Canım bende eve dolap yaptırıyorum ev ayakta halı perde hepsi yıkanıyor topiğe giremiyorum ama seni heyecanla takip ediyorum fırsat buldukça rabbim sağ salim kavuştursun inşallah selim tuna prense. bende 31 haftayı doldurmak üzereyim 7 hafta kaldı sezeryana bizede dua et inşallah.Teşekkür ederim, amin inşallah kızlar, gece sancıyla uykusuz sabahı ettik, sancılar çok düzensiz, yarım saatte bir geldiği de oluyor, 5-10dakikada bir geldiği de, doktorum da beş dakikada hatta 2 dakikada bir gelmesi önemli dedi, sancılara dayanabildiğim için gitmedik doktora, gece pembe akıntı durmuştu, sabah tekrar geldi, akıntı bazen açık pembe bazen kirli pembe renginde ,sümükümsü yapısa,bakalım bugün nasıl geçecek, ne kadar daha bekleyebilecek bizimki, hepinize sevgiyle sarılıyorum, Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alın canım, 9aydır alıştık tek bedende 2 can olmaya, hiç hazır olamayacağız sanırımCarsamba oglen 1de sezeryanim var kizlar simdi one cektik ,hic hazir degilmisim gibi
Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Hastalığın hakkında bilgim yok ama bende de kansızlık vardı geven ay 10.2 ye dusmustu Dr um 10 un altina inerse sorun olur dedi o ay dut pekmezi yedim baya kan ilaçlarını da düzenli kullandım geçen kontrolde 11.6 ya çıkmıştı yine altında sınırın ama en azından kendimi daha iyi hissediyorum beslenmeme daha da dikkat et ve düzenli kan tahlili yaptır canım birde bazen hastaneden hastaneye farklılık çıkıyor referans değerleri de farklı oluyor inşaallah çabucak toparlanirsinAmin canım dut pekmezi tüketiyorum bilemedim aynı kalsaydı bari değerim 8.8 e düşmüş 9.5 dan 1 ayda Sağ sağlim kavuşalım inşallah bebeklerimize canım
Almak gerekiyor canm bende haftaya alacağım sonra iş yerine götürmem gerekecekcanım 32 de çalışabilir raporu aldk,37 de çalşamaz raporu alınmas gerekiyo mu yoksa otomatik olarak iznimiz başlıyo mu
Canım çok güzel olmuş odanız sağlıkla gelsin prensesin inşallah. Sizde çok güzel görünüyorsunuz maşallahKızımızın odasında Çek'im yaptık :) kız kardeşim ve eşimle :)
Sağol canım Allah razı olsun bende tüketiyorum ama yükselmiyor maalesef bakalım 31 i kontrolum var ne dicek doktor kan nakli yapılacak böyle giderse demişti en son.Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Hastalığın hakkında bilgim yok ama bende de kansızlık vardı geven ay 10.2 ye dusmustu Dr um 10 un altina inerse sorun olur dedi o ay dut pekmezi yedim baya kan ilaçlarını da düzenli kullandım geçen kontrolde 11.6 ya çıkmıştı yine altında sınırın ama en azından kendimi daha iyi hissediyorum beslenmeme daha da dikkat et ve düzenli kan tahlili yaptır canım birde bazen hastaneden hastaneye farklılık çıkıyor referans değerleri de farklı oluyor inşaallah çabucak toparlanirsin
Amin kuzum inşallah, Güle güle kullanın dolaplarınızı, tadilat, kurulum işleri zor oluyor evde, kolay gelsin, çok yorma kendini de, oğluşunu da, dikkat edin kendinize, dua ediyorum tatlım, sizin de az kaldı kavuşmaya, Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah hepimizi.Canım bende eve dolap yaptırıyorum ev ayakta halı perde hepsi yıkanıyor topiğe giremiyorum ama seni heyecanla takip ediyorum fırsat buldukça rabbim sağ salim kavuştursun inşallah selim tuna prense. bende 31 haftayı doldurmak üzereyim 7 hafta kaldı sezeryana bizede dua et inşallah.
Eğer senin ve bebeğin için en hayırlı ve sagliklisi kan alman olacaksa oyle olsun. stres yapma canım simdiden. Hem bebeğinde etkileniyor hem vücudunda tepki verir inşaallah gerek kalmadan kendiliğinden yükselir değerlerin sağlıcakla kalSağol canım Allah razı olsun bende tüketiyorum ama yükselmiyor maalesef bakalım 31 i kontrolum var ne dicek doktor kan nakli yapılacak böyle giderse demişti en son.
