- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 37
Canim benim Allah yardimcin olsun.ne zaman basladi bu agrilar tam olarak.bugun ben drumla telde gorustum senin soyledigin sikayetleri bana sordu.neden sordu bilmyrum.ama agrilarin cok siddetliyse doktoruna gorun.insaallah bunlar rahmin genisledigi icin olan agriladir.bende de oluyor cunku.Şuanda çokta agrim var canim ya sol kasikima bıçak batıyor belimde odun var rahminde aşağıya çekilio adet ağrısı gibi ama çok fazla iki gundur biseycim yokttu. En son düştüğünde de böle ağrıların vardı . dua et ne olursun çok korkuyorum( negatif dusubmicrm dior um ama elinde degil
Acile git bence cnm ayni ağri iseŞuanda çokta agrim var canim ya sol kasikima bıçak batıyor belimde odun var rahminde aşağıya çekilio adet ağrısı gibi ama çok fazla iki gundur biseycim yokttu. En son düştüğünde de böle ağrıların vardı . dua et ne olursun çok korkuyorum( negatif dusubmicrm dior um ama elinde degil
Aa bizde gormedik daha ama bir aydir progestan kullaniyoruz nolur bolmaz diye bence doktoruna bidaha danisEdiyor canim ben hala yerlesme kanamasi olmasindan suphelnyrm.kanama falan yoktu aslinda muayine masasindan kalkip peceteye silince kanama oldu ve halada devam ediyor.bende senin gibi progestrn vs.sordum bebegi gormeden baslanmaz dedi kestirdi atti
Aa bizde gormedik daha ama bir aydir progestan kullaniyoruz nolur bolmaz diye bence doktoruna bidaha danisEdiyor canim ben hala yerlesme kanamasi olmasindan suphelnyrm.kanama falan yoktu aslinda muayine masasindan kalkip peceteye silince kanama oldu ve halada devam ediyor.bende senin gibi progestrn vs.sordum bebegi gormeden baslanmaz dedi kestirdi atti
Evet hibor da iğne. İlk clexane kullanmıştım, sonra hibor verdi. Clexane iğnesi daha ince olduğu için az acıtıyordu. Bu biraz daha fazla acıtıyor.Bende clexan 0.8 kullaniyorum onu kullaninca coraspirine gerek yok dedi hibor dediginizdemi igne.
Ayy yok ya kemik erimesi için filan bişey vermedi. Bu tedaviler hep sıkıntılı. Bir yerden düzeltirken on yerden bozuyorlarIlk zamanlar oyle konusurlar sen motelini yuksek tut inşallah birsey olmaz
Insallah hepimiz duyariz pitpitları ve 9 ayimiz sorunsuz gecer
Amin
Ben annem disinda kimseye soylemedim bence 3 ayi tamamlayama kadar bekle cunku hep risk oluyor o zamana kadar
Miden yanmamasi icin kabuklu tahillardan uzak durman gerekir cnm mercimek gibi
Benim kasik agrim oluyor gun icinde cinlama da bugun oldu normaldir herhalde vicut degisiyor sonuçta
Hibor da kemik erimesi yapiyormuş doktorun onlem olarak birsey verdi mi
O ne demekmis oyle sey mi olur o ignelerin cok ciddi yan etkisi var pihtilasman yoksa bos yere ne diye vurulacakmişsin. Bana cok saçma geldi. Kemik erimesi yapiyor o igneler durduk yere vurulacak birsey degil.
Nasıl oldun canım? İnş sıkıntılı bişey yoktur.Şuanda çokta agrim var canim ya sol kasikima bıçak batıyor belimde odun var rahminde aşağıya çekilio adet ağrısı gibi ama çok fazla iki gundur biseycim yokttu. En son düştüğünde de böle ağrıların vardı . dua et ne olursun çok korkuyorum( negatif dusubmicrm dior um ama elinde degil
Insallah sağlıkla devam eder canım. Ben cuma günü gittim şükür çok çok küçük kese gözüküyo dedi dr çarşamba tekrar gel kese büyüyomu bakalım dedi. Ben günde 2 progestan 1 coraspin 1 folbiol kullanıyorum.Amin insallah.. bir kimyasal gebelik gecirdim insallah bu kez hersey yolunda gider.. carsamba gunu dr.a gidiceksin sanirim yanlis okumadiysam.. ilk kez mi gidiceksin? Ben de hemen gitmek istiyorum ama bi taraftan da bu kez beklicem diyorum gecen sefer mutlulugum kisa surmustu...
ben de perşembe gidicem inşallah güzel haberler alırız :)teyzoşkolarr biz perşembe kese görmeye gidicez .. 2 kaybım oldugu ıcın endişelerim cok ama kendıme söz verdim olumsuz kesınlıkle dusunmıcem dualara sıgındık.. İnşallah herşey yolunda olur... Bide kalp atısı duyarım bırd e 9 ayı görürsemmm
Günaydın canım. Bende de 2 haftadır ara ara lekelenmeler oluyor. Doktorum proluton iğne verdi ve dinlenmemi söyledi. Ne zaman kalkıp azıcık dolansam yine oluyor. Bol bol yat, acil ihtiyaçlar hariç kalkma. Progesteron içeren birşey kullanıyor musun?Kizlar gunaydin.. Hamileligimi ilk ogrendigimde hcg degerim 41.29 cikmisti.. Dun kan testini yeniledim cok sukur artmis 1385 cikti.. Hersey yolunda gidiyor diye sevinirken dun tuvalete gittigimde kahverengi lekeler gordum ic camasirimdacok korktum kizlar.. Normal mi sizce? Yarinda dr kontrolum var. bugunde gelirse ne yapicam.. Nolur bir akil verin
Tabii ki pozitif. 5 in üstü pozitif canım. Seninki baya büyümüş de maşallah. Hayırlı olsun.Selam kizlar kan testinin sonucuna internetten baktim asm ogleden sonra gel dedi
Sonuc 1321.1 cikmis. Ben bu degerlerden hic anlamiyorum bir bilen söylesin bana lutfennnnn pozitifmi????
Ay canim sagol catladim nedir bu pozitif mi diye cok sukurTabii ki pozitif. 5 in üstü pozitif canım. Seninki baya büyümüş de maşallah. Hayırlı olsun.
Slm kizlar, bizde bugün kalp atislarini duyduk çok şükür bebisimizin, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu...
Evet canim pozitif aramiza hosgeldin. :)Selam kizlar kan testinin sonucuna internetten baktim asm ogleden sonra gel dedi
Sonuc 1321.1 cikmis. Ben bu degerlerden hic anlamiyorum bir bilen söylesin bana lutfennnnn pozitifmi????
kızlar ben bugun doktora gittim ilk defa bugun normalde benım adet gunumdu doktor keseyı henuz cok yenı dedıgı ıcın goremedı carsamba tekrar randevu verdı eger karından goremezsem vajınal bakıcam dedı. benim merak ettiğim şu siz keseyi görmeden ailenize söyledinizmi? ben paylaşmayı cok istiyorum fakat esım cok garantıcı.. keseyı gormeden soylemeyelım dıyo.