Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bende hala bant var cnm...cikmadan once hemsire pansuman yapti su gecirmez bant koydu o sekilde taburcu etti...bi kac gun sonra gidecem iste banti cikaracaklar..sen estetik dikis mi oldun

aminn cnm ins herkes sagsalim kavusur bebisine cok guzel bir duygu gercekten miss kokuyorlar yaa Allh isteyen herkese yasatsin bu kutsal duyguyu ins

aminn cnm ins herkes sagsalim kavusur bebisine cok guzel bir duygu gercekten miss kokuyorlar yaa Allh isteyen herkese yasatsin bu kutsal duyguyu ins
İnşallah canm ben normal doğum bekliyorum ve daha 4 hafta var beni o kadar bekletme diyorum bazen sizleri gördükçe bende kavuşmak istiyorum kızıma bizim yerimize de kokla canm

DidemGullu canım ben aylarca çektim hala ara ara çok olmasada oluyor,alerjikm bi bünyem oldugu için doktora gitmedim,kendi kendime yöntemler buldum netten okudukca beni duş çok rahatlatıyor,soğuk duş birde klima altında oturunca sadece iç çamaşırla 2/3 saat oturuodum bi ara vücud sakinleşiodu yani bana iyi gelenler bunlar Allah yardımcın olsun çekilir iş deil

Gozun aydin canim, saglikla buyusun kuzucun :)

Lohusalik kismina kesinlikle katiliyorum. Ben de ilkine gore daha hizli iyilesiyorum derken onceki gun cok sacma bi hareket yaptim. Dun kontrolum vardi tum dikislere kan oturmus deli gibi de agrim var. insan kendini yetebilecek saniyor ama hem fiziksel hem ruhen destege ihtiyacimiz oldugu kesin.

Ben onceki gun itibariyle resmen basa dondum

Canım günaydın. Benim bayramda kasintidan dolayı şüphelendiler tahliller yapıldı çok şükür alerjik çıktı ama kolestazi öyle hafife alınacak birşey değil doğuma kadar gidiyor karaciğer enzimlerinde artış oluyor. Ondan muhakkak Dr una git tahlil yapsınlar bazı Dr lar bebeği alıyorlar. Seni korkutmak istemiyorum ama gidip tahlil yaptırıp icini rahatlatirsin.

Günaydın kızlar tek tek alıntılayamadım nolur kusura bakmayın tebrik eden beni merak eden herkese çok çok teşekkür ediyorum eksik olmayın
Kansız kaldığım için bir türlü toparlanamadım kafam bile pek yerinde değildi çok şükür daha iyiyim minik kozam emmeye başladı hiç pes etmemek gerekiyomuş emzirmek için bunu anladım normal doğum yapmama rağmen emzirmem iki günü buldu manuel bi pompadan destek aldım baktım kızımın küçük çenesi çekmeye yetmiyor. Hastaneseki pompayı kullanırım diyordum ama hemşireler izin vermedi daha çok erken denemeyi bırakmayın diye. Basit bi pompayla biraz çekince bişeyler gelmeye başladı sonra arkasını koza hanım halletti şükür.
Kesinlikle tavsiye ediceğim bikaç bişey var biri depend çamaşır olmasa napardım bilmiyorum çok rahat ettim sayesinde.
Saklama kabına hazırladığım pamuklar hastanede üstüne hazır içme suyu döküp kullandık çok rahattı
Benim kızım çok küçük olduğu için eldivenleri sürekli düştü üç çift eldiven hastanede yetmedi
Pijama mı gecelik mi diye soranlar vardı kesinlikle gecelik diyorum tek parça olması üstten de çıkarabiliyo olmanız benim gibi serum ya da kan aldığınız durumlarda çok daha rahat oluyor
Bebeğin giysilerini ayrı ayrı takımlayıp poşetlemek çok rahat olmuş ben kendimde olmadığım için annemler çok rahat etmiş
Hastane bişey vermiyoruz demişti ama mustelanın nemlendiricisinden sudocreme paket paket bezler ıslak mendiller alt açma pedleri doldurup geldik :)) bi sormanızda fayda var

Günaydın arkadaşlar, çoğu arkadaşımızın doğumu oldu, ve çok yakında kalanımızın gerçekleşecek. Kordon kanını saklattınız mı? Ben daha yeni düşünmeye başladım bu konuyu ve bir an önce karar vermem gerek. Dün Onkim'den fiyat teklifi aldım. Orada hem kordon kanı hemde kordon'u saklamak için iki ayrı bilgi yazıyordu. İkisini birden saklatmalı mı ya da sadece kordon kanı yeterli mi? Bilgi sahibi arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Bu arada herkes bir şekilde kasılma falan yaşıyor bende tık yok. Her gün 30-40dk yürüyorum, her gün duş alırken sıcak su tutuyorum göbeğime. Bu cuma çatı'ya bakacaklar belki o hızlandırır. Hurma yemeğe başlasam mı ne dersiniz kızlar?

