Bence olabilir, yerleşme kanaması tam da bu günlere denk gelir. Ayrıca kese boyutun da gayet iyi. Niye moralin bozuldu ki? Benim 4+5ken 5mmdi.Kizlar bi el atin morelim bozuldu biraz.doktora gittim bugun 4+2yim 7mm cikti.nasil cokmu kucuk sizinkiler nasildi.muayinede vajinal olarak gordu.masaya yatarken dktr bi lekelenme falan yok dimi dedi yok dedim.yanliz masadan kalktim afedersiniz peceteye kahverengi lekelenme oldu.gecer dedik evde devam etti dtru aradim oda yapacak bisey yok bebegi gormeden bisey kullanilmaz dedi.bekleyin devamederse gelin kese bozulmusmu diye bakalim dedi.(cok sinirimi bozdu.hemen dusukmu soylenir)bundan once yine bos gebelik gecirmistim.kizlar yerlesme kanamasi olamazmi ya.bilemedim neyapsam cok uzuldum dusukmuki kese
Hayırlı olsun canım, gözün aydın. Kesen kaç mmdi? Bebek kaç mmdi? Nabzı kaçtı? Benim de randevum yarın. Çok heyecanlıyım.Slm kizlar, bizde bugün kalp atislarini duyduk çok şükür bebisimizin, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu...
Kulak çınlaması ve burun tıkanıklığını ben de yaşadım, ama kısa süreli. Kasık ağrısı da çok yakınılan şikayetlerden. Çok kasılıp stres yapıyorsan karından da bakabilirler. Geç döllenme değilse görülür büyük ihtimal. Allah yardımcın olsun.Arkadaslar bide bana yardimci olsaniz.benim 4+5. Bu cuma ilk dr randevum var. Sol kasigim ozellikle yuruyunce artan bisekilde agriyor. Ama asil ilginci iki uc gundur garip biskilde kulagimda basinc hissi kulak cinlamasi ve burun tikanikligim var. Hamileligin ilk haftalarinda varmi kulak problemi yasayan?bide ben kendimi cok kasiyorum cuma gunu vajinal muayenedede kasilirsam zarari olurmu bebege
Tesekkur ederim canim Allah hepimizin yardimcisi olsunKulak çınlaması ve burun tıkanıklığını ben de yaşadım, ama kısa süreli. Kasık ağrısı da çok yakınılan şikayetlerden. Çok kasılıp stres yapıyorsan karından da bakabilirler. Geç döllenme değilse görülür büyük ihtimal. Allah yardımcın olsun.
Bende mthfr1298 hererozigot var oyuzden merak ettim canım.... Bundan sonrasını daha kolay geçirirsin inşaallah...Genetik cikti cnm ama hamilelik tetikliyor onun icin 9 ay boyunca clexan kullnckmisim.cok zordu bundan onceki hamileligimde
İğne kullanıyor muydun canım sen? Bende de mthfrler heterozigot. Corasprin ve hibor 3500 kullanıyorum.Bende mthfr1298 hererozigot var oyuzden merak ettim canım.... Bundan sonrasını daha kolay geçirirsin inşaallah...
Arkadasim ben 9ay hatta dogumdan sonrada enaz3ay kullancm coraspirin verdiklerini biliyoruzda test yapmadan igneye baslatanini bilmiyordum.onceden pihti ile ilgili bi hikayen varmiydiKızlar birşey sorucam doktorum bana kan pıhtılasması varmı dıe bakmadı sebebp olarakta sunu söyledı var ısede yok ısede rıske atamam coraspın ve clenax kullnıcakksın .. bosuna masraf yapma teste dedi... pekı ben 9 ay mı kullanıcam kan sulandırıcı ıgneyı
Bende clexan 0.8 kullaniyorum onu kullaninca coraspirine gerek yok dedi hibor dediginizdemi igne.İğne kullanıyor muydun canım sen? Bende de mthfrler heterozigot. Corasprin ve hibor 3500 kullanıyorum.
