- 3 Ekim 2015
- 11
- 26
Amin insallah.. bir kimyasal gebelik gecirdim insallah bu kez hersey yolunda gider.. carsamba gunu dr.a gidiceksin sanirim yanlis okumadiysam.. ilk kez mi gidiceksin? Ben de hemen gitmek istiyorum ama bi taraftan da bu kez beklicem diyorum gecen sefer mutlulugum kisa surmustu...Teşekkürler @inthera hayırlısı olsun hakkımızda..
kızlar ben bugun doktora gittim ilk defa bugun normalde benım adet gunumdu doktor keseyı henuz cok yenı dedıgı ıcın goremedı carsamba tekrar randevu verdı eger karından goremezsem vajınal bakıcam dedı. benim merak ettiğim şu siz keseyi görmeden ailenize söyledinizmi? ben paylaşmayı cok istiyorum fakat esım cok garantıcı.. keseyı gormeden soylemeyelım dıyo.
Etmem mi cnm inşallah görürsün hayirlisyla ikisini de, inan burda kimseyi tanimasam da herkes için dua ediyorum, allah kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin insallahhh...ayy canım masallah ne güzelll ya banada dua edermısın persembe kese sonrada kalp atıslarımızı duyalımmmmm
Hayirli olsun.. ďarisi basimiza insallah..Slm kizlar, bizde bugün kalp atislarini duyduk çok şükür bebisimizin, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu...
Ben sadece anneme ve kardeslerime soyledim baska kimse bilmiyor keseyi gorunce cok yakinlarima soyliycem 8haftayi dildurmadan baska kimseye soylemeyi dusunmuyorum senle aramizda 1gun var bende cuma gidicem insallah ikimizde görürüzkızlar ben bugun doktora gittim ilk defa bugun normalde benım adet gunumdu doktor keseyı henuz cok yenı dedıgı ıcın goremedı carsamba tekrar randevu verdı eger karından goremezsem vajınal bakıcam dedı. benim merak ettiğim şu siz keseyi görmeden ailenize söyledinizmi? ben paylaşmayı cok istiyorum fakat esım cok garantıcı.. keseyı gormeden soylemeyelım dıyo.
Haftam tam net degil 5. Haftanin baslarindayim sanirim gec dollenme emin degilim o yuzden.kesem 17 mm haftaya bugun bebisi gormeye gidecegim.kesede vajinal ultrasonla gorundu karindan bakmadi doktor.Gercekktenmi acaba yerlesme kanamasiydi senin haftan ve kesen kac
Bende kullaniyorum canim gobegim mosmorGenetik cikti cnm ama hamilelik tetikliyor onun icin 9 ay boyunca clexan kullnckmisim.cok zordu bundan onceki hamileligimde
Ben 4 aylik olana kadar soylemiycekmisimkızlar ben bugun doktora gittim ilk defa bugun normalde benım adet gunumdu doktor keseyı henuz cok yenı dedıgı ıcın goremedı carsamba tekrar randevu verdı eger karından goremezsem vajınal bakıcam dedı. benim merak ettiğim şu siz keseyi görmeden ailenize söyledinizmi? ben paylaşmayı cok istiyorum fakat esım cok garantıcı.. keseyı gormeden soylemeyelım dıyo.
inşallah ikimizde görürüz sağlıklı ve mutlu bebişlerimizin keselerini:)) söylememek için zor tutuyorum ama kendimi elime megafon alıp bağırasım var hahahahBen sadece anneme ve kardeslerime soyledim baska kimse bilmiyor keseyi gorunce cok yakinlarima soyliycem 8haftayi dildurmadan baska kimseye soylemeyi dusunmuyorum senle aramizda 1gun var bende cuma gidicem insallah ikimizde görürüz
Ben 4 ay değil 2 gün daha beklersem çatlıycam:)) Allah sabır versin sana canımm:))Ben 4 aylik olana kadar soylemiycekmisim
Kizlar bi el atin morelim bozuldu biraz.doktora gittim bugun 4+2yim 7mm cikti.nasil cokmu kucuk sizinkiler nasildi.muayinede vajinal olarak gordu.masaya yatarken dktr bi lekelenme falan yok dimi dedi yok dedim.yanliz masadan kalktim afedersiniz peceteye kahverengi lekelenme oldu.gecer dedik evde devam etti dtru aradim oda yapacak bisey yok bebegi gormeden bisey kullanilmaz dedi.bekleyin devamederse gelin kese bozulmusmu diye bakalim dedi.(cok sinirimi bozdu.hemen dusukmu soylenir)bundan once yine bos gebelik gecirmistim.kizlar yerlesme kanamasi olamazmi ya.bilemedim neyapsam cok uzuldum dusukmuki kese
Canim benimde yuksekti dusuruldu ama gebe kaldiktan 2 ay icinde yukselmesi gerekliymis zaten dusmesi sorunmusKizlar yarin test yapacak olanlardan bisey isteyebilir miyim?http://www.pekbilgili.com/prolaktin-nedir-prolaktin-yuksekligi-ve-sebepleri-nelerdir/ B hcg ye baktirirken prolaktine de baktirabilir misiniz rica edip? Hamilelikte yukseliyomus zaten ama benimki erken yukseldi zaten once de prolaktin sorunum vardi. Yarin tekrar test yaptircam da sizin degerlerinizle karsilastirmak istedim
AminBen 4 ay değil 2 gün daha beklersem çatlıycam:)) Allah sabır versin sana canımm:))
Anladim.canim cok sagol ama doktorum bana sinirda yuksek ama gebelikte ilac kullanamazsin dedi tedirgin oldum. Hamileligimi ogrendigimde yani adet olmam gereken gunde 35tiCanim benimde yuksekti dusuruldu ama gebe kaldiktan 2 ay icinde yukselmesi gerekliymis zaten dusmesi sorunmus
yukardaki siteyi bi oku
Canim inan bilmiyorumAnladim.canim cok sagol ama doktorum bana sinirda yuksek ama gebelikte ilac kullanamazsin dedi tedirgin oldum. Hamileligimi ogrendigimde yani adet olmam gereken gunde 35tisenin kacti
Biraz erken baslams canm demek kişi den kişi ye degisiyo bizde iştahlandk baya mide bulantısı hiç yok çok şükürBenim midem bulanmaya başladi cnm aserme yok hersey mide bulandirici geliyor.
Kızlar merhaba bende şuanda aşırı bir mide yanması var ne yapsam geçer ne önerirsiniz uykum var uyuyamiyorum