Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
banu86 teşekkürler kuzucum minik kuzum gelcek inşallah hayırlı bi günde bide tutulma varmış o gün artık hakkımızda hayırlısı,heyecan ayrı korku ayrı,anestezi için gittiğimde ağlamaya başladım bile V vendetta42 amin inşallah hepimizin bebişleri için güzel bi dünya olur,rahat bırakırlarsa o da sinemnur sizinkisi sana benzio ben anladım annesi oğluşun senle oyunlar oynuo şimdiden işin iş valla sen daha iyisindir inşallah,yorma kendini sende bizim iş yaptırcak kimsemiz yok eşimle ben varız haliyle kv kızına bakıo annemlerde şehir dışında çarşamba burdalar annemede kıyamadıgımdan gelmeden herşeyi halletme derdindeyim,halılar gidince zaten süpür sil bitti,camları geçen gün silmiştim zaten eşim manyaksın demişti o göbekle yapılcak işmi vs biz türk kadınıyız elimizden her iş her zaman gelir diyemedim içten içe cevaplarını verdim...

Canım bende eve dolap yaptırıyorum ev ayakta halı perde hepsi yıkanıyor topiğe giremiyorum ama seni heyecanla takip ediyorum fırsat buldukça rabbim sağ salim kavuştursun inşallah selim tuna prense. bende 31 haftayı doldurmak üzereyim 7 hafta kaldı sezeryana bizede dua et inşallah.

Bugün kontrole gittik göbek bağımız düşmüştü kontrol etti doktor dışardan bakınca kuru görünüyordu ama doktor onu temizledi ve altta akıntı varmış biraz sıktı akıntıyı çıkardı ve günde 2 kere pansuman yap dedi yapılması gereken birşeymiş zaten 3 güne kururmuş. Hafif sarılık var ama artık yayılmaz sürekli emzir dedi elimden geldiğince emziriyorum ama bazen uyku uzun sürüyor uyandırmaya çalışsam da emmeyi kabul etmiyor be yapmak lazım bilemedim :/

Amin canım dut pekmezi tüketiyorum bilemedim aynı kalsaydı bari değerim 8.8 e düşmüş 9.5 dan 1 ayda Sağ sağlim kavuşalım inşallah bebeklerimize canım
Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Hastalığın hakkında bilgim yok ama bende de kansızlık vardı geven ay 10.2 ye dusmustu Dr um 10 un altina inerse sorun olur dedi o ay dut pekmezi yedim baya kan ilaçlarını da düzenli kullandım geçen kontrolde 11.6 ya çıkmıştı yine altında sınırın ama en azından kendimi daha iyi hissediyorum beslenmeme daha da dikkat et ve düzenli kan tahlili yaptır canım birde bazen hastaneden hastaneye farklılık çıkıyor referans değerleri de farklı oluyor inşaallah çabucak toparlanirsin

Sağol canım Allah razı olsun bende tüketiyorum ama yükselmiyor maalesef bakalım 31 i kontrolum var ne dicek doktor kan nakli yapılacak böyle giderse demişti en son.

Amin kuzum inşallah, Güle güle kullanın dolaplarınızı, tadilat, kurulum işleri zor oluyor evde, kolay gelsin, çok yorma kendini de, oğluşunu da, dikkat edin kendinize, dua ediyorum tatlım, sizin de az kaldı kavuşmaya, Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah hepimizi.

Sağol canım Allah razı olsun bende tüketiyorum ama yükselmiyor maalesef bakalım 31 i kontrolum var ne dicek doktor kan nakli yapılacak böyle giderse demişti en son.
Eğer senin ve bebeğin için en hayırlı ve sagliklisi kan alman olacaksa oyle olsun. stres yapma canım simdiden. Hem bebeğinde etkileniyor hem vücudunda tepki verir inşaallah gerek kalmadan kendiliğinden yükselir değerlerin sağlıcakla kal

Oyuncu olacak teyzesi bizimki biz de daha iyiyiz canım, dinlendim biraz, sancılar çok sıkıştırmıyor şimdilik çok şükür, annen de geliyor, gözün aydın tatlım, temizlik işleri de bitmiş, prensesin gelmesine de saatler kaldı, Allah sağlıkla kavuştursun inşallah, haklısın 9 aylık olsak da temizlikten vazgeçemiyoruzsevgiler

aynen benim doktor da günlük yaşantına devam et dio..carsamba günü son kontrolum var canim minigin başı kanala yerlesmediyse sezaryen olacak ve dogum sancisi cekip sezaryene girmek anneyi çok yipratiyo diye biliorum. Senin belli mi canim dogum seklin?

Aynen oyle canim bir gun bile onemli onlarla gececek zaman
Keske bize yetisseydi dogum sonrasi 6 ay ucretli izin ben maasimin yarisini bile vermeye raziyim

Kızımızın odasında Çek'im yaptık :) kız kardeşim ve eşimle :)
Barekallah sen nasıl bi güzelliksin öyle yaa sen böyleysen kızını tasavvur edemiyorum oğlum 2 yaşında 3 aylık Allahın emri peygamberin kavliyle talibim
Odanız da çok güzel olmuş güzel sağlıklı günlerde kkyllanı inşallah canım

Carsamba oglen 1de sezeryanim var kizlar simdi one cektik ,hic hazir degilmisim gibi

Hic bir zaman hazir olunmuyor canim. Saglikla gelsin insallah...

Uyanmayinca alt aciyorum, soyuyorum, yanagini alnini islattigim pamukla siliyorum daha olmazsa babasi sopaliyo :)) hastanede hemsirelet ayak altina parmakla vuruyolar ya da yanlarini biraz kasiyolardi onu da yapiyorum.

Kızımızın odasında Çek'im yaptık :) kız kardeşim ve eşimle :)

Cok guzel hatiralar olmus canim saglikla gelsin insallah

Aynen ya gece WC'ye kalktığımda sanki balon üzerinde yürüyor gibi hissediyorum. Ayakkabılarla çoktan vedalaşmıştım ama flipflopların da olmaması can sıkıcı. Neyse bebişim sağlıkla normal bir şekilde gelsin de iner ayaklar.

Oyy maşallah size. Nerdeyse normal doğuruyormuşsun:) kilosu da beklediğinden iyi sanki. Allah ağzınızın tadını bozmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…