Arkadasim gobekten nasil yapiyorsun acimiyormu.sendemi clexan kullaniyorsun kendim yapamiyorum hala ya cunku cok yakiyor.hayatini nasil etkiledi bu rahatsizlik.allahtanki teskisi koymuslar.biliyorsun teshisi zor birazBende mthfr1298 hererozigot var oyuzden merak ettim canım.... Bundan sonrasını daha kolay geçirirsin inşaallah...
Ilk zamanlar oyle konusurlar sen motelini yuksek tut inşallah birsey olmazKizlar bi el atin morelim bozuldu biraz.doktora gittim bugun 4+2yim 7mm cikti.nasil cokmu kucuk sizinkiler nasildi.muayinede vajinal olarak gordu.masaya yatarken dktr bi lekelenme falan yok dimi dedi yok dedim.yanliz masadan kalktim afedersiniz peceteye kahverengi lekelenme oldu.gecer dedik evde devam etti dtru aradim oda yapacak bisey yok bebegi gormeden bisey kullanilmaz dedi.bekleyin devamederse gelin kese bozulmusmu diye bakalim dedi.(cok sinirimi bozdu.hemen dusukmu soylenir)bundan once yine bos gebelik gecirmistim.kizlar yerlesme kanamasi olamazmi ya.bilemedim neyapsam cok uzuldum dusukmuki kese
Insallah hepimiz duyariz pitpitları ve 9 ayimiz sorunsuz gecerMerhabaaa hepimize hayırlı olsuun=) İnşallah hepimiz keseyi görür kalp atışlarını duyarız. Ben 3 Ocakta test yaptım ve pozitif çıktı.Aynı gün yaptırdığım kan tahlilim 287 idi. Ogün doktorumu aradım 10 gün sonra gel dedi. Muhtemelen hem keseyi hem kalp atışını tek seferde halletmek için 10 gün sonrasına randevu verdi. Çarşamba gününü iple çekiyorum. Umarım sorunsuzz olur. Çok bekledik inşallah mutluluğumuz devam ederŞimdiye kadar sadece batma hissi ve nedendir bilmem sadece tek bir göğüste ağrı hissettim. Ama iştahım kesinlikle benim de kapalı.Henüz bulantı da yok... Sadece çoook büyük bir merak var o kadar
AminSlm kizlar, bizde bugün kalp atislarini duyduk çok şükür bebisimizin, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu...
Ben annem disinda kimseye soylemedim bence 3 ayi tamamlayama kadar bekle cunku hep risk oluyor o zamana kadarkızlar ben bugun doktora gittim ilk defa bugun normalde benım adet gunumdu doktor keseyı henuz cok yenı dedıgı ıcın goremedı carsamba tekrar randevu verdı eger karından goremezsem vajınal bakıcam dedı. benim merak ettiğim şu siz keseyi görmeden ailenize söyledinizmi? ben paylaşmayı cok istiyorum fakat esım cok garantıcı.. keseyı gormeden soylemeyelım dıyo.
Miden yanmamasi icin kabuklu tahillardan uzak durman gerekir cnm mercimek gibiKızlar merhaba bende şuanda aşırı bir mide yanması var ne yapsam geçer ne önerirsiniz uykum var uyuyamiyorum
Benim kasik agrim oluyor gun icinde cinlama da bugun oldu normaldir herhalde vicut degisiyor sonuçtaArkadaslar bide bana yardimci olsaniz.benim 4+5. Bu cuma ilk dr randevum var. Sol kasigim ozellikle yuruyunce artan bisekilde agriyor. Ama asil ilginci iki uc gundur garip biskilde kulagimda basinc hissi kulak cinlamasi ve burun tikanikligim var. Hamileligin ilk haftalarinda varmi kulak problemi yasayan?bide ben kendimi cok kasiyorum cuma gunu vajinal muayenedede kasilirsam zarari olurmu bebege
Hibor da kemik erimesi yapiyormuş doktorun onlem olarak birsey verdi miİğne kullanıyor muydun canım sen? Bende de mthfrler heterozigot. Corasprin ve hibor 3500 kullanıyorum.
