2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızlar ben bugun doktora gittim ilk defa bugun normalde benım adet gunumdu doktor keseyı henuz cok yenı dedıgı ıcın goremedı carsamba tekrar randevu verdı eger karından goremezsem vajınal bakıcam dedı. benim merak ettiğim şu siz keseyi görmeden ailenize söyledinizmi? ben paylaşmayı cok istiyorum fakat esım cok garantıcı.. keseyı gormeden soylemeyelım dıyo.

Teşekkürler @inthera hayırlısı olsun hakkımızda..
Amin insallah.. bir kimyasal gebelik gecirdim insallah bu kez hersey yolunda gider.. carsamba gunu dr.a gidiceksin sanirim yanlis okumadiysam.. ilk kez mi gidiceksin? Ben de hemen gitmek istiyorum ama bi taraftan da bu kez beklicem diyorum gecen sefer mutlulugum kisa surmustu...

bende perşembe gorucem ozamn sölicem inşallah

Ben sadece anneme ve kardeslerime soyledim baska kimse bilmiyor keseyi gorunce cok yakinlarima soyliycem 8haftayi dildurmadan baska kimseye soylemeyi dusunmuyorum senle aramizda 1gun var bende cuma gidicem insallah ikimizde görürüz

Gercekktenmi acaba yerlesme kanamasiydi senin haftan ve kesen kac
Haftam tam net degil 5. Haftanin baslarindayim sanirim gec dollenme emin degilim o yuzden.kesem 17 mm haftaya bugun bebisi gormeye gidecegim.kesede vajinal ultrasonla gorundu karindan bakmadi doktor.

Ben 4 aylik olana kadar soylemiycekmisim

Ben sadece anneme ve kardeslerime soyledim baska kimse bilmiyor keseyi gorunce cok yakinlarima soyliycem 8haftayi dildurmadan baska kimseye soylemeyi dusunmuyorum senle aramizda 1gun var bende cuma gidicem insallah ikimizde görürüz
inşallah ikimizde görürüz sağlıklı ve mutlu bebişlerimizin keselerini:)) söylememek için zor tutuyorum ama kendimi elime megafon alıp bağırasım var hahahah

Kizlar yarin test yapacak olanlardan bisey isteyebilir miyim? B hcg ye baktirirken prolaktine de baktirabilir misiniz rica edip? Hamilelikte yukseliyomus zaten ama benimki erken yukseldi zaten once de prolaktin sorunum vardi. Yarin tekrar test yaptircam da sizin degerlerinizle karsilastirmak istedim

Aman sakin olun stres şuanda yapmanız gereken en son şey
Lekelenme devam ediyor mu?
Bebeği görmeden nasıl ilaç veremem demek ne yahu. Arkadaşım daha hamile olduğunu yeni öğrendiğinde lekelenmesi var diye doktora tel açtı ve direk progestan başlattı.
Benim 5+3 iken 5,40 mm çıkmıştı boyu ve haftasına uygun demişti doktorum.
Yarın yeniden gidicem.

Son düzenleme:
Canim benimde yuksekti dusuruldu ama gebe kaldiktan 2 ay icinde yukselmesi gerekliymis zaten dusmesi sorunmus
yukardaki siteyi bi oku

Kızlar merhaba bende şuanda aşırı bir mide yanması var ne yapsam geçer ne önerirsiniz uykum var uyuyamiyorum

Canim benimde yuksekti dusuruldu ama gebe kaldiktan 2 ay icinde yukselmesi gerekliymis zaten dusmesi sorunmus
yukardaki siteyi bi oku
Anladim.canim cok sagol ama doktorum bana sinirda yuksek ama gebelikte ilac kullanamazsin dedi tedirgin oldum. Hamileligimi ogrendigimde yani adet olmam gereken gunde 35ti senin kacti

Anladim.canim cok sagol ama doktorum bana sinirda yuksek ama gebelikte ilac kullanamazsin dedi tedirgin oldum. Hamileligimi ogrendigimde yani adet olmam gereken gunde 35ti senin kacti
Canim inan bilmiyorum
Sunu biliyorum sorun yok hamilelikte yinede sor doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…