Oyuncu olacak teyzesi bizimkibanu86 teşekkürler kuzucum minik kuzum gelcek inşallah hayırlı bi günde bide tutulma varmış o gün artık hakkımızda hayırlısı,heyecan ayrı korku ayrı,anestezi için gittiğimde ağlamaya başladım bile V vendetta42 amin inşallah hepimizin bebişleri için güzel bi dünya olur,rahat bırakırlarsa o da sinemnur sizinkisi sana benzio ben anladım annesi oğluşun senle oyunlar oynuo şimdiden işin iş valla sen daha iyisindir inşallah,yorma kendini sende bizim iş yaptırcak kimsemiz yok eşimle ben varız haliyle kv kızına bakıo annemlerde şehir dışında çarşamba burdalar annemede kıyamadıgımdan gelmeden herşeyi halletme derdindeyim,halılar gidince zaten süpür sil bitti,camları geçen gün silmiştim zaten eşim manyaksın demişti o göbekle yapılcak işmi vs biz türk kadınıyız elimizden her iş her zaman gelir diyemedim içten içe cevaplarını verdim...
Çok güzel görünüyorsunuz, maşallah, Allah sağlıkla, hayırlısıyla kavuştursun inşallah.Kızımızın odasında Çek'im yaptık :) kız kardeşim ve eşimle :)
aynen benim doktor da günlük yaşantına devam et dio..carsamba günü son kontrolum var canim minigin başı kanala yerlesmediyse sezaryen olacak ve dogum sancisi cekip sezaryene girmek anneyi çok yipratiyo diye biliorum. Senin belli mi canim dogum seklin?Teşekkür ederim canım, kendi doktorum yoktu dün, başka bir doktora muayene oldum, bu dönemde yalancı sancılar beklenen bir şey normal dedi, kendi doktorum hareketi asla kısıtlamadı, hiç dinlen, yorulma, yat diyen bir doktor değil zaten , sürekli normal rutinini bozma diyor, ben de evde olduğum dönemlerde bile aşırı hareketsiz kaldım diyemem.
Aynen oyle canim bir gun bile onemli onlarla gececek zamankubbaa ,@mystiquee ,@Gul1806 kızlar birine sormadım ama mantıken raporu bayramdan sonra alabiliriz bence ama doktor kağıda gününü yazacak mesela bayramdan sonra pazartesi aldım o gün de 37+5 raporada 37+5 yazacak yani boşa gidecek bayram izni bence şanssızız sanırım sat 3- 5 gün sonra olaydı iyiydi yaa kızlar çalışınca 3- 5 günün hesabını yapar olduk bebişimizle daha fazla zaman geçirmek için
Barekallah sen nasıl bi güzelliksin öyle yaa sen böyleysen kızını tasavvur edemiyorum oğlum 2 yaşında 3 aylık Allahın emri peygamberin kavliyle talibimKızımızın odasında Çek'im yaptık :) kız kardeşim ve eşimle :)
Carsamba oglen 1de sezeryanim var kizlar simdi one cektik ,hic hazir degilmisim gibi
Bugün kontrole gittik göbek bağımız düşmüştü kontrol etti doktor dışardan bakınca kuru görünüyordu ama doktor onu temizledi ve altta akıntı varmış biraz sıktı akıntıyı çıkardı ve günde 2 kere pansuman yap dedi yapılması gereken birşeymiş zaten 3 güne kururmuş. Hafif sarılık var ama artık yayılmaz sürekli emzir dedi elimden geldiğince emziriyorum ama bazen uyku uzun sürüyor uyandırmaya çalışsam da emmeyi kabul etmiyor be yapmak lazım bilemedim :/
Kızımızın odasında Çek'im yaptık :) kız kardeşim ve eşimle :)
Aynen ya gece WC'ye kalktığımda sanki balon üzerinde yürüyor gibi hissediyorum. Ayakkabılarla çoktan vedalaşmıştım ama flipflopların da olmaması can sıkıcı. Neyse bebişim sağlıkla normal bir şekilde gelsin de iner ayaklar.B Besyildiz Tansiyonum 11/7 çıktı canım. Dr sebep bildirmedi kalp atışları ile daha çok ilgilendiler. Ayak el ve yüz şişmesi hiç iyi deilmis onu söyledi dr. Şişlik inmez dewam edermiş benim elimdeki sislikler indi ayak hala dawul yüzümde yoktu çok şükür.
Çok saol canım ama cidden ayak şişmesi çok rahatsız edici.
Oyy maşallah size. Nerdeyse normal doğuruyormuşsun:) kilosu da beklediğinden iyi sanki. Allah ağzınızın tadını bozmasın canımKızlaaar
Daha yeni fırsatım oldu. Alıntılayamadım yazdıklarınızı okudum çok mutlu oldum
Hastaneye geldiğimizde sancım 140 lardaydı, düzenliydi ve doğum başlamıştıebe suni verelim normal yap dedi ama yok çok tırstım
Apar topar aldılar beni. Sabah 8:10da doğdu paşam
Alınan süslenen hiçbir şeyi gözünüz görmüyor. Bir ara ağrıdan çığlık atarken bile bebişe bakınca hepsini unuttum
Öyle güzel ki
Sütüm hemen geldi ve benim vampir ciddi anlamda sömürüyor. Vampirliğinin hakkını veriyor oğluşum
Çok şükür iyiyiz3000 gr doğdu rüzgar doğum hikayemizide ilk fırsatta yazacağım, cidden komik oldu hahaha
Eki Görüntüle 1877664 Eki Görüntüle 1877665
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?