O ne demekmis oyle sey mi olur o ignelerin cok ciddi yan etkisi var pihtilasman yoksa bos yere ne diye vurulacakmişsin. Bana cok saçma geldi. Kemik erimesi yapiyor o igneler durduk yere vurulacak birsey degil.Kızlar birşey sorucam doktorum bana kan pıhtılasması varmı dıe bakmadı sebebp olarakta sunu söyledı var ısede yok ısede rıske atamam coraspın ve clenax kullnıcakksın .. bosuna masraf yapma teste dedi... pekı ben 9 ay mı kullanıcam kan sulandırıcı ıgneyı
Kese boyutu iyi gibi geldi ama doktor oyle net konustuki sagolsun tereddutte kaldim.yapacakbiisey yok cogalinca gel kesenin bozulmasina bakalim dediBence olabilir, yerleşme kanaması tam da bu günlere denk gelir. Ayrıca kese boyutun da gayet iyi. Niye moralin bozuldu ki? Benim 4+5ken 5mmdi.
Ediyor canim ben hala yerlesme kanamasi olmasindan suphelnyrm.kanama falan yoktu aslinda muayine masasindan kalkip peceteye silince kanama oldu ve halada devam ediyor.bende senin gibi progestrn vs.sordum bebegi gormeden baslanmaz dedi kestirdi attiAman sakin olun stres şuanda yapmanız gereken en son şey
Lekelenme devam ediyor mu?
Bebeği görmeden nasıl ilaç veremem demek ne yahu. Arkadaşım daha hamile olduğunu yeni öğrendiğinde lekelenmesi var diye doktora tel açtı ve direk progestan başlattı.
Benim 5+3 iken 5,40 mm çıkmıştı boyu ve haftasına uygun demişti doktorum.
Yarın yeniden gidicem.
Cnm sana bir tavsiyem olacak ilk üc ay iliski olmasin. Cunku basta kanama veya lekelenme durumunda ilk ay cok dikkat etmek gerekiyor.Ediyor canim ben hala yerlesme kanamasi olmasindan suphelnyrm.kanama falan yoktu aslinda muayine masasindan kalkip peceteye silince kanama oldu ve halada devam ediyor.bende senin gibi progestrn vs.sordum bebegi gormeden baslanmaz dedi kestirdi atti
Pıhtı ile ilgili değil ama 2 kaybim varArkadasim ben 9ay hatta dogumdan sonrada enaz3ay kullancm coraspirin verdiklerini biliyoruzda test yapmadan igneye baslatanini bilmiyordum.onceden pihti ile ilgili bi hikayen varmiydi
Canim bende de akinti cok fazla oluyor.ayni pskolojiyle her seferinde kan mi acaba diye kontrol etmekten bi hal oldu.insaallah hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimizaKızlar 2 gundur hiç biseyim yoktu ne kaşık ne bel ağrısı korkuyordum belirti yok DİE şimdide ayakların usudu okadar fena agrim sancim varki yine korkuyorum. Ya bebeklerin yine bırakırsa beni. Dualara sigindim Rabbim sigindim. Kanamam mi var DİE WC ye gidiyorum sürekli akintim çok. Perşembe felsefe hayırlı sevinçli sonuçlar alsak
Şuanda çokta agrim var canim ya sol kasikima bıçak batıyor belimde odun var rahminde aşağıya çekilio adet ağrısı gibi ama çok fazla iki gundur biseycim yokttu. En son düştüğünde de böle ağrıların vardı . dua et ne olursun çok korkuyorumCanim bende de akinti cok fazla oluyor.ayni pskolojiyle her seferinde kan mi acaba diye kontrol etmekten bi hal oldu.insaallah hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza