2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim 1 haftadr her sabah surekli oluyo olmayanlar cok sansli cunku ben su bile icemiyorm bi kac lokma yemekle yada krakerle günü geciriyorm kendimi hamileden cok hasta gibi hissediyorm

Canım doktorun çok haklı böyle şeylere kafanı takıp gebeliğini zehir etme kendine. İlla bir sürü belirti olacak diye bir şey yok kimisinin hiç midesi bulanmaz yorgun hissetmez kimisi hastanelik olur.
Biz kadınlar gebeliğimizi öğrendikten sonra bebeğin annesi gibi hissediyoruz ama sağlıksız gebelikler kendi kendine sonlanıyor doğanın düzeni bu.
Benim sadece sabahları mide bulantım oluyor şu an ama hamilelikten midir bilmem, ilk birkaç saat hep öğürme refleksim oluyor sabahları.
İnşallah biz bu riskli günleri atlatıp büyüteceğiz bebeklerimizi göbeğimizde, sonra da sapasağlam doğuracağız nasipse.

Canim ilk hamileligin mi yoksa 2. Bebis mi ondan mi suphe ediyorsun yani hani ilki boyle degildi gibi. Her hamilelik farkli arti yas faktoru var yasi genc olanlar daha farkli yaşıyor. Benim kizimda cok bulantim halsizligim olmustu ama agrim olmamisti ilk haftalar. Bunda ise bulanti halsizlik yok ama agrim var. Hic o neden oluyor bu neden olmuyor diye karamsarlasma sadece yasadigin herseyi dr.una aktar surekli en onemlisi o.

Canim cogumuz 4+2de kese falan goremedk ki benimki 5+2de 7.4mm cikmsti bence seninki cogumza gore iyi masallah dr neye dayanarak bunu soyledi anlamadm dogrusu.benim bi onceki gebeligm kimyasaldi kese falan olusmamsti ama olusma ihtimaline karsi progestan baslamisti dr boyle bi vurdumduymazlk olamaz bence kendine bu kadar sikinti yapmak yerine baska bi dr git icin rahat etsn

Ayy yok ya kemik erimesi için filan bişey vermedi. Bu tedaviler hep sıkıntılı. Bir yerden düzeltirken on yerden bozuyorlar
Ewt cnm benim de faktor 13 te mutasyon var doktor yuzde 2 risk var dedi yani bu mutasyonda 100 kadindan 2 tanesinde 8. 9. Ayda bebek kaybi oluyormuş. Ben igne konusinda cok kararsiz kaldim bu denli kucuk bir oran icin kemik erimesi riskini almalimiyim bilemedim.

Doktoruna danis canim hamileligin hicbir doneminde lekelenme pek iyi birsey degil. Progesteron hormonu tahlili yaptirirsan iyi olur cunku bu tur lekelenmeler progesteron hormonu yetersizliginden de kaynaklaniyor.

Ah canim yaa insallah normaldir bu lekelenmeler.. Ben suan folik asit disinda bisey kullanmiyorum cunku ilk kez yarin gidecegim doktora..o igneyi ilk defa duydum progestan mi iceriyor ?

Doktoruna danis canim hamileligin hicbir doneminde lekelenme pek iyi birsey degil. Progesteron hormonu tahlili yaptirirsan iyi olur cunku bu tur lekelenmeler progesteron hormonu yetersizliginden de kaynaklaniyor.
Anladim canim haklisin bende endise ettim bugun henuz bisey gelmedi.. Yarin doktor randevum var umarim ciddi bisey degildir

İnşallah canım haklısın ama iste bu cok farkli bi duygu hakim olmak cok zor. Iyi düşünmeye çalışıcam elimden geldiğince çalışıyorumda ama işte..

Canim insallah saglikla hayirlisiyla kucagina alirsin.. Aklina kotu birsey getirme.. Bende dedim ay cok sukur lekelenme falan bisey yok diyodum ayni gun lekelenmem oldu.. Cagirmamak lazim bence kotuyu

İnşallah canım haklısın ama iste bu cok farkli bi duygu hakim olmak cok zor. Iyi düşünmeye çalışıcam elimden geldiğince çalışıyorumda ama işte..
aynı şeyleri bende hissediyorum canım
yarım saatte bir tuvalete gidip kağıtla kontrol etmekten tahriş olucam
bende sürekli aynanın karşısına geçip gögüslerime bakıyorum büyüme varmı damarlar varmı diye içice manyak oldum bendede bulantı yok sadece aşırı derecede uykum oluyo ve halsizlik

Doğrudur canım ilk bebek Allah nasip ederse. Tamam canım dr da dedi bulantı olmak zorunda değil hem 5. haftadasin daha diye.

İnşallah yarın dr da iyi seyler duyucam o beni kalp atışına kadar idare eder:)

Canim insallah saglikla hayirlisiyla kucagina alirsin.. Aklina kotu birsey getirme.. Bende dedim ay cok sukur lekelenme falan bisey yok diyodum ayni gun lekelenmem oldu.. Cagirmamak lazim bence kotuyu
Evet olumlu düşünmek lazım.
En azından 10. haftayı filan atlatsak rahat ederiz biraz daha ama şimdilik 1-2 ay daha böyle.
İnşallah hiçbir sorun çıkmaz karşımıza.

Ayy evet canim yaa bol bol dua edelim rabbim kucağımıza almak nasip etsin. Sen iyi misin geçtimi lekelenme kaçıncı gün oldu bu yerleşmedir inşallah?

Ahh zeynep4 ahh kendimize ediyoruz keşke biraz telkin edebilsek. Güzel düşünmeye gayret edelim canım. Allah hepimizin bebeklerini korusun. Amin.

Ayy evet canim yaa bol bol dua edelim rabbim kucağımıza almak nasip etsin. Sen iyi misin geçtimi lekelenme kaçıncı gün oldu bu yerleşmedir inşallah?
Amin cnm insallah, canim ben suanda yatiyorum,cok kalkmamaya calisiyorum.. Bugun bisey gelmedi, umarim gelmez ben 5+3 oldum bugun..yerlesme kanamasi icin gec degil mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…