Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar gözünüz aydın rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ne mutlu size rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin hem 9 ayımızı hemde sağlıcakla kucağımıza alisimizi.
Drymlh olbey
Canım allah yardımcın olsun eşinle tez zamanda kavusursunuz inşallah miniginide yetişir. sinemnur

Selam herkese.. Sayfalari okuyamadim henuz. Herkes iyidir umarim. Elif beren 10.11de 2650gr 49cm olarak dogdu :)

Ikimiz de iyiyiz. Henuz kalkmadim yeni birseyler yemeye basladim. Insallah sonrasi da kolay olur. Hepinizi opuyorum
Allahim anali babali buyutsun cnm,hosgeldi elif berenIyi olmaniza cok sewndm.Saglikla evinize donmeniz dilegiyle insallah

sinemnur bebişle konuş biraz daha sabretsin. eşin gelmeden umarım gelmez bebişin düşünmemeye çalış az günü kalmış zaten. sağlıkla kal
Canım sürekli anlaşma yeniliyoruz bebişimle, gece sayıyoruz artık, az kaldı çokşükür, çok merak ediyorum seni,bebişi, nasıl gidiyor tatlım, sağlıkla kalın siz de, sevgiler...

Canım çok teşekkür ederim, amin hepimizin inşallah, senin sezaryen günün netleşmişti değil mi?

Kızlar bu detaya takılmak istemezsim ama merak işte, şimdi bebişlerimiz kese içerisinde sudalar, normal doğumda su boşalıyor,bebek ya keseyle ya da kesesiz vaziyette doğuyor, peki sezaryen olduğunda deriye kesi atılıyor, sonrasında da içeride bebeğin kesesi mi patlatılıyor ve bebeğin suyu içeriye mi akıyor, böyle açık açık sorduğum için kusura bakmayın, merakımı yenemedim

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Hadi gözünüz aydın canım. Hoşgeldi Elif Beren hanımİnşallah kolayca toparlanırsın. Öpüyoruz ikinizi de.

Oyyy masallah sizde kurtuldunuz gozunuz aydin
Allah anali babali buyutsun insallah
darisi biz bekleyen hamislerin basina olsun

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah darısı başımıza inşallah

olbey tebrik ederim Rabbim sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Çok sevindim sağlıkla büyüsün

olbey gozunuz aydin Rabbim sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin., darisi basimiza ,,, nasil gecicek bu 20 gun

maşşalah, birlikte uzun mutlu ömürler dilerim :)

Maşallah Allah anali babali büyütsün ☺

Elif Beren hoşgeldi seninde gözün aydın canm, kızının sağlıklı sıhhatlı bol gülücüklü ömrü olsun inşallah

Hayırlı olsun sağlıklı şekilde kucağına almışsın Allah analı babalı büyütsün.

Allah analı babali büyütmek nasip etsin canım darısı hayırlısıyla bizim basimiza inşallah

Allah analı babalı büyütsün insallah umarım en kısa zamanda toparlanirsin

Masallah ne güzel haber sağlıklı güzel günler sizin olsun

Allahim anali babali buyutsun cnm,hosgeldi elif berenIyi olmaniza cok sewndm.Saglikla evinize donmeniz dilegiyle insallah

Guzel dilekleriniz icin cok cok saolun :) Darisi saglikla hepinizin basina insallah...

