- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Amin canım inşallah. Şu 3 ayı dolduralım Allahın izniyle sonra bi nebze rahatlayacağımı düşünüyorum. Hele hareketlerini hissettiğimizde çok daha rahat olucaz Allahın izniyle. Rabbim hepimize göstersin o günleri. Amin.Evet olumlu düşünmek lazım.
En azından 10. haftayı filan atlatsak rahat ederiz biraz daha ama şimdilik 1-2 ay daha böyle.
İnşallah hiçbir sorun çıkmaz karşımıza.
Öyle diyolar canım evet.Evet bulantılar genelde 7-8 hafta gibi başlıyor sanırım...
Hayirli olsun canim, hosgeldin aramiza.. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. Belirtilerin cok normal.. Cogumuzda devam ediyor bu uyku halleri falan :)Slm kızlar bende az önce ıdrar testi yaptım evde pozitif çıktı pers kan vereceğim ınş bende eylül Annesi olurum..çok heyecanlıyım..sol kasikta hafif batma var ve yoğun akıntı göğüs uclarim biraz sizlio ama belirgin agri yok aşırı uyku halide çabası... En son 15 aralık regl oldum 26 27 günde bir oluyorum normalde bugün 29.günüm direk çıktı testte ınş hepimiz için hayırlısı olur sağlıkla alırız evlatlarimizi kucagimiza
Ben de 5+2 yim bugün. Yat dinlen canım wc den başka bişeye kalkma sadece arada 3-5dk yürü sürekli yatmanında pıhtılasmaya sebep olduğunu söyledi dr. Kahverengiyse korkmayın diye biliyorum. Progestan kullanıyosun değil mi?Amin cnm insallah, canim ben suanda yatiyorum,cok kalkmamaya calisiyorum.. Bugun bisey gelmedi, umarim gelmezben 5+3 oldum bugun..yerlesme kanamasi icin gec degil mi ki
Canim ne güzel iste rahat bir hamilelik geciriyorsun bende ilk gebeligimde senin gibi 7.ayimi bitirene kadar calistim sandalye tepesinde oturdum hic sorunumda olmadi cok rahattim ne bulanti ne agri buda oyle olsun diye dua ediyorum ama bunda agrilar var hep korkuyorumBu arada eşim çok istekli şimdiden bebek arabalarına bakmaya başladı dur bakalım şu 3 ay bişey düşünmeyelim diyorum ama gelin görünki içimde neler yaşıyorum bebeğimin herşeyi hazır hayallerimde Allah nasip ederse..
Birde sabah 7.30da çıkıyorum evden akşam 18.30da geliyorum min. 10 saat sandalyedeyim. Dr a sordum sağlıklı gebelikse bunlar engel değil dedi. Rahat edicem diyosan rapor yazayım dedi siz öyle diyosanız gerek yok dedim 45 dk oturduktan sonra bi 10-15 dk ofiste dolan dedi. Benim hiç ağrım yok. Göğüslerim ve iştahsızlık dışında hiçbirşey yok. Bu da endişelendiriyo sanırım. Her şey günlük hayatımdakiyle o kadar aynı ki.. Sadece ne hikmetse haftasonu 1 kez istifra ettim.
Bulantısı olan arkadaşlara sormak istiyorum bulantı her sabah sürekli oluyo mu yoksa bazen oluyo bazen olmuyo mu?
Her hamilelik başka derler ya öyle aslında ama iste duygularıma söz geciremiyorum. Yarın dr kontrolü var ya bastı beni fenalıklar..Canim ne güzel iste rahat bir hamilelik geciriyorsun bende ilk gebeligimde senin gibi 7.ayimi bitirene kadar calistim sandalye tepesinde oturdum hic sorunumda olmadi cok rahattim ne bulanti ne agri buda oyle olsun diye dua ediyorum ama bunda agrilar var hep korkuyorum
Yok canim sadece folik asit kullaniyorum, ilk defa yarin gidecegim doktora, belki yarin verir banada.. Hayirlisi olsun hakkimizda.. Insallah yarin guzel haberler veririmBen de 5+2 yim bugün. Yat dinlen canım wc den başka bişeye kalkma sadece arada 3-5dk yürü sürekli yatmanında pıhtılasmaya sebep olduğunu söyledi dr. Kahverengiyse korkmayın diye biliyorum. Progestan kullanıyosun değil mi?
Sağol cnm aynen halsizlik var işte ev işi yapmak bile istemiyorum bir kızım 3.5 yaşında bicir bicir etrafımda dinlenmek ne mümkünHayirli olsun canim, hosgeldin aramiza.. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. Belirtilerin cok normal.. Cogumuzda devam ediyor bu uyku halleri falan :)
Hoşgeldin :)Slm kızlar bende az önce ıdrar testi yaptım evde pozitif çıktı pers kan vereceğim ınş bende eylül Annesi olurum..çok heyecanlıyım..sol kasikta hafif batma var ve yoğun akıntı göğüs uclarim biraz sizlio ama belirgin agri yok aşırı uyku halide çabası... En son 15 aralık regl oldum 26 27 günde bir oluyorum normalde bugün 29.günüm direk çıktı testte ınş hepimiz için hayırlısı olur sağlıkla alırız evlatlarimizi kucagimiza
Sen durumundan mutlaka bahset aramızda 1 gun var yarın ikimizde iyi haberlerle gelelim inşallah. Sen yarın kaçta gideceksin hastaneye?Yok canim sadece folik asit kullaniyorum, ilk defa yarin gidecegim doktora, belki yarin verir banada.. Hayirlisi olsun hakkimizda.. Insallah yarin guzel haberler veririm
Sağol cnmmm.. Amin hepimiz inssHoşgeldin :)
Tebrik ederim canım hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah sağlıklı.
