Evet canim pozitif aramiza hosgeldin. :)
Sagol canim hosbuldum :)
Gozunaydin canim :)Dün doktordaydık çok şükür hiç sorun yok kesemizi gördük
Kanama için endişelenme yorma kendini dedi doktor da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim pozitif aramiza hosgeldin. :)
Gozunaydin canim :)Dün doktordaydık çok şükür hiç sorun yok kesemizi gördük
Kanama için endişelenme yorma kendini dedi doktor da
Benim 1 haftadr her sabah surekli oluyo olmayanlar cok sansli cunku ben su bile icemiyorm bi kac lokma yemekle yada krakerle günü geciriyorm kendimi hamileden cok hasta gibi hissediyormBu arada eşim çok istekli şimdiden bebek arabalarına bakmaya başladı dur bakalım şu 3 ay bişey düşünmeyelim diyorum ama gelin görünki içimde neler yaşıyorum bebeğimin herşeyi hazır hayallerimde Allah nasip ederse..
Birde sabah 7.30da çıkıyorum evden akşam 18.30da geliyorum min. 10 saat sandalyedeyim. Dr a sordum sağlıklı gebelikse bunlar engel değil dedi. Rahat edicem diyosan rapor yazayım dedi siz öyle diyosanız gerek yok dedim 45 dk oturduktan sonra bi 10-15 dk ofiste dolan dedi. Benim hiç ağrım yok. Göğüslerim ve iştahsızlık dışında hiçbirşey yok. Bu da endişelendiriyo sanırım. Her şey günlük hayatımdakiyle o kadar aynı ki.. Sadece ne hikmetse haftasonu 1 kez istifra ettim.
Bulantısı olan arkadaşlara sormak istiyorum bulantı her sabah sürekli oluyo mu yoksa bazen oluyo bazen olmuyo mu?
Canım doktorun çok haklı böyle şeylere kafanı takıp gebeliğini zehir etme kendine. İlla bir sürü belirti olacak diye bir şey yok kimisinin hiç midesi bulanmaz yorgun hissetmez kimisi hastanelik olur.Bu arada eşim çok istekli şimdiden bebek arabalarına bakmaya başladı dur bakalım şu 3 ay bişey düşünmeyelim diyorum ama gelin görünki içimde neler yaşıyorum bebeğimin herşeyi hazır hayallerimde Allah nasip ederse..
Birde sabah 7.30da çıkıyorum evden akşam 18.30da geliyorum min. 10 saat sandalyedeyim. Dr a sordum sağlıklı gebelikse bunlar engel değil dedi. Rahat edicem diyosan rapor yazayım dedi siz öyle diyosanız gerek yok dedim 45 dk oturduktan sonra bi 10-15 dk ofiste dolan dedi. Benim hiç ağrım yok. Göğüslerim ve iştahsızlık dışında hiçbirşey yok. Bu da endişelendiriyo sanırım. Her şey günlük hayatımdakiyle o kadar aynı ki.. Sadece ne hikmetse haftasonu 1 kez istifra ettim.
Bulantısı olan arkadaşlara sormak istiyorum bulantı her sabah sürekli oluyo mu yoksa bazen oluyo bazen olmuyo mu?
Canim ilk hamileligin mi yoksa 2. Bebis mi ondan mi suphe ediyorsun yani hani ilki boyle degildi gibi. Her hamilelik farkli arti yas faktoru var yasi genc olanlar daha farkli yaşıyor. Benim kizimda cok bulantim halsizligim olmustu ama agrim olmamisti ilk haftalar. Bunda ise bulanti halsizlik yok ama agrim var. Hic o neden oluyor bu neden olmuyor diye karamsarlasma sadece yasadigin herseyi dr.una aktar surekli en onemlisi o.Bu arada eşim çok istekli şimdiden bebek arabalarına bakmaya başladı dur bakalım şu 3 ay bişey düşünmeyelim diyorum ama gelin görünki içimde neler yaşıyorum bebeğimin herşeyi hazır hayallerimde Allah nasip ederse..
Canim cogumuz 4+2de kese falan goremedk ki benimki 5+2de 7.4mm cikmsti bence seninki cogumza gore iyi masallah dr neye dayanarak bunu soyledi anlamadm dogrusu.benim bi onceki gebeligm kimyasaldi kese falan olusmamsti ama olusma ihtimaline karsi progestan baslamisti dr boyle bi vurdumduymazlk olamaz bence kendine bu kadar sikinti yapmak yerine baska bi dr git icin rahat etsnKizlar bi el atin morelim bozuldu biraz.doktora gittim bugun 4+2yim 7mm cikti.nasil cokmu kucuk sizinkiler nasildi.muayinede vajinal olarak gordu.masaya yatarken dktr bi lekelenme falan yok dimi dedi yok dedim.yanliz masadan kalktim afedersiniz peceteye kahverengi lekelenme oldu.gecer dedik evde devam etti dtru aradim oda yapacak bisey yok bebegi gormeden bisey kullanilmaz dedi.bekleyin devamederse gelin kese bozulmusmu diye bakalim dedi.(cok sinirimi bozdu.hemen dusukmu soylenir)bundan once yine bos gebelik gecirmistim.kizlar yerlesme kanamasi olamazmi ya.bilemedim neyapsam cok uzuldum dusukmuki kese
Ewt cnm benim de faktor 13 te mutasyon var doktor yuzde 2 risk var dedi yani bu mutasyonda 100 kadindan 2 tanesinde 8. 9. Ayda bebek kaybi oluyormuş. Ben igne konusinda cok kararsiz kaldim bu denli kucuk bir oran icin kemik erimesi riskini almalimiyim bilemedim.Ayy yok ya kemik erimesi için filan bişey vermedi. Bu tedaviler hep sıkıntılı. Bir yerden düzeltirken on yerden bozuyorlar
Doktoruna danis canim hamileligin hicbir doneminde lekelenme pek iyi birsey degil. Progesteron hormonu tahlili yaptirirsan iyi olur cunku bu tur lekelenmeler progesteron hormonu yetersizliginden de kaynaklaniyor.Kizlar gunaydin.. Hamileligimi ilk ogrendigimde hcg degerim 41.29 cikmisti.. Dun kan testini yeniledim cok sukur artmis 1385 cikti.. Hersey yolunda gidiyor diye sevinirken dun tuvalete gittigimde kahverengi lekeler gordum ic camasirimda cok korktum kizlar.. Normal mi sizce? Yarinda dr kontrolum var. bugunde gelirse ne yapicam.. Nolur bir akil verin
Ah canim yaa insallah normaldir bu lekelenmeler.. Ben suan folik asit disinda bisey kullanmiyorum cunku ilk kez yarin gidecegim doktora..o igneyi ilk defa duydum progestan mi iceriyor ?Günaydın canım. Bende de 2 haftadır ara ara lekelenmeler oluyor. Doktorum proluton iğne verdi ve dinlenmemi söyledi. Ne zaman kalkıp azıcık dolansam yine oluyor. Bol bol yat, acil ihtiyaçlar hariç kalkma. Progesteron içeren birşey kullanıyor musun?
Anladim canim haklisin bende endise ettim bugun henuz bisey gelmedi.. Yarin doktor randevum var umarim ciddi bisey degildirDoktoruna danis canim hamileligin hicbir doneminde lekelenme pek iyi birsey degil. Progesteron hormonu tahlili yaptirirsan iyi olur cunku bu tur lekelenmeler progesteron hormonu yetersizliginden de kaynaklaniyor.
İnşallah canım haklısın ama iste bu cok farkli bi duygu hakim olmak cok zor. Iyi düşünmeye çalışıcam elimden geldiğince çalışıyorumda ama işte..Canım doktorun çok haklı böyle şeylere kafanı takıp gebeliğini zehir etme kendine. İlla bir sürü belirti olacak diye bir şey yok kimisinin hiç midesi bulanmaz yorgun hissetmez kimisi hastanelik olur.
Biz kadınlar gebeliğimizi öğrendikten sonra bebeğin annesi gibi hissediyoruz ama sağlıksız gebelikler kendi kendine sonlanıyor doğanın düzeni bu.
Benim sadece sabahları mide bulantım oluyor şu an ama hamilelikten midir bilmem, ilk birkaç saat hep öğürme refleksim oluyor sabahları.
İnşallah biz bu riskli günleri atlatıp büyüteceğiz bebeklerimizi göbeğimizde, sonra da sapasağlam doğuracağız nasipse.
