Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Oyyy masallah kuzucuga ya ne kadar da masum bakmis. Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun canim. Yine cok heveslendim dogumaya fotolari gorunce :)

Ne güzelsin sen öyle maşallah rüzgara Allahım nazarlardan korusun sizinde gözünüz aydın canm sağlıklı uzun ömürler versin rabbim sabırsızlıkla bekliyoruz doğum hikayeni cennet kokulunu bol bol kokla bizim içinde, sütüne de aman nazar değmesin daha çok gelsin, öpücükler

Canım yaa ne güzel yazmışşsın şuan senin gibi olmayı çok isterdm bende normal doğum yanlısı biri olarak :) bir avazda kurtulmşsun resmen darısı bzmde başımıza çok dua et bize de olurmu minnağınıda öp kok bzm içinn

Oy maşallah paşama tam laz uşağı yav
Hayırlı uğurlu olsun bitanem. Doğdu doğacak derken şimdi kucaklarımızdalar,verene şükürler olsun. Bi ara bi görüştürelim şunları.
Ayy ağza dudaklara yanaklara bak maşallah canm maşallah ne tatlı görünüyor siz izmirliler buluşacak mısınız yani ne güzellll

Masallah canim allah anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah, ,,

Gozunuz aydin allah anali babali buyutsun insallah darisi basimiza hepimizin; )

Yaaaa neden böyle oluyor yaa bebek 2 hafta önceki kilosundan 5o gram vermiş 2450 gr dı bugun 2400 çıktı kan tahlili ve nst oldum öğleden sonra tekrar gidicez haftaya perşembe cuma alırız ama zayıf bi bebek olucak dedi. Peki solunum sıkıntısı çekermi kuveze girermi dedim öğleden sonra daha detaylı görüşelim dedi. Neden böyle oldum bilmiyorum ama çöktüm birden tansiyonum yükseldi evde yatıyorum şimdi. ben ne yapıcam şimdi

Sabah ac karnina iki kasik pekmez.gece sut muz.porotein hergun.sabahlari iki yumurta kasar ve yesillik yersen bir haftada toparlar.merak etme.ben iki haftada 600 gr aldirdim bu sekilde.hic stres yapma cok normal

Canim her seyden once sakin ol tansiyon cok onemli dusurmeye calis sarimsakla falan. Allah saglik versin kilo dogunca da alir. Hatta sen onu tombik yaparsin. Takilma kilosuna

Allahm maaaşallah yaa ben böyle tatlı bi vampir görmedim hayrlı olsun canım,her bebek fotoğrafna gözlerim doluyo,bu güzel aile resmi hiç bozulmasn inşallah hep böyle mutlu olun

üzülme canım arkadaşım 35+2 de cumartesi doğum yaptı 2500 kg,bebek gayet sağlıklıydı,moralini bozma 37.haftanada girmişssin küveze girmez olumsuz düşünmeyelim,sakin ol annesi

Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun
masallah Ruzgar pasaya hemen acmis gozleri :))

tecrübeli annelerden fikir bekliyorum. bebeğim ilk 10 gün hep sapsarı kaka yapıyordu . bu beş gündür sarı yine var ama aralarda yeşilimsi renk de var. normal mi ??? bu konuda fikri olan var mı ??
Cnm bizim de önce yeşil sulu idi simdi sarı sulu bazen katı sulu karışık yapıyor doktoru aramıştık ishal mi diye normal dedi

Oy maşallah paşama tam laz uşağı yav
Hayırlı uğurlu olsun bitanem. Doğdu doğacak derken şimdi kucaklarımızdalar,verene şükürler olsun. Bi ara bi görüştürelim şunları.
Iyiki dogmusum der gibi :) keyfi yerinde masallah
Allah nazarlardan korusun insallah

Ay maşallah bebişe cok tatlı Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün

Bende bu hafta dr.a gittigimde bebek 15gun onceye gore zayif cikti sonra olce olce 100gr almis cikti
benimde cok canim sıkildi
dr. Acaba protein kacagi olabilir mi dedi,yuzun falanda degismis dedi odem yapmis galiba
sık idrara cikiyormusun dedi
okadar cok su iciyorum hic tuvalete gitmiyorum dedim.galiba bu yuzden test yapmadi
4000gr a yakin dogar dedigimiz bebek 3000gr dogarsa bayram edicem
sende takma kafana eger bi problem yoksa
Insallah test sonuclarin normal cikar

canım gözün aydın ağrın sancın varmıydı ki bianda suyun geldi bebeğin kilosu nasıl doktorlar demiştir korkulcak bişey olmadığını..dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…