taktılar tahlil yaptılar günde 4 Lt ye yakın su içtiğim halde vücudum susuz kalmış doktor öyle dedi şuan daha iyiyim şükür yarın kendi doktorumda kontrolüm var bakalım o da detaylı muayene edicek arayıp bilgi verdim kendime gelince aklım çıktı bebegime bişey olucak diye keyfi yerinde beyfendinin kıpır kıpır içerde :)Allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Nasıl gelmişti nişan? Pembe miydi? Benim bugün öğlene kadar önce beyaz jöle kıvamında, sonra da sarı bişey geldi. Şimdi yok. Acaba dedim.Benim muayenenin ertesi gunu nisanim gelmisti canim. Belki seninde yarin olabilir. Ama dedigin gibi kim muayene olsa 1-2 gun sonra nisani geliyor
Kızlaaaarrr yardımGram uyumadım kaşınmaktan!! Kolestazi midir neyse bu şey nasıl geçecek bilen duyan yaşayan Allah için çıldıriciiim! Hamileligin son haftası olurmuş önemli değilmiş! Değil tamam da kaşınıyorummm! Uykuya hasret
Cok dikkat et canim kendine sag salim kucagimiza alsaydik hayirlisiyla..Normalde de çok severim su içmesini ama gebelikte daha çok dikkat ettim doktorum her kontrolde söyler bol su en az 3 Lt iç diye :) ama yine bile yetmemiş ki susuz kalmışsın dedi acil doktoru
Şekerim önceden de düşüyordu ama hiç böyle bayılmadım gebelikte de takip ediyordum hep ölçüm cihazım var ama bu sefer anlamadım bile kahvaltıya oturmuştuk bi kötü hissettim çok kalp çarpıntım oldu tansiyon aletiyle onu ölçmeye çalışıyordum gerisi yok eşim tutmuş sandalyeden düşerken şuan iyiyim ama çok şükür
Yarin sabah ilk isim doktora gitmek bugün hareketlerini takip ediorum gece yine uyuyamicam sanırım. Dua edin bişey olmasin kizlarBiran önce dr gidin ve tahlil yaptırın eğer kolestazi ise önemli çünkü. Benim de kaşıntılarım vardı çok kötü kaşınmaktan yaralar oluştu. Ama Allah a şükür tahlillerde kolestazi çıkmadı. Kolestazide bebeğin pisliğini yemesi söz konusu bundan dolayı erken doğum olmalı.
Cok dikkat et canim kendine sag salim kucagimiza alsaydik hayirlisiyla..
Yarin sabah ilk isim doktora gitmek bugün hareketlerini takip ediorum gece yine uyuyamicam sanırım. Dua edin bişey olmasin kizlar
sonuç kolestazi cikarsa aninda doguma mi aliolar canim ben kendimi hic hazir hissetmiyorum doguma İnşallah yoktur evet bir an önce tahlilleri yaptırın hemen çıkıyor zaten sonuç.
Unibaby sivi deterjan aldim onla yikadim yumusatici kullanmak iyi degil canimArkadaşlar bebişlerinizin eşyalarını hangi marka ile yıkadınız? Yumuşatıcı kullanılmalı mı ? Artık yıkamam lazım geç bile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?