Canim insallah saglikla hayirlisiyla kucagina alirsin.. Aklina kotu birsey getirme.. Bende dedim ay cok sukur lekelenme falan bisey yok diyodum ayni gun lekelenmem oldu.. Cagirmamak lazim bence kotuyuKızlar ben rahat olmaya çalışıyorum ama bazen öyle bi karamsarlığa kapılıyormu o an kopuyorum hayattan. Vesvese çok kötü bişey keşke hiç yapmasam. Çok su içtiğimden günde defalarca tuvalete çıkıyorum her gittiğimde kalbim ağzımda çarpıyo ilk işim peçeteyle kontrol etmek oluyo. Hamburger aklıma gelince iğreniyodum hep sürekli hamburgeri hayal edip iğrenmemin devam edip etmediğini kontrol ediyorum. Sürekli göğüslerimi yokluyorum. Halbuki dr a sordum göğüsler hep şiş kalmaz kimi zaman çok acır kimi zaman az acır dedi ama yok telkin etmek çok zor. Farkettim özellikle dr a gideceğim zaman artıyo bu hisler. Yarın dr kontrolüm var..Hemen dua ediyorum. Sizlerde dua eder misiniż? Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin.
aynı şeyleri bende hissediyorum canımİnşallah canım haklısın ama iste bu cok farkli bi duygu hakim olmak cok zor. Iyi düşünmeye çalışıcam elimden geldiğince çalışıyorumda ama işte..
Doğrudur canım ilk bebek Allah nasip ederse. Tamam canım dr da dedi bulantı olmak zorunda değil hem 5. haftadasin daha diye.Canim ilk hamileligin mi yoksa 2. Bebis mi ondan mi suphe ediyorsun yani hani ilki boyle degildi gibi. Her hamilelik farkli arti yas faktoru var yasi genc olanlar daha farkli yaşıyor. Benim kizimda cok bulantim halsizligim olmustu ama agrim olmamisti ilk haftalar. Bunda ise bulanti halsizlik yok ama agrim var. Hic o neden oluyor bu neden olmuyor diye karamsarlasma sadece yasadigin herseyi dr.una aktar surekli en onemlisi o.
İnşallah canım haklısın ama iste bu cok farkli bi duygu hakim olmak cok zor. Iyi düşünmeye çalışıcam elimden geldiğince çalışıyorumda ama işte..
Evet olumlu düşünmek lazım.Canim insallah saglikla hayirlisiyla kucagina alirsin.. Aklina kotu birsey getirme.. Bende dedim ay cok sukur lekelenme falan bisey yok diyodum ayni gun lekelenmem oldu.. Cagirmamak lazim bence kotuyu
Evet bulantılar genelde 7-8 hafta gibi başlıyor sanırım...Doğrudur canım ilk bebek Allah nasip ederse. Tamam canım dr da dedi bulantı olmak zorunda değil hem 5. haftadasin daha diye.
İnşallah yarın dr da iyi seyler duyucam o beni kalp atışına kadar idare eder:)
Amin canim insallahEvet olumlu düşünmek lazım.
En azından 10. haftayı filan atlatsak rahat ederiz biraz daha ama şimdilik 1-2 ay daha böyle.
İnşallah hiçbir sorun çıkmaz karşımıza.
Ayy evet canim yaa bol bol dua edelim rabbim kucağımıza almak nasip etsin. Sen iyi misin geçtimi lekelenme kaçıncı gün oldu bu yerleşmedir inşallah?Canim insallah saglikla hayirlisiyla kucagina alirsin.. Aklina kotu birsey getirme.. Bende dedim ay cok sukur lekelenme falan bisey yok diyodum ayni gun lekelenmem oldu.. Cagirmamak lazim bence kotuyu
Ahh zeynep4 ahh kendimize ediyoruz keşke biraz telkin edebilsek. Güzel düşünmeye gayret edelim canım. Allah hepimizin bebeklerini korusun. Amin.aynı şeyleri bende hissediyorum canım
yarım saatte bir tuvalete gidip kağıtla kontrol etmekten tahriş olucam
bende sürekli aynanın karşısına geçip gögüslerime bakıyorum büyüme varmı damarlar varmı diye içice manyak oldum bendede bulantı yok sadece aşırı derecede uykum oluyo ve halsizlik
Amin cnm insallah, canim ben suanda yatiyorum,cok kalkmamaya calisiyorum.. Bugun bisey gelmedi, umarim gelmez ben 5+3 oldum bugun..yerlesme kanamasi icin gec degil mi kiAyy evet canim yaa bol bol dua edelim rabbim kucağımıza almak nasip etsin. Sen iyi misin geçtimi lekelenme kaçıncı gün oldu bu yerleşmedir inşallah?