2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim benim Allah yardimcin olsun.ne zaman basladi bu agrilar tam olarak.bugun ben drumla telde gorustum senin soyledigin sikayetleri bana sordu.neden sordu bilmyrum.ama agrilarin cok siddetliyse doktoruna gorun.insaallah bunlar rahmin genisledigi icin olan agriladir.bende de oluyor cunku.

Acile git bence cnm ayni ağri ise

Ediyor canim ben hala yerlesme kanamasi olmasindan suphelnyrm.kanama falan yoktu aslinda muayine masasindan kalkip peceteye silince kanama oldu ve halada devam ediyor.bende senin gibi progestrn vs.sordum bebegi gormeden baslanmaz dedi kestirdi atti
Aa bizde gormedik daha ama bir aydir progestan kullaniyoruz nolur bolmaz diye bence doktoruna bidaha danis

Ediyor canim ben hala yerlesme kanamasi olmasindan suphelnyrm.kanama falan yoktu aslinda muayine masasindan kalkip peceteye silince kanama oldu ve halada devam ediyor.bende senin gibi progestrn vs.sordum bebegi gormeden baslanmaz dedi kestirdi atti
Aa bizde gormedik daha ama bir aydir progestan kullaniyoruz nolur bolmaz diye bence doktoruna bidaha danis

Ayy yok ya kemik erimesi için filan bişey vermedi. Bu tedaviler hep sıkıntılı. Bir yerden düzeltirken on yerden bozuyorlar

Nasıl oldun canım? İnş sıkıntılı bişey yoktur.

Kizlar gunaydin.. Hamileligimi ilk ogrendigimde hcg degerim 41.29 cikmisti.. Dun kan testini yeniledim cok sukur artmis 1385 cikti.. Hersey yolunda gidiyor diye sevinirken dun tuvalete gittigimde kahverengi lekeler gordum ic camasirimda cok korktum kizlar.. Normal mi sizce? Yarinda dr kontrolum var. bugunde gelirse ne yapicam.. Nolur bir akil verin

Insallah sağlıkla devam eder canım. Ben cuma günü gittim şükür çok çok küçük kese gözüküyo dedi dr çarşamba tekrar gel kese büyüyomu bakalım dedi. Ben günde 2 progestan 1 coraspin 1 folbiol kullanıyorum.

ben de perşembe gidicem inşallah güzel haberler alırız :)

Selam kizlar kan testinin sonucuna internetten baktim asm ogleden sonra gel dedi

Sonuc 1321.1 cikmis. Ben bu degerlerden hic anlamiyorum bir bilen söylesin bana lutfennnnn pozitifmi????

Günaydın canım. Bende de 2 haftadır ara ara lekelenmeler oluyor. Doktorum proluton iğne verdi ve dinlenmemi söyledi. Ne zaman kalkıp azıcık dolansam yine oluyor. Bol bol yat, acil ihtiyaçlar hariç kalkma. Progesteron içeren birşey kullanıyor musun?

Selam kizlar kan testinin sonucuna internetten baktim asm ogleden sonra gel dedi

Sonuc 1321.1 cikmis. Ben bu degerlerden hic anlamiyorum bir bilen söylesin bana lutfennnnn pozitifmi????
Tabii ki pozitif. 5 in üstü pozitif canım. Seninki baya büyümüş de maşallah. Hayırlı olsun.

Kızlar ben rahat olmaya çalışıyorum ama bazen öyle bi karamsarlığa kapılıyormu o an kopuyorum hayattan. Vesvese çok kötü bişey keşke hiç yapmasam. Çok su içtiğimden günde defalarca tuvalete çıkıyorum her gittiğimde kalbim ağzımda çarpıyo ilk işim peçeteyle kontrol etmek oluyo. Hamburger aklıma gelince iğreniyodum hep sürekli hamburgeri hayal edip iğrenmemin devam edip etmediğini kontrol ediyorum. Sürekli göğüslerimi yokluyorum. Halbuki dr a sordum göğüsler hep şiş kalmaz kimi zaman çok acır kimi zaman az acır dedi ama yok telkin etmek çok zor. Farkettim özellikle dr a gideceğim zaman artıyo bu hisler. Yarın dr kontrolüm var..Hemen dua ediyorum. Sizlerde dua eder misiniż? Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin.

Son düzenleme:

canım biz de eşin gibi düşünüyoruz (ben ve eşim yani) hatta kalp atışlarını beklemeyi düşünüyorum ben.

Bu arada eşim çok istekli şimdiden bebek arabalarına bakmaya başladı dur bakalım şu 3 ay bişey düşünmeyelim diyorum ama gelin görünki içimde neler yaşıyorum bebeğimin herşeyi hazır hayallerimde Allah nasip ederse..

Birde sabah 7.30da çıkıyorum evden akşam 18.30da geliyorum min. 10 saat sandalyedeyim. Dr a sordum sağlıklı gebelikse bunlar engel değil dedi. Rahat edicem diyosan rapor yazayım dedi siz öyle diyosanız gerek yok dedim 45 dk oturduktan sonra bi 10-15 dk ofiste dolan dedi. Benim hiç ağrım yok. Göğüslerim ve iştahsızlık dışında hiçbirşey yok. Bu da endişelendiriyo sanırım. Her şey günlük hayatımdakiyle o kadar aynı ki.. Sadece ne hikmetse haftasonu 1 kez istifra ettim.

Bulantısı olan arkadaşlara sormak istiyorum bulantı her sabah sürekli oluyo mu yoksa bazen oluyo bazen olmuyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…