Selam hanımlar, ben de konuyu takipteyim sürekli, ancak yeni yazıyorum. Muhtemelen normal doğum yapacağım, ondan yazıyorum aslında, fazladan bir tecrübe olur herkese. Zaten ikinci doğumum olacak. İlki 2,5 sene önce normal oldu yine. Korkutmak istemem, ancak çatı muayenesi tetiklemişti benim doğumumu. Muayeneden 2 gün geçmedi sancım geldi. Sancıyı merak edenler olmuş, ben hemen anlamıştım ilk sancıda. Bir anda sancı giriyor adet sancısı gibi sonra birden tamamen kesiliyor. Yani iki sancı arasında hiç bir ağrınız olmuyor. Bu genelde en yaygın belirti. Sancıların arası 2 dk olduğunda bile iki sancı arası tamamen rahatlıyorsunuz. Hatta yorgunluktan bayılır gibi uyuyup sancıyla uyanıyordum. Çatı muayenesinde de biraz kasmıştım kendimi, ondan da tetiklenmiş olabilir tabii. Benim suyum da gelmemişti, doktor patlattı suyumu. Bu kez bir aksilik olmazsa sancılarım 5 dkda bire düşmeden gitmeyeceğim. Bu arada 35 yaşındayım. Benden genç olanlara tavsiyem, normal doğum istiyorsanız, ama doktorunuz belirsiz nedenlerle sezaryen diyorsa ısrarcı olun. Bu sizin bedeniniz ve sizin bebeğiniz. Hele ki yaşınız daha ufaksa çok daha rahat doğurursunuz. Şöyle düşünün, sezaryen gerçekten bu kadar mecburi olsa insanlık ilerlemezdi binlerce yıldır. Şimdi bakınca neredeyse normal doğum yapan kalmadı, herkese bir sebep buluyor doktorlar. Bu sebepleri iyi araştırın. İlk doğumumda türkiye'deydim, şimdiki almanya'da olacak. Ne çatı muayeneleri, ne kilo takipleri var. Hala bilmiyorum kiloyu boyu filan. Kimse bu bebek büyüdü normal olmaz, çatına bakayım ona göre normal demedi. Direkt normal gözüyle bakıyorlar. Bir sorun çıkarsa zaten sezaryen olabilir. Ultrasonla 3-4 muayenede bir bakıyorlar. Ben en son 2 ay önce gördüm kızımı. Kafası aşağıda mı ona baktı sadece sonrasında doktor. Bir de nstye giriyorum 2 seferdir. Son hafta muayeneleri 2 haftada bir oluyor. Öyle yani, biraz anlatayım dedim. Doğumum normal olursa yine anlatırım, umarım normal olur. Ben de seZaryenden çok korkuyorum, ameliyat olursam kızımla da ilgilenemem diye Tadını çıkarın bu zamanların, karnınızda ne kadar uzun kalırsa o kadar iyi bebiş için.

Doğum yapanlara da hayırlı olsun diliyorum, umarım bool sütlü, iyi uykulu ve koliksiz günleriniz olur

Bir de son olarak kedi meselesini biz de yaşadık söyliyim, bizimki kızım doğduktan sonra pek yaklaşmadı uzunca süre. Epeyve yabancıladı. Sonra bunalıma girdi, yani o zamandan beri hala bir mutsuz, bunalımlı. Hiç öyle çok iyi anlaşamadılar. Ama öyle bir durum ki, oğluşum benim çocuğumdan farksız, diyen ben, gerçekten aslında ne kadar farklı olduğunu anladım kızım uyurken ses yapsa azarladım filan. Asla eski ilgiyi gösteremedim... Yani umarım sizde öyle olmaz ve çok iyi anlaşırlar. Ama bizde pek de iç açıcı gitmedi. Bakalım ikinciye nasıl yaklaşacak

Uzun oldu hanımlar, size sıkıntısız rahat bir uyku dilerim!!

Canım çok teşekkür ederim, amin hepimizin inşallah, senin sezaryen günün netleşmişti değil mi?
Benim belli oldu canım ağustosun finalini ben yapicam allah dan bi mani olmazsa tabi benimle birlikte 31 ağustosta doğuran arkadaşlarımız olmazsa
Yarın son kez oğlumla ultrason randewumuz war
Zaman hem hiç geçmedi hemde nasıl geçti anlamadım. Korkular telaşlar her an birşey olucak korkusu tutundumu acaba derken ilk kipirdamalari neden kıpırdamıyor yoklamaları.... bulantilar stres ler etrafdakilere kulak asmalar sinirlenmeler.... kilo aldım catladim diyip göbeğine bakıp bu nasıl bir mucize diyip duygulanmalar....
Işte bunların hepsi 1 hafta sonra biticek we oğlum büyüdükçe hepsi hiç yaşanmamış gibi birer anı olarak kalacak tıpkı kızım da yaşadığım gibi...
Eminim hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz dur çok şükür az kaldı canım.

