2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İnş senin değerlerinde daha sonra bir anda artış oldu mu yoksa iki kat artarak mı devam etti bir anda artsa diye dua ediyorum hep :)
Can'ım bende doktor iki defa baktı sonra direk randevu verdi ultrason ve kalp atışı icin. Salı günü randevum var:) su an kaçta bilmiyorum. İlkinden iki gün sonra baktığında değer tam olarak ikiye katlamıştı :)

günaydın kızlar topik dolmuş taşmış maşallah.... dün çok hastaydım.grip olmusum atesim cıkıyordu heryerim agrıyordu.serum taktılar inşallah ateşten bişey olmamıştır bebişime yada serumdan.korkuyorum ama yapacak bişey yok Allaha emanetiz
Gecmis olsun canm grip salgini var dikkat et kendine bol bol c vitamini al dinlenmeye calis bide.Rabbim korusn meleklerimizi

Can'ım bende doktor iki defa baktı sonra direk randevu verdi ultrason ve kalp atışı icin. Salı günü randevum var:) su an kaçta bilmiyorum. İlkinden iki gün sonra baktığında değer tam olarak ikiye katlamıştı :)
İnş sende duyarsın pıtpıtları çok heyecanlı :) bende yarın tekrar gidecem inş benimde iki kat artar da bi sıkıntı kalmaz

X