Sabah 10:30 ta randevum canim.. ayy evet cok yakiniz.. Allah ayni donemde saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride gosterir insallah canimSen durumundan mutlaka bahset aramızda 1 gun var yarın ikimizde iyi haberlerle gelelim inşallah. Sen yarın kaçta gideceksin hastaneye?
Yarın icin ferahlamış bir sekilde dönüceksin hic kendini üzmeHer hamilelik başka derler ya öyle aslında ama iste duygularıma söz geciremiyorum. Yarın dr kontrolü var ya bastı beni fenalıklar..
Bulanti bazen geliyor ozellikle arabada yolculuk ederken....Bu arada eşim çok istekli şimdiden bebek arabalarına bakmaya başladı dur bakalım şu 3 ay bişey düşünmeyelim diyorum ama gelin görünki içimde neler yaşıyorum bebeğimin herşeyi hazır hayallerimde Allah nasip ederse..
Birde sabah 7.30da çıkıyorum evden akşam 18.30da geliyorum min. 10 saat sandalyedeyim. Dr a sordum sağlıklı gebelikse bunlar engel değil dedi. Rahat edicem diyosan rapor yazayım dedi siz öyle diyosanız gerek yok dedim 45 dk oturduktan sonra bi 10-15 dk ofiste dolan dedi. Benim hiç ağrım yok. Göğüslerim ve iştahsızlık dışında hiçbirşey yok. Bu da endişelendiriyo sanırım. Her şey günlük hayatımdakiyle o kadar aynı ki.. Sadece ne hikmetse haftasonu 1 kez istifra ettim.
Bulantısı olan arkadaşlara sormak istiyorum bulantı her sabah sürekli oluyo mu yoksa bazen oluyo bazen olmuyo mu?
Evet canım. Depo formuymuş onun.Ah canim yaa insallah normaldir bu lekelenmeler.. Ben suan folik asit disinda bisey kullanmiyorum cunku ilk kez yarin gidecegim doktora..o igneyi ilk defa duydum progestan mi iceriyor ?
Insallah ama sen dikkat et kendine dinlenmeye çalisAnladim canim haklisin bende endise ettim bugun henuz bisey gelmedi.. Yarin doktor randevum var umarim ciddi bisey degildir
Canim benim bundan önce bir kürtaj oldum ne kanama ne de başka şey Olsun kese bile düzgündu kalp atişi alamadık ben bu sefer direk başladım progestana zaten sen alsbiliyorsun eczanedenEdiyor canim ben hala yerlesme kanamasi olmasindan suphelnyrm.kanama falan yoktu aslinda muayine masasindan kalkip peceteye silince kanama oldu ve halada devam ediyor.bende senin gibi progestrn vs.sordum bebegi gormeden baslanmaz dedi kestirdi atti
Şuanda sadece coraspin kullanıyorum . Devamında da iğne kullanmıycam gibi gözüküyor çünkü 3 tane profösere gittim biri gebelik takibimi yapacak bitaneside hematolog diğeri çerrahpaşada hiç biri iğne vermiyor. Aspirin senin durumunda yeter diyorlar hatta cerrahpaşadaki onuda demiyor Ama bir önceki hamileliğimde normal bi doktora gittim o direk verdi 9 ay kullandım.İğne kullanıyor muydun canım sen? Bende de mthfrler heterozigot. Corasprin ve hibor 3500 kullanıyorum.
En azından hematologa gözük kan değerlerine bakılsın canım...Kızlar birşey sorucam doktorum bana kan pıhtılasması varmı dıe bakmadı sebebp olarakta sunu söyledı var ısede yok ısede rıske atamam coraspın ve clenax kullnıcakksın .. bosuna masraf yapma teste dedi... pekı ben 9 ay mı kullanıcam kan sulandırıcı ıgneyı
Göbek deliginden beş parmak sonrasıdan itibaren baş parağınla işaret parmağının arasına etini sıkıştır iğneyi öyle yap çektikten sonrada pamukla biraz bastırıp bekle hem morarmıyor hemde daha az acıyor. Ben dokuz ay boyunca kendime böyle yaptımArkadasim gobekten nasil yapiyorsun acimiyormu.sendemi clexan kullaniyorsun kendim yapamiyorum hala ya cunku cok yakiyor.hayatini nasil etkiledi bu rahatsizlik.allahtanki teskisi koymuslar.biliyorsun teshisi zor biraz