Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Huzursuz bacak sendromu yaşayan ve bu yuzden uyumayan var mi, 1 aydir hic gecmedi bacağımı sallamaktan helak oldm

Hamilelik önceside yaşadığım birşeydi
Hamilelikle daha yoğunlaştı
Magnezyum vs kar etmedi
Yüksek kalın bir yastığı bacaklarımın arasına yerleştirip kendimi sağa sola savura savura uyumaya çalışıyorum
Bir çözümünü bulamadım

Beni de ekleyin.
Gelip giden bel ve kasık ağrılarım var. Bugün muayene çıkışı ağrın olabilir dedi ve oldu. Muayene rahattı acı hissetmedim ama ağrılar geliyor gidiyor.
Aralarını saydım 10-15 dk da bir duruyor ama çok ciddiye almadım şimdilik. Lekelenme de olabilir demişti ki o da oldu. Kahverengi-pembe akıntım oldu.
Hayırlara gitsin bakalım.

Geliyor olmasın
Çatı muaynesi doğumu tetikliyor diyorlardı genelde. Duş falan alsana canım, rahatlatır belki
Benimde 30dk arası olan kasılmalarım var dikiliyorum bugün gelmesin, cumartesi temizlik var. O bitsin öyle

Çok komik şekilde 5 dk da 1 e düştü. Ben bi duş alayım konuşuruz şgkfkdjsjs

Eklentiler

• image.png
    101,9 KB · Görüntüleme: 101
Huzursuz bacak sendromu yaşayan ve bu yuzden uyumayan var mi, 1 aydir hic gecmedi bacağımı sallamaktan helak oldm
O salak saçma hastalık bende de war doğumdan öncede sonrada hiç geçmedi dahada arttı. Resmen sinirimle oynuyor beynim de zonkluyor dizden aşağısını kopartip atasim war

Duş aldım duş başlığıyla sıcak kompres uyguladım belime ve kasık bölgesine, biraz rahatladım gibi kızlar. Bilmiyorum tekrarlar mı , ,genelinde adet ağrısının şiddetlisi, çok çok rahatsız etmeyen ama düzenli tekrarlayan bir ağrıydı. Şuan bağırsaklarımda hareketlenme var sadece. Öyle tahmin ediyorum çatı muayenesiyle alakalı bir durum. Belli de olmaz tabi yarın bebemin fotosunu atarım size belki. Ben uyumayı deneyeyim öperim hepinizi.

Gaz dir o gaz
Hadi hayırlısı kimse resim atmadı ya sana nasip olur belki
Iyi geceler herkese @dıptısdıptıs bu gecede olmadı sen yarın geceye enerji topla canım

Canim bende hep oyle diyordum. Temizlik bitsin oyle gelsin. Temizlik yaptim tamam artik gelebilir zeynep hanim dedim ve aksam uzeri kontrole gittigimde doktor hastaneye yatisini yapalim gelsin artik dedi bizim sozumuzu dinliyor bu veletler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…