• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
valla canım ben 30.haftada girdim 32,33,34 ....diye herhafta gircekmişim.aç tok diye bişey denmedi.benim elime bi cihaz vermediler.o kendi sayıyo kalp atımını
Hımm değişiyor demekki hastaneden hastaneye canım bende nasıl olcak bilmiyorum internette öyle yazıyor diye verecekler cihazı diye düşündüm

tembelanne tembelanne canım ya ben de okumuştum ama hep iyi düşünmek istedim. öyle olumsuzluklar olsaydı tahliller de çıkardı diye düşünüyorum. of yaaaaa canım sıkıldı. rahmin duruşuna göre aşapı dönüp durması daha rahatken niye dönmüyolar anlamıyorum:KK42::KK42:

kızlar benim bebeğimde makat gelişli,dönecek gibi de gelmiyo hem bana hem dr a çünkü baştan beri konumu hep aynı,bu dr un da dikkatini çekti.Ama önemli olan onun sağlkla dünyaya gelmesi,ilk sezeryanı biz yapmıcaz sonuçta bunu kafama takmıyorum.ki baş gelişli olanlarında çoğu sezeryan oluyo çeşitli sebeplerden:110::110:

Bizim bebeklerin başı yukarda olduğu için başı daha büyük olabiliyor beklenenden
Yani 35. Haftada baş çevresi 38. Hafta büyüklüğüne gelmişti benim.
Dr doğum kanalına yerleşseydi başı bu kadar büyüyemezdi Dedi. Şimdi başı yukarda sıkışmıyor dar yerde değil diye büyüyüp duruyor normal doğumda büyük başlar sıkıntı hep.

YouTube da breech baby diye aratınca bir video var link ekleyemedim bir bakmanı isterim
Ne güzel müdehale etmiş doktor bebeğe
Dr un çevirdiği bir sürü video var internette canım benim hepsini izledim. çoğu kolay bi iki dakikayı almıyor.bitane el ve ayak üzerinde yürüdüğü var yapabilir miyim bilmiyorum . breech baby diye yazınca ilk sıralarda çıkıyor

Bizim bebeklerin başı yukarda olduğu için başı daha büyük olabiliyor beklenenden
Dr doğum kanalına yerleşseydi başı bu kadar büyüyemezdi Dedi. Şimdi başı yukarda sıkışmıyor dar yerde değil diye büyüyüp duruyor normal doğumda büyük başlar sıkıntı hep.
kesinlikle canım baş yukarda olduğu için gelişimi rahat. sezeryan en iyisi böyle durumda. bu seferde korkum sezeryan tarihinden önce sancım tutarsa bebek o şekilde rahim kanalına girerse. bir sürü soru kafamda.

Bu arada bebisin kafasi 2 hafta önde gidiyor. Doğum şekli için 37. Haftada net konuşuruz dedi. Cati muayenesinden korktugumu soyledim ben anlarim zaten dedi kimin normal dogurup kimin doguramayacagini dedi. Sen benim 2 parmakla muayeneme izin vermezsen oradan 3 kilo bebek nasil cikacak dedi :) kendini sartlama ama dedi belki catin çok musait olacak cok kolay bir dogumun olacak dedi

Günaydın benmm bebiş de hala dönmedi yan yatıyor cok net hissediyorum doktorumla konuşacağım bu konuyu zaten sezaryen düşünüyorum ama bu saydığın riskleri hiç duymamıştım :KK43:(
Canım
Teşekkür ederim kizlar cevaplar için makat gelişi nedenlerini okuyunca anneye bağlı nedenler vardı o nedenler bende yok bebeğe ait neden lerde olumsuz şeyler yazıyordu baya arastirdim.Aslında herşey nasip kanama ikili testin kötü çıkması felan baya gerildim.son döneme girince stres yaptim.neyse yapacak bişey yok zaten kapalı kutu.Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
hiç korkma canm ben kendim de ters gelmişim dünyaya ilk bebegimde bu sebeple sezeryan malesef ama hiiic bi sıkıntımız yok çok şükür gayet sağlıklı ve akıllı bi çocuk şimdi sanırım yine ters bebegim ama bundada testler gayet sağlıklı gösteriyo ınş oyle de olur içini rahat tut yani

Canım

hiç korkma canm ben kendim de ters gelmişim dünyaya ilk bebegimde bu sebeple sezeryan malesef ama hiiic bi sıkıntımız yok çok şükür gayet sağlıklı ve akıllı bi çocuk şimdi sanırım yine ters bebegim ama bundada testler gayet sağlıklı gösteriyo ınş oyle de olur içini rahat tut yani
Inşallah canim tüm bebekler sağlıkla gelsin çok sağol

Canim benimkinin basi asagida ama 2 hafta buyuk kafasi da kendisi de.

Canım

canım ilki de bu neden den sezeryan demişsin. kaç haftalık doğdu peki ? benim korkum makat gelişi olarak sancı tutarsa rahim kanalına girerse . of bu ay da bu stresle

Back
X