nasil bir hareket yaptin cnm bende cok artistlendim hic logusa gibi davranmiorum ev islerine bile ucundan basladim ama dikkat edelim en iyisi Allah korusun ameliyatliyiz sonucta

ayy gecmis olsun kuzum vallahi kaşın kaşın helak oldum yarın kontrolüm var benim doguma da kayinvalidem girecek tecrübeli bi ebe, simdi onlarda kaliorum sürekli takip ediyo degisiklikleri.Dayan biraz daha dedi ama cok zor bu kasintilara dayanmak.Ben de baktim biraz netten de cidden ilerleyen aşamaları tehlikeli olabiliomus Allah korusun.Bugun duramazsam gidicem artık. 38+3 teyim zaten almamiz lazim derseler de hayir demem bebeğim saglikli dogsun da.Allah hepimize sağ salim bi nefeste doğumlar nasip etsin.

Kotdon kanını bende düşündüm canm.biyolog bir arkadaşım var bu konularla ilgili onun yorumu şu şekilde,kumar gibi birşey diiyor
Yani şu an bi getirisi yok ama 20 sene sonra işe yarayabilir belli olmaz diyor.eğer kenara atabileceğin paran varsa yaptır dedi. Ama işin içinde olmama rağmen ben yaptırmayacağım dedi.bende vazgeçtim.zaten tüp bebek için bir sürü masraf ,doğum ve hazırlıklarda bir o kadar masraf yaptık.doktorunun fikrini de alırsın zaten.
Ben hurma da yiyorum bu arada.şekerden dolayı günde 2 tane ile sınırladım.

Aminn canim cok tesekkur ederim soğuk duşu bi deneyim simdi.Vallahi dedigin gibi cekilecek is deil ama bebeklerimiz için mecbur Kiz bi de millet naptin nasilsin diye görmeye gelio yanlarinda uyuz gibi kasiniorum 700 anne adayinda 1 görülüyomus onlardan 2 si biziz demekki napalım Allah yardimcimiz olsun

Amin canım inşaallah. İyi ne güzel tüm tedbirler yanında. Kaşıntı çok zor gerçekten gunlerce uyuyamamistim elim ayağım kasinmaktan sismisti. Buz koyuyordum yanıyordu çünkü kasidigim yerler. Yediklerinde de dikkat et su içmeyi de biraz arttir canım. İnşaallah ciddi birşey degildir. Masaallah ne güzel ileri haftalara da gelmissiniz :) sağlıcakla kal

evet kayinvalidem olmasa dakkada bir hastanedeydim eminim telaşe memuruyum da biraz az önce soğuk su tuttum vücuduma ii geldi galiba biraz diner gibi oldu. Valla bu platform bin yaşasın senin kaçıncı hafta canim sona yaklastin mi inşallah?

Canim ben de 38+3 teyim sukur kasintim yok ama ben de artik dogsun diyorum. Bayram haftasina gecikmesinden korkuyorum

Evet iyiki burası var valla bende telase memuruyum inan kaç kez acile gitmisimdir anlatamam. En son ki gittiğimde dr um yalancı çobana döndük gerçekten dogurucaksin inanmayacagiz dedi ben bugün 37 haftaya yeni başladım çok şükür benimde çok birseyim kalmadı Allah hepimizi sagsalim vakti saatinde sağlıkla kavuşmayi nasip etsin inşaallah.
Soğuk iyi geliyor ben buz torbasiyla uyuyordum

DidemGullu aynen başkalarının yanında kaşınmak cok zor oluodu benim bazen kafa derim bile kaşınıodu ama evde oluodu bunlar nedense dışarıda olmuodu hatta bi ara psikolojikmi die bile düşünmüştüm sırf korkumdan evi ilaçlatamadım,birde canım eğer kremleniosan biraz azalt kremi oda cildi havasız bırakıo kaşıntı yapıo

Canim ben de 38+3 teyim sukur kasintim yok ama ben de artik dogsun diyorum. Bayram haftasina gecikmesinden korkuyorum
Aay ayniyiz valla bayram haftasina kalmaz bence kuzum tahmini dogum tarihim 12 eylül demisti o zamanki mardinden bi doktor.Hatta bi de dalga gecti erkek olursa adını da kenan evren koyun diye cok şaptirik doktorlar var Insallah hic kaşıntı falan yasamazsin canim cok can sıkıcı bişey lanet olasi nerden geldiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…