2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet olumlu düşünmek lazım.
En azından 10. haftayı filan atlatsak rahat ederiz biraz daha ama şimdilik 1-2 ay daha böyle.
İnşallah hiçbir sorun çıkmaz karşımıza.
Amin canım inşallah. Şu 3 ayı dolduralım Allahın izniyle sonra bi nebze rahatlayacağımı düşünüyorum. Hele hareketlerini hissettiğimizde çok daha rahat olucaz Allahın izniyle. Rabbim hepimize göstersin o günleri. Amin.

Slm kızlar bende az önce ıdrar testi yaptım evde pozitif çıktı pers kan vereceğim ınş bende eylül Annesi olurum..çok heyecanlıyım..sol kasikta hafif batma var ve yoğun akıntı göğüs uclarim biraz sizlio ama belirgin agri yok aşırı uyku halide çabası ... En son 15 aralık regl oldum 26 27 günde bir oluyorum normalde bugün 29.günüm direk çıktı testte ınş hepimiz için hayırlısı olur sağlıkla alırız evlatlarimizi kucagimiza

Hayirli olsun canim, hosgeldin aramiza.. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. Belirtilerin cok normal.. Cogumuzda devam ediyor bu uyku halleri falan :)

Amin cnm insallah, canim ben suanda yatiyorum,cok kalkmamaya calisiyorum.. Bugun bisey gelmedi, umarim gelmez ben 5+3 oldum bugun..yerlesme kanamasi icin gec degil mi ki
Ben de 5+2 yim bugün. Yat dinlen canım wc den başka bişeye kalkma sadece arada 3-5dk yürü sürekli yatmanında pıhtılasmaya sebep olduğunu söyledi dr. Kahverengiyse korkmayın diye biliyorum. Progestan kullanıyosun değil mi?

Canim ne güzel iste rahat bir hamilelik geciriyorsun bende ilk gebeligimde senin gibi 7.ayimi bitirene kadar calistim sandalye tepesinde oturdum hic sorunumda olmadi cok rahattim ne bulanti ne agri buda oyle olsun diye dua ediyorum ama bunda agrilar var hep korkuyorum

Her hamilelik başka derler ya öyle aslında ama iste duygularıma söz geciremiyorum. Yarın dr kontrolü var ya bastı beni fenalıklar..

Yok canim sadece folik asit kullaniyorum, ilk defa yarin gidecegim doktora, belki yarin verir banada.. Hayirlisi olsun hakkimizda.. Insallah yarin guzel haberler veririm

Hayirli olsun canim, hosgeldin aramiza.. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. Belirtilerin cok normal.. Cogumuzda devam ediyor bu uyku halleri falan :)
Sağol cnm aynen halsizlik var işte ev işi yapmak bile istemiyorum bir kızım 3.5 yaşında bicir bicir etrafımda dinlenmek ne mümkün

Hoşgeldin :)
Tebrik ederim canım hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah sağlıklı.

Yeni anne adayları size bir şey danışmak istiyorum şimdi ben hamile oldugumu bilmeden saçımı boyattim düz siyaha..bebek zarar görür mu acaba bu evrede 15 aralık son regl

Yok canim sadece folik asit kullaniyorum, ilk defa yarin gidecegim doktora, belki yarin verir banada.. Hayirlisi olsun hakkimizda.. Insallah yarin guzel haberler veririm
Sen durumundan mutlaka bahset aramızda 1 gun var yarın ikimizde iyi haberlerle gelelim inşallah. Sen yarın kaçta gideceksin hastaneye?

Bulanti bazen geliyor ozellikle arabada yolculuk ederken....

Ediyor canim ben hala yerlesme kanamasi olmasindan suphelnyrm.kanama falan yoktu aslinda muayine masasindan kalkip peceteye silince kanama oldu ve halada devam ediyor.bende senin gibi progestrn vs.sordum bebegi gormeden baslanmaz dedi kestirdi atti
Canim benim bundan önce bir kürtaj oldum ne kanama ne de başka şey Olsun kese bile düzgündu kalp atişi alamadık ben bu sefer direk başladım progestana zaten sen alsbiliyorsun eczaneden

İğne kullanıyor muydun canım sen? Bende de mthfrler heterozigot. Corasprin ve hibor 3500 kullanıyorum.
Şuanda sadece coraspin kullanıyorum . Devamında da iğne kullanmıycam gibi gözüküyor çünkü 3 tane profösere gittim biri gebelik takibimi yapacak bitaneside hematolog diğeri çerrahpaşada hiç biri iğne vermiyor. Aspirin senin durumunda yeter diyorlar hatta cerrahpaşadaki onuda demiyor Ama bir önceki hamileliğimde normal bi doktora gittim o direk verdi 9 ay kullandım.
Bu ara senin heterozigotun hangi faktördü canım

En azından hematologa gözük kan değerlerine bakılsın canım...

Arkadasim gobekten nasil yapiyorsun acimiyormu.sendemi clexan kullaniyorsun kendim yapamiyorum hala ya cunku cok yakiyor.hayatini nasil etkiledi bu rahatsizlik.allahtanki teskisi koymuslar.biliyorsun teshisi zor biraz
Göbek deliginden beş parmak sonrasıdan itibaren baş parağınla işaret parmağının arasına etini sıkıştır iğneyi öyle yap çektikten sonrada pamukla biraz bastırıp bekle hem morarmıyor hemde daha az acıyor. Ben dokuz ay boyunca kendime böyle yaptım
İkinci kayıbımdan sonra kendi istegimle araştırıp öğrendim doktor böyle bişeyden bahsetmedi bile bana... Belirli bir süre sonra iğneye alışıyorsun canım. Şimdi kullanmıyorum nasıl geçecek onuda bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…