Selam herkese.. Sayfalari okuyamadim henuz. Herkes iyidir umarim. Elif beren 10.11de 2650gr 49cm olarak dogdu :)

Ikimiz de iyiyiz. Henuz kalkmadim yeni birseyler yemeye basladim. Insallah sonrasi da kolay olur. Hepinizi opuyorum
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ayy ben ne zaman dogurucam yaa☺☺☺icimden bir ses eylul 2 diyor ☺☺☺ tahmini olan var mi
Ben her doktor kontrolune gittiğimde buyrun doğuma alalım sizi demelerini istiyorum :)) gerçi daha çok küçük ama 36yi bitiriyoruz artik gelebilir diyorum bencilce ne bileyim ilk çocuğum çok merak ediyorum yüzünü, kokusunu, annelik duygusunu, bazen çok ilginç bi şekilde özlüyorum hic görmesem de...

Çok güzel canım,sağlıkla gelsin minik meleğinizinşallah, sen de tecrübelisin, 2.çocukta işin bizlere göre hem kolay hem zor, Allah hepimize yardım etsin.
Sen de 39.haftayı tamamlamış olacaksın inşallah, benim bu konuda da netbilgim yok, ta ki geçen aya kadar bebek asıl kiloyu son ayında alıyor diye biliyordum,meğer son haftalarda günde sadece 15 gram alıyormuş, 2 hafta kalsa içeride 200 gramcık yani,tabii kilo tek problem değil,sadece bakımı daha kolay, emme vs. refleksleri daha gelişmiş deniyor o açıdan önemli,yoksa sağlıklı olsunlar küvöz ihtiyacı vs olmasın önemli olan o.Hal böyle olunca 37 mi 38 mi 39 mu hangi hafta olduğu sanırım ciğer gelişimi açısından kritik oluyor, onu da anne karnında görüp, sezaryen tarihini ona göre vermeleri mümkün değil demek ki, 1eylülde doktorum bize soracak muhtemelen, 5 eylül kendi ameliyat günü, 9 eylülü ben istiyorum, son günler su azalması vs. durumlarından da çekiniyorum, evde bildiğin havuzdan çıkmış gibi terlediğim için iç çamaşırımdaki ıslaklığı ayırt etmeme imkan yok. O yüzden beklemek ve beklememek arasında çok kararsızım ben de, tabii doktorum yönlendirecektir ama ben şimdiden alternatiflere kafa yorup kendimi nasıl zorlayabilirim egzersizleri yapıyorum zihnimde, iyi ki oğlum annesi gibi yengeç burcu olmayacak
Hamileliğimin her safhasını özleyeceğimi şimdiden hissedebiliyorum sadece ve sadece bu sıcaklarla olan imtihanımızı her daim kötü hatırlayacağım, ben ki yaz, temmuz çocuğu, ben ki 45 derece antalya sıcağında ıstakoz gibi güneşlenip gıkı çıkmayan ben, kardan kıştan tırsım tırsım korkan ben, kar kış hayali kuruyorum, bildiğin pencere önünde yağmur duası ediyorum, inşallah hayırlısıyla kurtulalım hepimiz, sevgiler canım...

Hem doğumla ilgili bilgiler hem kedişle ilgili bilgiler çok açıklayıcı oldu :) bizim kedi zaten bi hassas bizi 2 gün görmese evde başkası ona yem verse stresleniyor stresten hastalanıyor ... şimdiden ilgi arsizi bebekle nolur oy oy çok zor. Yaşayıp göreceğiz artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…